Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dajte nam liniju za Budimpeštuuuuuuuuuuu...Kakav Zagreb ba
pa likovi su ukinuli super profitabilnu liniju za Bihać pod krinkom korone , jednostavno najlakse je reci nema interesa i tjt a jedini pravi razlog je da nece da rade i da im je sto manje obaveza da neko u toj firmi hoce da radi skinuo bi sa željezničke stanice u Sarajevu reklamu za ht eronet i nokiju iz 2005 godine
Zna li netko ima li ujutro voz za Mostar?
Čitam na web da ima ovaj za Ploce? I kad je povratak, inače bude u 17h Al sad ne mogu naći a onaj broj na web niko se ne javlja?
jedna tamo wrote: ↑03/06/2023 12:56
Zna li netko ima li ujutro voz za Mostar?
Čitam na web da ima ovaj za Ploce? I kad je povratak, inače bude u 17h Al sad ne mogu naći a onaj broj na web niko se ne javlja?
To je taj, samo nije krajnja stanica Čapljina nego Ploče. Polazak je u 07:11h, a povratak mislim u 16:51h iščapljine, računaj 20 min do Mostara, dakle oko 17:10.
Hvala čitavo jutro zovem Al na web piše povratak u 19h Mostar a u Sa tek u 21, ne znam kako doći do informacije a iskreno ne ide mi we sad na zeljeznicku
jedna tamo wrote: ↑03/06/2023 12:59
Hvala čitavo jutro zovem Al na web piše povratak u 19h Mostar a u Sa tek u 21, ne znam kako doći do informacije a iskreno ne ide mi we sad na zeljeznicku
Upravu si!
Pomjerili su povratak iščapljine petkom, subotom i nedjeljom
Ostalim danima kako sam ti gore nabrojao.
moee wrote: ↑02/06/2023 18:28
Muštuluk za ekipu sa novogodišnjeg konkursa. Spiskovi primljenih radnika su stigli u kancelarije direktora podružnica. Uskoro se šalju obavještenja
Muštuluk za ekipu sa novogodišnjeg konkursa. Spiskovi primljenih radnika su stigli u kancelarije direktora podružnica. Uskoro se šalju obavještenja
Bgm si bio za muštuluka
Samo provjerene informacije
Znam osobu koja je čekala rezultate i jučer je bila u Sa na ljekarskom pregledu.
parappa wrote: ↑14/06/2023 23:04
Jeli istina da kartu Sarajevo-Ploče moram kupiti dan ranije i to lično na željezničkoj stanici??
Nema mogućnost da kupim online?
Da istina je i moras broj pasosa dati pri kupovini karte, na zalost procedura je takva trenutno.
parappa wrote: ↑14/06/2023 23:04
Jeli istina da kartu Sarajevo-Ploče moram kupiti dan ranije i to lično na željezničkoj stanici??
Nema mogućnost da kupim online?
Da istina je i moras broj pasosa dati pri kupovini karte, na zalost procedura je takva trenutno.
Baš glupo u pm
Vjerujem da su tako tražili ovi na granici ali gdje još to ima? A po povratku se kao može kupiti kod konduktera u vozu... nema logike. Teško da će Željeznice FBiH moći privući turiste sa tom uslugom. A inače vožnja do Ploča je stvarno atrakcija
Baš glupo u pm
Vjerujem da su tako tražili ovi na granici ali gdje još to ima? A po povratku se kao može kupiti kod konduktera u vozu... nema logike. Teško da će Željeznice FBiH moći privući turiste sa tom uslugom. A inače vožnja do Ploča je stvarno atrakcija
U plocama kod konduktera kupujes jer dole nema nikoga u stanici da ti prodaje karte od strane HŽ-a
Vozovi su i sa ovakvom uslugom krcati, i sazem se da se neke stvari trebaju popraviti i modernizovati.
nekome wrote: ↑04/07/2023 19:50
sta je ovo sa vozom u sarajevu
trubi 10x dnevno
Moraš davat zvučni signal prije svakog polaska iz mjesta, prije nailaska na svaki pružni prelaz, moraš svirat kao znak da si shvatio naredbu i signal staničnog osoblja i svaki put kad kad primijetiš bilo kakvu potencijalno riskantnu situaciju.