SDA-All about
-
Seyfo
#85051 Re: SDA-All about
Zahin značaj nije za potcjeniti,ali ipak on nije bot nego budući prvi čovjek stranke SDA, budući prvi u Bošnjaka, budući član predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda i budući otac nacije. Nešto kao Mahathir Muhamed za Maleziju. Njegovo ime će biti prva asocijacija na Bosnu,nakon što postane sila u svakom smislu te riječi. Ha ya
- irac300
#85053 Re: SDA-All about
Cak i kod satiricnog komentara, mene uhvati neka jeza citajuci, iz razloga sto znam koliko u ovoj zemlji ima krembila kojima je ova individua nekakvo mudo kojemu bi dali glas.Seyfo wrote: ↑17/06/2023 16:47 Zahin značaj nije za potcjeniti,ali ipak on nije bot nego budući prvi čovjek stranke SDA, budući prvi u Bošnjaka, budući član predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda i budući otac nacije. Nešto kao Mahathir Muhamed za Maleziju. Njegovo ime će biti prva asocijacija na Bosnu,nakon što postane sila u svakom smislu te riječi. Ha ya
- kamberovica polje
#85054 Re: SDA-All about
Isto, svega mi.irac300 wrote: ↑18/06/2023 11:32Cak i kod satiricnog komentara, mene uhvati neka jeza citajuci, iz razloga sto znam koliko u ovoj zemlji ima krembila kojima je ova individua nekakvo mudo kojemu bi dali glas.Seyfo wrote: ↑17/06/2023 16:47 Zahin značaj nije za potcjeniti,ali ipak on nije bot nego budući prvi čovjek stranke SDA, budući prvi u Bošnjaka, budući član predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda i budući otac nacije. Nešto kao Mahathir Muhamed za Maleziju. Njegovo ime će biti prva asocijacija na Bosnu,nakon što postane sila u svakom smislu te riječi. Ha ya
-
Seyfo
#85055 Re: SDA-All about
Ima ali sve manje. Ne zaboravite, duhovni vođa Mulahussein je postao tehnološki višak. Otvorio je sezonu odlaženja kod drugih poslodavaca. Presušilo, iz prazne ne puca. Ipak je 90% SDA-ovaca tu interesno a ne ideološki. Vidjecemo do narednih izbora kolika je erozija članstva i glasača.
-
mishic
#85056 Re: SDA-All about
"BAKIR IZETBEGOVIĆ NAJAVLJUJE NOVU DRAMU: „Mislim da ćemo to blokirati u Domu naroda, a možda već i u Predstavničkom domu…“
Ovaj još ima obraza da se oglašava.
Ovaj još ima obraza da se oglašava.
- Styling
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#85059 Re: SDA-All about
ispadaju iz svih kombinacija
sve sto blokiraju se odblokira
da mi je neko pricao prije samo par mjeseci ne bih vjerovao da ce sda biti u ovako losoj poziciji
idu polaku u nestanak samo je pitanje vremena
da mi je neko pricao prije samo par mjeseci ne bih vjerovao da ce sda biti u ovako losoj poziciji
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- Styling
#85061 Re: SDA-All about
Kad pričaš sa nekim njihovim uvaženijim članom, oni kao da su na drugoj planeti. Ide priča, ma beton smo mi, ovo je samo prolazno, na slijedećim izborima ponovo smo na vlasti, treba samo blokirati koliko se može i otežati da preuzmu sve, i biće dobrojapin_mutapi wrote: ↑20/06/2023 23:18 ispadaju iz svih kombinacija
-
Seyfo
#85062 Re: SDA-All about
Pa oni već decenijama žive u paralelnoj stvarnosti jer su uvjereni da su ko fol oni zaslužni za odbranu BiH i da je tamo neko trebao da gine,bude mučen i ranjavan da bi oni danas krali,pljačkali i bahatili se, i da to može tako do u nedogled...najviše je fiju briju sam Bakir,okružen liziguzama koji mu serviranju realnost prosperiteta i blagostanja u državi i on im vjeruje...ne kreće se on među običnim svijetom... A kad je onaj na vrhu do te mjere u oblacima,to se projicira na one niže..
- drug_profi
#85063 Re: SDA-All about
Sabotaža revizije tužbe.
Čin veleizdaje!
Nikad da se zaboravi, NIKAD!
Samo to je dovoljno da ih se progoni ko sto je kralj komuniste progonio.
Čin veleizdaje!
Nikad da se zaboravi, NIKAD!
Samo to je dovoljno da ih se progoni ko sto je kralj komuniste progonio.
- Chloe
- Photo mod
#85064 Re: SDA-All about
Šta znaš o njemu?Seyfo wrote: ↑18/06/2023 14:34 Ima ali sve manje. Ne zaboravite, duhovni vođa Mulahussein je postao tehnološki višak. Otvorio je sezonu odlaženja kod drugih poslodavaca. Presušilo, iz prazne ne puca. Ipak je 90% SDA-ovaca tu interesno a ne ideološki. Vidjecemo do narednih izbora kolika je erozija članstva i glasača.
-
Seyfo
#85065 Re: SDA-All about
Znam ono što piše na ovoj temi.
Znači, i previše.
Volio bih da ne znam ni ovo što znam a pogotovo da ne moram ništa više znati.
Znači, i previše.
Volio bih da ne znam ni ovo što znam a pogotovo da ne moram ništa više znati.
- drug_profi
- Chloe
- Photo mod
#85067 Re: SDA-All about
Piše li na ovoj temi da je rođen u Luksemburgu?
Da se ukrao od roditelja dok je postao punoljetan i sa velikom količinom vojne opreme došao za vrijeme rata u BiH i borio se do zadnjeg dana?
Da se nakon rata se vratio u Luksemburg?
da je školovan?
Da radi na izvozu BH proizvoda u EU ( sa moje općine znam dvije firme kojima je on to omogućio)
Da su njegova obiteljn i on nosiocivelikog broja humantiranih akcija za BiH kako u ratu tako nakon rata?
On i njegova obitelj su patriote iskrene.
On je dao sebe, svoje vrijeme i svoj novac za svoju matičnu državu.
U čemu je problem? Jer je SDA? Naklonjen vjeri?
PA bi mu trebalo zabraniti da brani svoje stavove?
Ne ide on uz ono što si naveo u svom postu. Neću negirati da nema takvih,
ali prst si uperio u pogrešnog,
kreni od vrha piramide, a takvi su najgori ...
-
DonieBrasco
#85068 Re: SDA-All about
Koliko ja znam tih "iskrenih patriota" da nije bilo rata ne bi znali sta je i kako asfalt izgleda, a sada imaju materijalnog i cifri na racunima da im ne regionlane nego svijetske muzicke, filmske, sportske i ostale poznate licnosti pozavide.
- Chloe
- Photo mod
#85069 Re: SDA-All about
Jaaaah .... u Kladuši ne vladaju patrite pa su se "snašli" ...DonieBrasco wrote: ↑21/06/2023 10:44 Koliko ja znam tih "iskrenih patriota" da nije bilo rata ne bi znalo sta je i kako asfalt izgleda, a sada imaju materijalnog i cifri na racunima da im ne regionlane nego svijetske muzicke, filmske, sportske i ostale poznate licnosti pozavide.
- Tvrtko II Kotromanić
#85070 Re: SDA-All about
kako mozes bit naklonjen vjeri a gibetiti u ogromnim odvratnim kolicinamaChloe wrote: ↑21/06/2023 10:39Piše li na ovoj temi da je rođen u Luksemburgu?
Da se ukrao od roditelja dok je postao punoljetan i sa velikom količinom vojne opreme došao za vrijeme rata u BiH i borio se do zadnjeg dana?
da je školovan?
Da radi na izvozu BH proizvoda u EU ( sa moje općine znam dvije firme kojima je on to omogućio)
Da su njegova obiteljn i on nosiocivelikog broja humantiranih akcija za BiH kako u ratu tako nakon rata?
kreni od vrha piramide, a takvi su najgori ...![]()
-
DonieBrasco
#85071 Re: SDA-All about
Ne bitno odakle i ko, sto si napisala "vrh piramide", ja govorim o osobama koje uopste nisu u poliici i stranci/partiji, samo imaju poznanike u istoj koji su im omogucili da preko noci mogu sve mimo svih normi, pravila, zakona i svega ostalaoga.Chloe wrote: ↑21/06/2023 10:46Jaaaah .... u Kladuši ne vladaju patrite pa su se "snašli" ...DonieBrasco wrote: ↑21/06/2023 10:44 Koliko ja znam tih "iskrenih patriota" da nije bilo rata ne bi znalo sta je i kako asfalt izgleda, a sada imaju materijalnog i cifri na racunima da im ne regionlane nego svijetske muzicke, filmske, sportske i ostale poznate licnosti pozavide.![]()
Sad zamislite sta tek imaju ovi iz stranaka i patrija ako ovi obicni poznanici imaju carstva.
Nije ovo prica samo oko SDA nego mnogim drugim strankama/partijama i nazovi politickim licnostima.
To "snasli" ima li veceg primjera od srbrenicke elite ?
Last edited by DonieBrasco on 21/06/2023 10:51, edited 1 time in total.
- Chloe
- Photo mod
#85072 Re: SDA-All about
Zato ne koristim ni za koga, ama baš ni za koga "vjernik" nego "naklonjen vjeri".Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑21/06/2023 10:48kako mozes bit naklonjen vjeri a gibetiti u ogromnim odvratnim kolicinamaChloe wrote: ↑21/06/2023 10:39
Piše li na ovoj temi da je rođen u Luksemburgu?
da je školovan?
kreni od vrha piramide, a takvi su najgori ...![]()
![]()
- tramvajtrojka
#85073 Re: SDA-All about
Jasmin na ranu ga priviti lik koji je patentirao izjavu zemlja da kosti izbaci
al haj kome je gazija zahy dobar politicar sta drugo očekivati 
- Chloe
- Photo mod
#85074 Re: SDA-All about
Hajd' malo o sebi?tramvajtrojka wrote: ↑21/06/2023 10:56 Jasmin na ranu ga priviti lik koji je patentirao izjavu zemlja da kosti izbaci![]()
al haj kome je gazija zahy dobar politicar sta drugo očekivati
![]()
Ko si ti?
Šta si konkretno uradio za državu i zajednicu osim ovih besmislenih kometara koje piskaraš na forumu?
-
elk
#85075 Re: SDA-All about
Ja sto ga nafali, ne bi mati ovako nakitila raspikucu i pijanicu, kad u drugo selo zeni sina 
Prejadan post. Moze po dijasporskim sijelima proci u ofenbahu.
Prejadan post. Moze po dijasporskim sijelima proci u ofenbahu.