SDA-All about

aratet

#85126 Re: SDA-All about

Post by aratet »

_BataZiv_0809 wrote: 21/06/2023 23:38
aratet wrote: 21/06/2023 23:36 Gube i vladu TK uskoro.
:?
Masovno im zastupnici u skupštini TK održavaju sastanke s opozicijom, odnosno sa predstavnicima stranaka koje su dio vlasti u FBIH.
Navodno je sve dogovoreno.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#85127 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

aratet wrote: 21/06/2023 23:44
_BataZiv_0809 wrote: 21/06/2023 23:38

:?
Masovno im zastupnici u skupštini TK održavaju sastanke s opozicijom, odnosno sa predstavnicima stranaka koje su dio vlasti u FBIH.
Daj boze.

Onaj premijer teska seljacina
aratet

#85128 Re: SDA-All about

Post by aratet »

_BataZiv_0809 wrote: 21/06/2023 23:46
aratet wrote: 21/06/2023 23:44

Daj boze.

Onaj premijer teska seljacina
Sebastijan kurčić

Ma znalo se odmah, kada su izgubili više nivoe da će i ovdje pasti. Samo se nije znalo kad,očekivalo se naredne godine. Ali po novim informacijama to bi moglo biti uskoro.

Čak se i spominje da će izgubiti i vlast na par opština u TK.
drug_profi

#85129 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Chloe wrote: 21/06/2023 22:01
DonieBrasco wrote: 21/06/2023 21:51

Ma ne ti vjerujes u ispravnost SDA njihovi odluka zadnjih trideset godina i doticnih dokazanih moralnih nakaza koje branis.
Ne možeš formirati mišljenje o meni na osnovu par upisa na ovoj temi, ali možeš, i ne ti, nego ko god želi.
Ni prvi ni zadnji. Etiketa sam dobila mnogo, kad se nije usudila osoba koja me zna presjeći niz, ništa me ne može iznenaditi od anonimusa.
Tako da 🤷‍♀️

Ev ti jedan :kiss: ako ti nije uvreda. :mrgreen:
Biti za SDA moze samo neko ko je glup ili ko ima licne koristi od SDA.
dert

#85130 Re: SDA-All about

Post by dert »

sda je sto puta gora od crne kuge :evil:
Sanjarko

#85131 Re: SDA-All about

Post by Sanjarko »

Billy The Pljuc wrote: 21/06/2023 22:23
Spoiler
Show
Bloo wrote: 21/06/2023 15:07

Pitanjce il dva.
Fizicko lice koje je tek postalo punoljetno je imao dovoljno sredstava da kupi vojnu opremu. Odakle nekom takvom pristup vojnoj opremi? Sta se misli ovdje pod vojnom opremom - uniforme?

Ili da pogledamo romantiziranu biografiju objavljenu u STAV-u.
https://www.stav.ba/vijest/nepotizam-i- ... juceg/4578

Ne bi mi mrsko, ako je to on, od oca Fahre, 24.05.1976., ima ga u registru, 314 dana provedenih u ARBiH. Bezbeli da svako može u svoju biografiju upisati šta želi a da li je sve to istina je već upitno. Helem nije ni bitno, bitnije su njegove bljuvotine izrečene/napisane za ovo vremena otkako znamo za njega. To da je bio u ratu mu ne daje za pravo da radi što već radi, govno najobičnije, isuviše mu je velika pažnja poklonjena svakako.
Moj komsija u ratu bio sa 16 godina vojnik. Bilo je momcica i djece vojnika u ratu. Ne znam kako im je slagao da je stariji, ali je bio uglavnom. Pred sami kraj rata, 94 godine. On je isto tu negdje godiste kao i ovaj.
Styling

#85132 Re: SDA-All about

Post by Styling »

Ne mogu da vjerujem da ovolike stranice, upise i vrijeme trošite na tog idiota. :shock:
Chloe
Photo mod

#85133 Re: SDA-All about

Post by Chloe »

drug_profi wrote: 22/06/2023 01:08
Chloe wrote: 21/06/2023 22:01

Ne možeš formirati mišljenje o meni na osnovu par upisa na ovoj temi, ali možeš, i ne ti, nego ko god želi.
Ni prvi ni zadnji. Etiketa sam dobila mnogo, kad se nije usudila osoba koja me zna presjeći niz, ništa me ne može iznenaditi od anonimusa.
Tako da 🤷‍♀️

Ev ti jedan :kiss: ako ti nije uvreda. :mrgreen:
Tako je!!! :mrgreen:
garmin

#85134 Re: SDA-All about

Post by garmin »

Billy The Pljuc wrote: 21/06/2023 22:23
Bloo wrote: 21/06/2023 15:07

Pitanjce il dva.
Fizicko lice koje je tek postalo punoljetno je imao dovoljno sredstava da kupi vojnu opremu. Odakle nekom takvom pristup vojnoj opremi? Sta se misli ovdje pod vojnom opremom - uniforme?

Ili da pogledamo romantiziranu biografiju objavljenu u STAV-u.
https://www.stav.ba/vijest/nepotizam-i- ... juceg/4578

Ne bi mi mrsko, ako je to on, od oca Fahre, 24.05.1976., ima ga u registru, 314 dana provedenih u ARBiH. Bezbeli da svako može u svoju biografiju upisati šta želi a da li je sve to istina je već upitno. Helem nije ni bitno, bitnije su njegove bljuvotine izrečene/napisane za ovo vremena otkako znamo za njega. To da je bio u ratu mu ne daje za pravo da radi što već radi, govno najobičnije, isuviše mu je velika pažnja poklonjena svakako.
Ma druže dana to linije nije vidjelo, u maju 95 poslat na služenje vojne obuke-roka u Bradinu gdje je bio do kraja decembra 95, znam to bio mi skupa sa bratom, zatim od decembra 95 do aprila 96 vodio se u vojnoj jedinici, i to ti je tih 314 dana, još ako znamo da su zadnje borbe na Zavidovićkom ratištu vođene u septembru 95 sve ti je jasno. Ostale nebuloze o velikim količinama oružja i humanitarnim akcijama smiješne ili bar mi nisu poznate a dosta o tim humanitarnim akcijama znam jer mi je dosta prijatelja u Luksemburgu a inače je i prije rata naša dijaspora iz Zavidovića u Luksemburgu bila jaka. Sa njegovom familijom i komšijama se svakodnevno susrećem i družim mislim na ljude iz Vozuće i Mahoja, a i Potklečja gdje je jedno vrijeme živio. Još na kraju i ovo da je visoko obrazovan mi je novina volio bih da je tako, ali koliko znam on je SSS.
Seyfo

#85135 Re: SDA-All about

Post by Seyfo »

Ja sam sad zbunjen...bili su me prije dvije stranice uvjerili u ispravnost,patriotizam i moralnost dotičnog, a sad ne znam šta da vjerujem ... Ako neko sumLJa umjesto kontraargumenta dobije virtualnu pusu...pa ne brani se tako država i ne postaje se sehid...možda da vam on objasni? Evo već ga trebamo. VRAAAATI SEEEE VRAAAATI SEEEE...SVE TI JE OPROSTENO
doktor78

#85136 Re: SDA-All about

Post by doktor78 »

Styling wrote: 22/06/2023 05:58 Ne mogu da vjerujem da ovolike stranice, upise i vrijeme trošite na tog idiota. :shock:
:thumbup:
Billy The Pljuc

#85137 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

garmin wrote: 22/06/2023 08:18 Ma druže dana to linije nije vidjelo, u maju 95 poslat na služenje vojne obuke-roka u Bradinu gdje je bio do kraja decembra 95, znam to bio mi skupa sa bratom, zatim od decembra 95 do aprila 96 vodio se u vojnoj jedinici, i to ti je tih 314 dana, još ako znamo da su zadnje borbe na Zavidovićkom ratištu vođene u septembru 95 sve ti je jasno. Ostale nebuloze o velikim količinama oružja i humanitarnim akcijama smiješne ili bar mi nisu poznate a dosta o tim humanitarnim akcijama znam jer mi je dosta prijatelja u Luksemburgu a inače je i prije rata naša dijaspora iz Zavidovića u Luksemburgu bila jaka. Sa njegovom familijom i komšijama se svakodnevno susrećem i družim mislim na ljude iz Vozuće i Mahoja, a i Potklečja gdje je jedno vrijeme živio. Još na kraju i ovo da je visoko obrazovan mi je novina volio bih da je tako, ali koliko znam on je SSS.
Ma i pretpostavio sam nešto slično, helem stvarno mu dajemo prostora isuviše mnogo. Lik je govno i džaba Chloe kreči al' da je uspjela da pokrene raspravu o istom i jeste. Generalno sva ta SDA govna i sateliti se nastoje prikazati u boljem svjetlu al' uzalud, prati ih smrad koji se ne može ignorisati.
drug_profi

#85138 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Billy The Pljuc wrote: 22/06/2023 09:13
garmin wrote: 22/06/2023 08:18 Ma druže dana to linije nije vidjelo, u maju 95 poslat na služenje vojne obuke-roka u Bradinu gdje je bio do kraja decembra 95, znam to bio mi skupa sa bratom, zatim od decembra 95 do aprila 96 vodio se u vojnoj jedinici, i to ti je tih 314 dana, još ako znamo da su zadnje borbe na Zavidovićkom ratištu vođene u septembru 95 sve ti je jasno. Ostale nebuloze o velikim količinama oružja i humanitarnim akcijama smiješne ili bar mi nisu poznate a dosta o tim humanitarnim akcijama znam jer mi je dosta prijatelja u Luksemburgu a inače je i prije rata naša dijaspora iz Zavidovića u Luksemburgu bila jaka. Sa njegovom familijom i komšijama se svakodnevno susrećem i družim mislim na ljude iz Vozuće i Mahoja, a i Potklečja gdje je jedno vrijeme živio. Još na kraju i ovo da je visoko obrazovan mi je novina volio bih da je tako, ali koliko znam on je SSS.
Ma i pretpostavio sam nešto slično, helem stvarno mu dajemo prostora isuviše mnogo. Lik je govno i džaba Chloe kreči al' da je uspjela da pokrene raspravu o istom i jeste. Generalno sva ta SDA govna i sateliti se nastoje prikazati u boljem svjetlu al' uzalud, prati ih smrad koji se ne može ignorisati.
:thumbup:
aratet

#85139 Re: SDA-All about

Post by aratet »

Da li se može kako Mulahusić zbog njegovog doprinosa odbrani BiH, ekonomiji Luksemburga i slobodi medija, za vrijeme života nagraditi titulom šehid?
Šteta bi bilo na onakav CV što je slobodarski medij Stav sastavio (ruku na srce, vidi se da su preskočili 99 posto, te) da nigdje ne piše da je pogino u ratu.
tramvajtrojka

#85140 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

aratet wrote: 22/06/2023 10:31 Da li se može kako Mulahusić zbog njegovog doprinosa odbrani BiH, ekonomiji Luksemburga i slobodi medija, za vrijeme života nagraditi titulom šehid?
Šteta bi bilo na onakav CV, da nigdje ne piše da je pogino u ratu.
il kakav je to muhadzedin a da nije barem bio ranjen Asima su ranili dva puta, a ovaj gazija ni modrice :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Novak20

#85141 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Prava konzervativna stranka i jako žestoka opozicija.

Šteta što su njihove naopakosti, devijacije i dekadencije vezane za potkradanje države, korupciju, nepotizam, lažne diplome i druge njima sasvim normalne stvari. :D

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30 ... nizam.html
Pozivamo Vladu Kantona Sarajevo da prestane finansirati manifestacije i skupove kojima manjina teroriše većinu, promoviše razvrat i egzibicionizam. Šta je sa ogromnom većinom građana koji ne prihvataju takve poruke i sadržaje, ko brine o njihovim stavovima i zastupa njihove interese? Ne moramo bezuslovno prihvatati svaku uvezenu naopakost, devijaciju i dekadencu. U državi kojoj prijeti bijela kuga i nestanak stanovništva, potrebne su nam povorke mladih i zdravih porodica, te promocija porodičnih vrijednosti.
Seyfo

#85142 Re: SDA-All about

Post by Seyfo »

Eej oni nekog drugog ili druge optužuju za bijelu kugu..a jedini su odgovorni za egzodus kakav ni u ratu nije bio. Da ne spominjem da prosječan SDA-ovac loče smrce kurva se krade laže i petlja a sve to dok pohodi prvi saff džamije i promovise nekakve tradicionalne porodične vrijednosti. Ko o čemu ...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#85143 Re: SDA-All about

Post by pici »

Mehmedović žestoko o Izetbegoviću: U SDA je izgrađen kult vođe i tu počinju svi problemi

Nije narušen ugled Tihićeve već Alijine SDA koju je Tihić nastavio solidno voditi. Neki dan me Stav napao zbog bosanstva, a Alija je promovirao bosanstvo. Očito je da je sin postao kritičar svom ocu, ali ako je tako odlučio postaviti stvari onda će mu morati biti kritičar ne samo u temama koje on misli da treba otvarati, a i to će doći na red jer ću ja u narednom periodu postaviti takva pitanja. Postalo je nastrano da od svojih političkih i diplomatskih poraza pravimo pobjede – tu već SDA liči na srpsku politiku i postaje njena karikatura.

Pa SDA je pometena u svom epicentru, u Sarajevu, one koje je istjerala pobijedili su je u Zenici ... SDA ne drži gradove. SDA je počela veličati svoje poraze i pokazivati ih kao pobjede. Sada SDA direktorima treba objašnjavati da su još direktori iako to više nisu. SDA mogu vratiti na mjesto koje joj pripada, s koalicionim kapacitetom od 500.000 glasova, uvažavajući znanje, dignitet, dostojanstvo i sposobnost svakog čovjeka. Tek tada se može govoriti o pobjedi slobode!
Moraš objasniti članstvu da nema Leba preko pogaČe i zasukaju rukave i rade, dosta je bilo tendera i uhljebljenja. Pipa trezoraska zavrnuta.
drug_profi

#85144 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

pici wrote: 23/06/2023 09:53
Mehmedović žestoko o Izetbegoviću: U SDA je izgrađen kult vođe i tu počinju svi problemi

Nije narušen ugled Tihićeve već Alijine SDA koju je Tihić nastavio solidno voditi. Neki dan me Stav napao zbog bosanstva, a Alija je promovirao bosanstvo. Očito je da je sin postao kritičar svom ocu, ali ako je tako odlučio postaviti stvari onda će mu morati biti kritičar ne samo u temama koje on misli da treba otvarati, a i to će doći na red jer ću ja u narednom periodu postaviti takva pitanja. Postalo je nastrano da od svojih političkih i diplomatskih poraza pravimo pobjede – tu već SDA liči na srpsku politiku i postaje njena karikatura.

Pa SDA je pometena u svom epicentru, u Sarajevu, one koje je istjerala pobijedili su je u Zenici ... SDA ne drži gradove. SDA je počela veličati svoje poraze i pokazivati ih kao pobjede. Sada SDA direktorima treba objašnjavati da su još direktori iako to više nisu. SDA mogu vratiti na mjesto koje joj pripada, s koalicionim kapacitetom od 500.000 glasova, uvažavajući znanje, dignitet, dostojanstvo i sposobnost svakog čovjeka. Tek tada se može govoriti o pobjedi slobode!
Moraš objasniti članstvu da nema Leba preko pogaČe i zasukaju rukave i rade, dosta je bilo tendera i uhljebljenja. Pipa trezoraska zavrnuta.
Mora objasniti i Zahrigaću i DIA da fašizam nije demokratija i sloboda govora.
laik1981

#85145 Re: SDA-All about

Post by laik1981 »

Pocelo je :mrgreen:
kamberovica polje

#85146 Re: SDA-All about

Post by kamberovica polje »

Image
Seyfo

#85147 Re: SDA-All about

Post by Seyfo »

Kako ono kaže,prvo se posvađaju oko para,pa se raziđu zbog principa. Usput se malo izbaci poneki prljavi veš . Čuj kult vodje hahaaa koji bolan vodja,to je budala nad budalama. Ni on sam ne misli da je vodja. Situaciju u SDA BiH poredio sa hipotetskim napuštenim brodom na moru punim štakora. U neka doba počinju da proždiru jedni druge.
Chisum

#85148 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

drug_profi wrote: 22/06/2023 01:08

Kada je rijec o nedrzavotvornoj SDA balincadi okupljenoj oko srpskocrnogorskog kriminalnog klana Izetbegovic, o kakvom se sljamu radi, najbolje govori to da, pored vec do kolektivne karakterne crte dovedene i u mitohondrijski genom utefterene sklonosti ka kriminalu, kradji, prevarama, izdaji, lazima, ogromna vecina iz Bakirovih prvih safova mora fasifikovati i detalje svog ratnog angazmana i patrotskih duznosti...

Ja se jos uvijek pisnem od smijeha kad se sjetim kad ona trolcina iz Njemacke postavi tekst o Bakirovim diverzantskim akcijanjima... :lol:
Koji mozak-plivadon moras biti, da na forumu na kojem pise sto masa nas direktnih ucesnika rata, sto, jednostavno, svjedoka tog vremena i desavanja, pokusas od te sline iz trezora napraviti nekog heroja, ratnika "spremnog na sve", sta li? :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#85149 Re: SDA-All about

Post by pici »

Bakir Izetbegović objavio na kojim je sve mjestima u ratu poginuo za Sarajevo

Bakir Izetbegović je već nekoliko puta naglasio da je u ratu bio spreman poginuti za glavni grad. Međutim, gospodin Izetbegović je danas prvi put sa medijima podijelio da ne samo da je bio spreman poginuti za Sarajevo nego da je to i uradio i to nekoliko puta. Šokiranim medijima gospodin Izetbegović detaljno je opisao kako je poginuo za Sarajevo i na kojim mjestima.

“Svi ste već upoznati sa mojim ratnim putem i time da sam bio spreman poginuti za ovaj grad. Ono što ne znate je da sam ja ustvari poginuo za Sarajevo i to nekoliko puta. Teško mi je da govorim o tome, ali moram jer se po čaršiji priča da sam bio u trezoru cijeli rat. Jesam, bio sam u trezoru, ali tek nakon što sam treći put poginuo za Sarajevo”, rekao je Bakir Izetbegović, predsjednik SDA.

Gospodin Izetbegović detaljno je opisao mjesta i situacije u kojima je poginuo za glavni grad.

“Prvi put je to bilo negdje na potezu od Predsjedništva BiH do zgrade Parlamenta BiH, bila je zima i snijeg je padao. Pao sam i udario glavom u beton. Drugi put sam mogu reći io malo buntovan i sam sam izašao iz trezora i uhvatila me promaja jer sam tek bio oprao kosu, stanje se zakomplikovalo i tu mi je bio kraj. Mogao bih do sutra nabrajati sve situacije u kojima sam poginuo za glavni grad. Nakon treće pogibije otac me zatvorio u trezor i nije mi dao da izlazim. Međutim, kako sam po prirodi šlampav i u trezoru sam uspio poginuti za Sarajevo nekoliko puta, ali ne bih sad o tome”, dodao je Izetbegović.
:lol:
moonca

#85150 Re: SDA-All about

Post by moonca »

Image

🤭
Post Reply