@suad-sarajevo
Hvala
Moderator: Benq
Hvala al nikad cuo za tu stranicu, na ekupi i sancti je ona cijena.
To je ofisl cijena vs univerzalno
Ajd što zavaravaš sebe, ali nemoj druge. Nove verzije Xiaomi sistema nemaju bagova i sa istim hardverom rade fluidnije od Samsunga.Mishelinke wrote: ↑16/06/2023 20:01
Da, samo što je taj midrange za svaki Žaomi flagship, top premium klasa
Žaomi je kao auto sa dobrim motorom, dobrim rezervoarom, sve top, a sipaš mu ložiku.
Koliko god da hardver napucaju, softver mu je smeće teško.
Jašta je, samo se ti tješicitroen xm wrote: ↑17/06/2023 00:12Ajd što zavaravaš sebe, ali nemoj druge. Nove verzije Xiaomi sistema nemaju bagova i sa istim hardverom rade fluidnije od Samsunga.Mishelinke wrote: ↑16/06/2023 20:01
Da, samo što je taj midrange za svaki Žaomi flagship, top premium klasa
Žaomi je kao auto sa dobrim motorom, dobrim rezervoarom, sve top, a sipaš mu ložiku.
Koliko god da hardver napucaju, softver mu je smeće teško.
To da je jedan Samsung A model i blizu, a ne bolji od nekog Mi flagshipa je glupost epskih razmjera.
A sta ce drugo s vremenom dok cekaju da se telefon napuni, nego da izmisljaju budalastinecitroen xm wrote: ↑17/06/2023 11:53 Ja se ne prepirem uopšte, samo što vlasnici samsung telefona imaju pretjerano mišljenje o svom uređaju. Posebno o telefonima srednje klase. Čuj bolji Samsung A serije od svakog Xiaomi top telefona. To ne bi ni dijete izjavilo.
Kakvo pretjerano mišljenje, dnevno mi na stotine telefona prođe kroz ruke i jako dobro znam šta pričam.citroen xm wrote: ↑17/06/2023 11:53 Ja se ne prepirem uopšte, samo što vlasnici samsung telefona imaju pretjerano mišljenje o svom uređaju. Posebno o telefonima srednje klase. Čuj bolji Samsung A serije od svakog Xiaomi top telefona. To ne bi ni dijete izjavilo.
Samo činjenica da moraš potezati sa DNS rješenjima dovoljno govori o reklamama.citroen xm wrote: ↑17/06/2023 17:44 Samsung A54 kao najnoviji i najjači model A serije ne može prići starom Mi11, a da ne pričamo o Mi 13, Ultra modele da ne pominjem. A serija je konkurencija Redmiju koji je kod Xiaomija srednja klasa.
Priča o lošem softveru kod Xiaomija je izlizana tako da je više naučio i onaj ko nema nikakav dodir sa telefonima. Bilo je prije određenih brljotina, ali je to stvar prošlosti i jedan Redmi Note telefon radi uglađenije od A modela koji je konkurent. Podrška je druga stvar i tu svaka čast Samsungu.
Moj Redmi sa zadnjom predviđenom verzijom sistema nakon 3+ godine radi skoro pa bolje nego na početku, tako da se na tome vidi da je MIUI sada prilično dorađen i ispeglan. Reklama nemam ni u jednoj aplikaciji. To sam isključio u startu, a i da nisam aplikacija AD Guard rješava sve.