A ovaj iz JAR-a treba da ide i u Moskvu.
Putin ga zamolio da malo prošnjuha, naćuli uši ili da proba malo provirit da vidi jesu li šta uništili patriota.
A ono na početku, nisam se mogao odmah sjetiti koja je to bila brigada tačno.pici wrote: ↑16/06/2023 13:06M2A2 Bradley June 8, 2023 Mala Tokmachka, Zaporizhzhia Oblastagent_zero wrote: ↑16/06/2023 12:56
Gdje i kakve tačno gubitke u oklopu?
A Azov se i dalje pokazuje kao najspremnija brigada![]()
Koliko sad ne znam tacno al je snimljeno.
Treb'o mi je nesto Budanov, moze i Zaluzhny ako nema Budanova.Bernardinac wrote: ↑16/06/2023 13:11 Dok su južnoafrikanci u Kijevu rusi gađaju grad.
A ovaj iz JAR-a treba da ide i u Moskvu.
Putin ga zamolio da malo prošnjuha, naćuli uši ili da proba malo provirit da vidi jesu li šta uništili patriota.![]()
Da je ofanziva usporila u najmanju ruku, i da su rusi tvrd orah. Ja sam ocekivao da ce ovaj Rivnopil jos prije dva dana pasti, a izgleda da su rusi ustabilili linije tu.
samo se ti zajebavaj kad sutra Zelenski nečku zlatnog ljiljana uručiChmoljo wrote: ↑16/06/2023 00:02Bernardinac wrote: ↑16/06/2023 00:00
Saldo kaže...
Sjetih se odmah onog vica i šef Sale(ta)
Ajjajajaa zavalio sam se od smjeha od SALDE
Sad poluozbiljno.
Ako su rusi imali toliko vremena napraviti onolike rovove i minska polja kontam da su i ukrajinci mogli napraviti tunel ispod Dnjepra![]()
![]()
ne zaboravi da imaš u Izraelu veliki broj Jevreja porijeklom iz Rusije...mislim da imaju malo iznad milion ljudi koji govore ruski, što je nekih 10-15% populacijeHame_ wrote: ↑16/06/2023 00:08Kako sam skontao, rutalji su pomogli Izraelu kada mu je bilo najpotrebnije 1948. (ili kasnije, ne mogu sad povezati) - kada su preko Čeho-Slovačke poslali im oružje da se odbrane od arapa (a pazi sad - nakon UN rezolucije o uspostavljanju države Izrael koja je uredno izglasana i glasovima arapskih zemalja). *Odo u ravnozemljaše meščiniA_A_AKCIJA wrote: ↑15/06/2023 22:52
Onog trenutka kada Izrael pošalje oružje u Ukrajinu, biće jedan od najboljih pokazatelja kako će se završiti rat, odnosno da je Rusija poražena. Nema šanse da pošalju išta, dok postoji šansa da Rusi pobijede.
I ne, ne mislim da će to oružje biti presudno, nego da će Izrael igrati na sigurno, da ne naruše odnos sa Rusijom.
Je li to taj momenat, nisam siguran.![]()
Izgleda mi da im to Izrael nikade neće zaboraviti.
Jebiga, sami su, a oko njih neprijatelji.
K'o mi.
A šta ako je sve dio plana? Uključi da je kuhar plaćenik da će sve raditi za novac.madner wrote: ↑16/06/2023 12:12Pa nisam ni ja vjerovao prije mjesec dana, da ZSU nije napala tacno po ovom planu ne bi ni postavio.SpoilerShowBernardinac wrote: ↑16/06/2023 12:01
Šta je ovo ba?
Logično.com?
https://www.logicno.com/politika/genera ... a-pvo.html
Dreizinreport je ustvari dio proruskih portala kao brčanski Logično?
Sad si me razočarao kao čovjek i komunista![]()
Ovo sam našao da pišu?
I sve da su pogodili nešto jer i ćorava koka pogodi, ne vjerujem ravnozemljaškim ruskim izvorima.
Ko je lik, odakle je? Odakle mu planovi, kako je došao do njih?
Nemam ja sad toliko vremena kopati, mora se ići radit, jbga.
Ako su Rusi imali plan, faktor iznenadjenja je falio. A rekao sam vec da je nevjevatno kako je ZSU imala pogresne predpostavke o prvoj liniji.
Istrazivanja su pokazala da je puno vise UA botova.
Oni su kod Kupljanska, gore rusi nisu ni prestali sa ofanzivom. To je ona takticka pauza jesenas kad su bili nadomak sjeverne granice duz citave rijeke Oskil, Svatove i Kremina. Rusi se presabrali, popunili svoje razbijene formacije mobiksima i sad iako trpe ljudske zrtve i dalje kidisu na Ukrajinske polozaje, povratili su neke dijelove Luganjske oblasti, neznatno al su povratili.agent_zero wrote: ↑16/06/2023 13:11A ono na početku, nisam se mogao odmah sjetiti koja je to bila brigada tačno.
Nego, šta nam je s Krakena? Odavno nikakvih klipova niti vijesti od njih.
Kakav plan, kakvo iznenađenje kada se priča godinu dana za UA ofanzivu?madner wrote: ↑16/06/2023 12:12Pa nisam ni ja vjerovao prije mjesec dana, da ZSU nije napala tacno po ovom planu ne bi ni postavio.Bernardinac wrote: ↑16/06/2023 12:01
Šta je ovo ba?
Logično.com?
https://www.logicno.com/politika/genera ... a-pvo.html
Dreizinreport je ustvari dio proruskih portala kao brčanski Logično?
Sad si me razočarao kao čovjek i komunista![]()
Ovo sam našao da pišu?
I sve da su pogodili nešto jer i ćorava koka pogodi, ne vjerujem ravnozemljaškim ruskim izvorima.
Ko je lik, odakle je? Odakle mu planovi, kako je došao do njih?
Nemam ja sad toliko vremena kopati, mora se ići radit, jbga.
Ako su Rusi imali plan, faktor iznenadjenja je falio. A rekao sam vec da je nevjevatno kako je ZSU imala pogresne predpostavke o prvoj liniji.
Imaš na linku cijelu studiju https://figshare.com/articles/dataset/T ... s/20486910skoronikako wrote: ↑16/06/2023 13:51 Nigdje u clanku ne pise da je 90% pro-Ukrajina. To su dakle dodali. Drugo, analizirali samo sa hashtagovima, ne sve.