Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
plavi_E
#107151 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kad je onaj maloumnik iz SDA govorio o "novim saveznicima na istoku" to je postalo mishljenje ne samo cijele SDA nego i DF-a. Iako je Mehmedovic javno izjavio da to nije stav SDA i da se niko u SDA ne smije igrati sa tim stvarima. A sad ide pricha u vezi izjave onog iz NS "nije to mishljenje NS i Trojkasha" iako ga niko ni iz NS-a ni ostalih iz Trojke nije demantovao. 
-
moimoi
#107152 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa mislis da ne podrzava i ne krije? Sta su mudzahedini radili po BiH? Jesu li se ikada javno ogradili od njih ili su im dali drzavljanstva?Haris.ba wrote: ↑13/06/2023 15:49Znaci, od toga da li sda relativizira zlocine, podrzava zlocince...dosli do Hasana Cengica i njegovim vezama sa raznim bjelosvjetskim slajmom. Hajd fino.
Pa pored svih maloumnih Baketovih izjava, je li toliko tesko naci sliku i pandan izjavama jaranama mu iz Hdz -a.
-
plavi_E
#107153 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U rekordnom roku se stiglo od Kordica nepokajnika do mudzahedina. Sve u stilu "nisam za Kordica ali ..." 
- Haris.ba
#107154 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije ba stvar sta se misli. Vec,valjda mozes nekom slikom ili izjavom potkrijepiti to sto mislis. Imas sliku Covica kako docekuje Kordica iz Haga. Oko Mahmuljina ces uglavnom naci votabautizme Sda o drugim zlocinima. Ne kazu oni nista netacno, samo sto nemaju pijetitet prema zrtvama i ne biraju da zrtve budu u fokusu. A, mislim i da proziva konkretno tuzilastvo da ganja direktne izvrsioce zlocina.
I, to radis ti. Pricam o Kordicu a ti o mudzahedinima. Jos ces mi reci da je Kordic ubijao malu djecu da ne bi postala mudzahedini. To je ta logika.
-
moimoi
#107155 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koliko znam, turkovicka je najvise hodala po istoku. Vjerovatno joj klima godi. Koji bi drugi razlog imala??plavi_E wrote: ↑13/06/2023 15:54 Kad je onaj maloumnik iz SDA govorio o "novim saveznicima na istoku" to je postalo mishljenje ne samo cijele SDA nego i DF-a. Iako je Mehmedovic javno izjavio da to nije stav SDA i da se niko u SDA ne smije igrati sa tim stvarima. A sad ide pricha u vezi izjave onog iz NS "nije to mishljenje NS i Trojkasha" iako ga niko ni iz NS-a ni ostalih iz Trojke nije demantovao.![]()
Nje mi jasno sto nik mijenjas. Po nacinu pisanja znam da si moonce
-
moimoi
-
moimoi
#107157 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije to ta logika. Nadovezacu se opet. Nastavljamo…Haris.ba wrote: ↑13/06/2023 16:02Nije ba stvar sta se misli. Vec,valjda mozes nekom slikom ili izjavom potkrijepiti to sto mislis. Imas sliku Covica kako docekuje Kordica iz Haga. Oko Mahmuljina ces uglavnom naci votabautizme Sda o drugim zlocinima. Ne kazu oni nista netacno, samo sto nemaju pijetitet prema zrtvama i ne biraju da zrtve budu u fokusu. A, mislim i da proziva konkretno tuzilastvo da ganja direktne izvrsioce zlocina.
I, to radis ti. Pricam o Kordicu a ti o mudzahedinima. Jos ces mi reci da je Kordic ubijao malu djecu da ne bi postala mudzahedini. To je ta logika.
- tramvajtrojka
#107158 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
plavi_E wrote: ↑13/06/2023 15:54 Kad je onaj maloumnik iz SDA govorio o "novim saveznicima na istoku" to je postalo mishljenje ne samo cijele SDA nego i DF-a. Iako je Mehmedovic javno izjavio da to nije stav SDA i da se niko u SDA ne smije igrati sa tim stvarima. A sad ide pricha u vezi izjave onog iz NS "nije to mishljenje NS i Trojkasha" iako ga niko ni iz NS-a ni ostalih iz Trojke nije demantovao.![]()

Jel pricamo o istom politickom semsi
-
kakabanja213
#107159 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Po tebi je onda Mahmuljin radio sto je radio samo iz razloga sto ke Kordic ubijao malu djecu.moimoi wrote: ↑13/06/2023 16:08Nije to ta logika. Nadovezacu se opet. Nastavljamo…Haris.ba wrote: ↑13/06/2023 16:02
Nije ba stvar sta se misli. Vec,valjda mozes nekom slikom ili izjavom potkrijepiti to sto mislis. Imas sliku Covica kako docekuje Kordica iz Haga. Oko Mahmuljina ces uglavnom naci votabautizme Sda o drugim zlocinima. Ne kazu oni nista netacno, samo sto nemaju pijetitet prema zrtvama i ne biraju da zrtve budu u fokusu. A, mislim i da proziva konkretno tuzilastvo da ganja direktne izvrsioce zlocina.
- 512MB
#107160 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kud baš sad da ispliva video bem mu miša, urota protiv Kifle i Trenerke.
Uostalom šta hoćete sad, šta fali Kordiću sad, rekao je samo svoje mišljenje, to je demokratija, što šta fali, dajte duradimo neštA za ovu zemlju, za ovaj narod, zajedno sa našim partnerima Kord... pardon Draganom i Dodikom. Šta fali što smo sigurnosni aparat dali u ruke negatorima Genocida i štovateljima UZPa što bi da nas kolju opet?
Dajte malo da relaksiramo odnose, da da duradimo nešt za zemlju, a ne ko SDA da samo vara HDZ i Čovića. Jer hoćete da ratujemo
Eno narod spakovo kofere da idu u Švecku. Sadće bit sve bolje, jer Dodik i Čović su prozapadni sad, i znaju da snama nejma šale 
Uostalom šta hoćete sad, šta fali Kordiću sad, rekao je samo svoje mišljenje, to je demokratija, što šta fali, dajte duradimo neštA za ovu zemlju, za ovaj narod, zajedno sa našim partnerima Kord... pardon Draganom i Dodikom. Šta fali što smo sigurnosni aparat dali u ruke negatorima Genocida i štovateljima UZPa što bi da nas kolju opet?
Last edited by 512MB on 13/06/2023 16:51, edited 1 time in total.
- Haris.ba
#107161 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
O gdje si "nemam pojma, ali vjerujem".kakabanja213 wrote: ↑13/06/2023 16:22 Po tebi je onda Mahmuljin radio sto je radio samo iz razloga sto ke Kordic ubijao malu djecu.
Ne bi me zacudilo da vjerujes da postoji snimak gdje Mahmuljin sa somjehom govori - vrijedilo je.
-
kakabanja213
#107162 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Meni za to ne treba snimak. Ja to znam.sve je to ista zlovinacko, sovinisticko teroristicka matrica.Haris.ba wrote: ↑13/06/2023 16:50O gdje si "nemam pojma, ali vjerujem".kakabanja213 wrote: ↑13/06/2023 16:22 Po tebi je onda Mahmuljin radio sto je radio samo iz razloga sto ke Kordic ubijao malu djecu.
Ne bi me zacudilo da vjerujes da postoji snimak gdje Mahmuljin sa somjehom govori - vrijedilo je.
I nemoj misliti da je to Sda sa partnerima tu je i ova trojka sa partnerima. Idu utabanim putem SDA.
-
harisl
#107163 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisu ni Bradara, ni Covic, ni Kristo ni ostali Kordicevi PRIJATELJI iz HDZ-a iznenadjeni, ni zateceni, cak sta vise. Pa nisu se oni dopisivali sa Kordicem, sijelili su oni skupa ihaj-haj puta, prezvakalo se ovo Bog-te-pito koliko puta, pljeskalo se da dlanovi bride. Ako postoji snimak, onda se ovo redovno desavalo, mislim koja je vjerovatnoca da se desilo jednom i da je snimljeno. Ali nije im smetalo, cak sta vise, bilo se PRIJATELJIMA, covjek sa kojim se moralo biti blizak, heroj! Valjda je zato tesko ograditi se od ovoga, nemaju se ograditi od cega...
- Point.
#107164 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koje godine je uslikano?tramvajtrojka wrote: ↑13/06/2023 16:16plavi_E wrote: ↑13/06/2023 15:54 Kad je onaj maloumnik iz SDA govorio o "novim saveznicima na istoku" to je postalo mishljenje ne samo cijele SDA nego i DF-a. Iako je Mehmedovic javno izjavio da to nije stav SDA i da se niko u SDA ne smije igrati sa tim stvarima. A sad ide pricha u vezi izjave onog iz NS "nije to mishljenje NS i Trojkasha" iako ga niko ni iz NS-a ni ostalih iz Trojke nije demantovao.![]()
Jel pricamo o istom politickom semsi![]()
![]()
![]()
https://www.slobodnaevropa.org/a/mehmed ... 57006.html
Ja znam da ti nemaš kapacitet da objasniš ali pitam druge kako to kad onaj balvan Zahiragić kaže u svoje ime o nekakvom okretanju ka istoku to se od trojkaša doživljava kao stav SDA pa i ŽK, što je totalna ludost i bezobrazluk, a kada ovaj ruljak iz NS objavi bljuvotinu onda je to njegov lični stav?
-
plavi_E
#107165 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Krasno je gledati kako chovichevi botovi i simpatizeri skachu u pomoc Trojkashima. Ali jadan vam je ovaj odsjechak neke slike. Bar da smijete staviti chitavu sliku da se vide i ostali sa slike.tramvajtrojka wrote: ↑13/06/2023 16:16SpoilerShowplavi_E wrote: ↑13/06/2023 15:54 Kad je onaj maloumnik iz SDA govorio o "novim saveznicima na istoku" to je postalo mishljenje ne samo cijele SDA nego i DF-a. Iako je Mehmedovic javno izjavio da to nije stav SDA i da se niko u SDA ne smije igrati sa tim stvarima. A sad ide pricha u vezi izjave onog iz NS "nije to mishljenje NS i Trojkasha" iako ga niko ni iz NS-a ni ostalih iz Trojke nije demantovao.![]()
Jel pricamo o istom politickom semsi![]()
![]()
- dustaban
#107166 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pogledajte ovu sliku...

Meni je ovo skolski izgled kretena.
I onda mi neizbjezno dođe pitanje - moze li inteligentna faca biti ratni zločinac?

Meni je ovo skolski izgled kretena.
I onda mi neizbjezno dođe pitanje - moze li inteligentna faca biti ratni zločinac?
-
plavi_E
#107167 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
@Point.
To je slikano josh u vrijeme kad se Putko nije shprickao botoxom.
To je slikano josh u vrijeme kad se Putko nije shprickao botoxom.
-
plavi_E
#107168 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Najbitnije je u chitavom cirkusu oko koridicevog nepokajanja je da niko od "legitimnih" predstavnika bh. Hrvata nije reagovao. Nek svak za sebe izvuche zakljuchak.
-
moimoi
#107169 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
@Haris.ba
Da nastavim,
Mada mi je degutantno uopste “porediti” krvnike, da ne kazem bolesno, ali posto si trazio bilo kojeg idiota kojeg je sda stitila
Pa cu dati primjer envera burze kojem su dali poziciju u Geodetskom zavodu nakon rata. Koji je osudjen tek nedavno recimo.
https://www.tacno.net/novosti/grabovica ... umnjicene/
Da nastavim,
Mada mi je degutantno uopste “porediti” krvnike, da ne kazem bolesno, ali posto si trazio bilo kojeg idiota kojeg je sda stitila
Pa cu dati primjer envera burze kojem su dali poziciju u Geodetskom zavodu nakon rata. Koji je osudjen tek nedavno recimo.
https://www.tacno.net/novosti/grabovica ... umnjicene/
-
moimoi
- Ozimician
#107171 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Point. wrote: ↑13/06/2023 17:44Koje godine je uslikano?
https://www.slobodnaevropa.org/a/mehmed ... 57006.html
Ja znam da ti nemaš kapacitet da objasniš ali pitam druge kako to kad onaj balvan Zahiragić kaže u svoje ime o nekakvom okretanju ka istoku to se od trojkaša doživljava kao stav SDA pa i ŽK, što je totalna ludost i bezobrazluk, a kada ovaj ruljak iz NS objavi bljuvotinu onda je to njegov lični stav?
- Ozimician
#107172 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U Sarajevu sam primjetio odavno da se zločinci zamišljaju kao neki ultra prljavi bradati četnici koji nemaju 2 razreda osnovne škole.
A najveći zločinci su bili sve sama gradska raja i tadašnja krema sarajevskog društva.
Plavšić - dekanesa fakulteta; Krajišnik - direktor Energoinvesta; Karadžić - ugledni psihijatar ...
-
Schumann
#107173 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ti likovi sto ko fol osudjuju ubistvo 55 ozrenskih koljaca, svrsavaju na snimke popaljenih ruskih vojnika pa ukrajinskim vrletima. Dupli standardiStudent_u_Ostavci wrote: ↑13/06/2023 14:58Koga ja veličam? Gdje sam ja napisao da je vrijedilo što su Arapi zaklali 55 vojnika VRSa?
Porediti 'Uđi u Ahmiće i pokolji sve što nađeš+spali džamiju, ako je koja ostala' sa presudom Mahmuljinu može samo neko ko u glavi nema ništa.
-
moimoi
#107174 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Izvrsioci i jesu mahom takvi kakve se ih opisao. Nalogodavci su ti sto kazes “elita”. Nije ni hitler nikoga direktno ubio, je li tako? Ili barem ne znamo da jeste.Ozimician wrote: ↑13/06/2023 18:07U Sarajevu sam primjetio odavno da se zločinci zamišljaju kao neki ultra prljavi bradati četnici koji nemaju 2 razreda osnovne škole.![]()
A najveći zločinci su bili sve sama gradska raja i tadašnja krema sarajevskog društva.
Plavšić - dekanesa fakulteta; Krajišnik - direktor Energoinvesta; Karadžić - ugledni psihijatar ...
- Ozimician
#107175 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa i nisu baš, nisu ni intelektualna krema - ali nisu ni takvi.moimoi wrote: ↑13/06/2023 18:16Izvrsioci i jesu mahom takvi kakve se ih opisao. Nalogodavci su ti sto kazes “elita”. Nije ni hitler nikoga direktno ubio, je li tako? Ili barem ne znamo da jeste.Ozimician wrote: ↑13/06/2023 18:07
U Sarajevu sam primjetio odavno da se zločinci zamišljaju kao neki ultra prljavi bradati četnici koji nemaju 2 razreda osnovne škole.![]()
Eto imaš primjer Batka s Grbavice, to je otprilike jedan prototip žešćeg izvršioca.