Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
kakabanja213

#107126 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakabanja213 »

tramvajtrojka wrote: 13/06/2023 14:37
Student_u_Ostavci wrote: 13/06/2023 12:08

Radikalna stranka gay lobista koja propagira naked party na ulicama Sarajeva će, nadam se, prestati da postoji poslije narednih izbora. Ovakvo vrijeđanje borbe protiv agresora može samo izaći iz prljavih radikalnih gay usta i iz usta samoprozvane analitičarke zvane Bošnjaci su izmišljen narod.
Izjava mu je u potpunosti na mjestu.Koja je razlika između tebe i nekog Nenada koji velicate presudjene ratne zlocince koji su u bijegu. Ovakav general je sramota za odbranu Republike BiH i armije, kad je dozvolio to pod njegovom komandom odgovornosti. Jednostavno nema kukanja kad budes citao kako srbi il hrvati velicaju zlocince kad ti to isto radis
U potpunosti si u pravu. I jedan i drugi su zlocinci. Jedan u bjekstvu drugi bio u zatvoru i nije se pokajao. Ovaj u bjekstvu je iz stranke koja nije partner a drugi iz stranke koja je partner. Sa jednim se slika ridjibradi a sa drugim Dragan koji drzi rijec.
Last edited by kakabanja213 on 13/06/2023 14:45, edited 1 time in total.
Ozimician

#107127 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Ozimician »

moimoi wrote: 13/06/2023 14:42
Ozimician wrote: 13/06/2023 14:35

Ti izjednacavas SDA i zlocinca Kordica ?

Znaci nisi nista bolji od ove budale iz NS. :run:
Kojom genijalnom logikom si dosao do takvog zakljucka da mi je znati? :lol:
Pa tvojom logikom iz prethodnog posta na koji sam ti odgovorio.

Poredis "samopisanje" koje izjavljuje ovaj maloumnik iz NS, sa Komsicevom koalicijom sa SDA...

Cisto trollanje i spinovanje teme.
Haris.ba

#107128 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

Radikalna stranka gay lobista koja propagira naked party na ulicama Sarajeva će, nadam se, prestati da postoji poslije narednih izbora. Ovakvo vrijeđanje borbe protiv agresora može samo izaći iz prljavih radikalnih gay usta i iz usta samoprozvane analitičarke zvane Bošnjaci su izmišljen narod.
Izjava mu je u potpunosti na mjestu.Koja je razlika između tebe i nekog Nenada koji velicate presudjene ratne zlocince koji su u bijegu. Ovakav general je sramota za odbranu Republike BiH i armije, kad je dozvolio to pod njegovom komandom odgovornosti. Jednostavno nema kukanja kad budes citao kako srbi il hrvati velicaju zlocince kad ti to isto radis
Nije mu izjava na mjestu, kao ni sto nije na mjestu napadati ga ovim homofobnim izjavama.

Gdje se to brani Mahmuljin od politike i naroda ko sto se tvrdi?

Postavio sam izjavu Sda koju sam nasao koja samo kaze za sta je osudjen, i malo ubaci votabautizma sa drugim zlocinima. Ja ne skontah da se Mahmuljin niti brani, a vala niti velica.
kakabanja213 wrote: 13/06/2023 14:43 . Sa jednim se slika ridjibradi a sa drugim Dragan koji drzi rijec.
Ima i Baketova slika nakon presude sa Mahmuljinom?
moimoi

#107129 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by moimoi »

Ozimician wrote: 13/06/2023 14:44
moimoi wrote: 13/06/2023 14:42
Kojom genijalnom logikom si dosao do takvog zakljucka da mi je znati? :lol:

Poredis "samopisanje" koje izjavljuje ovaj maloumnik iz NS, sa Komsicevom koalicijom sa SDA...

Pa upravo si sam sebi odgovorio. Radi se o nebitnom pojedincu iz NS i njegovom misljenju, koje nije misljenje NS, sto vi (sdf) konstantno pokusavate “dokazati”. A znate i sami da nije tacno.
Dok je Komsic, i njegovo “samopisanje” kako kazete, stav citave df. Nije nikakvo trolanje, vec ukazujem na apsurd :D Ko zna, mozda vam se ovaj pridruzi nekad, pa cete ga u nebesa dizati :lol:
palermo

#107130 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

Styling wrote: 13/06/2023 13:29
Haris.ba wrote: 13/06/2023 13:28

Mislim da je tacnije sto zelis da pitas, odakle sad da se "pusti" snimak?
Da. Moze i tako. I ko ga je snimao pa ga izofirao?
Pobogu, pa još juče je gosp.Raguž objasnio i kontekst i razloge zašto se ovaj snimak nenadano pojavio
"Gube Izetbegović/Komšići tlo vlasti pod nogama. Gube poluge na kojima su parazitarili desetljećima. Gube i slobodu koju su plaćali našim novcem. Valja rasturit ovo malo suživota koje je izgrađeno i onemogućit da ga se još više izgradi. Ili ja, ili nitko. Ili mi, ili propast. J**** Bosnu na čelu koje SDA nema!"
Ni dodati ni oduzeti
Ozimician

#107131 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Ozimician »

moimoi wrote: 13/06/2023 14:53
Ozimician wrote: 13/06/2023 14:44

Pa upravo si sam sebi odgovorio. Radi se o nebitnom pojedincu iz NS i njegovom misljenju, koje nije misljenje NS, sto vi (sdf) konstantno pokusavate “dokazati”. A znate i sami da nije tacno.
Dok je Komsic, i njegovo “samopisanje” kako kazete, stav citave df. Nije nikakvo trolanje, vec ukazujem na apsurd :D Ko zna, mozda vam se ovaj pridruzi nekad, pa cete ga u nebesa dizati :lol:
Svejedno, bilo koja stranka koja relativizira ratne zlocine za mene ima nultu toleranciju.
A ti ponovo pokusavas da izjednacis Komsicevu koaliciju sa SDA sa ovim maloumnikom koji relativizira zlocin i zlocince u nivou SDS-a i HDZ-a.

Vidjet cemo da li ce nakon ovog NS da se ogradi i izbaci ovog lika iz svojih redova, pa da sacuva mrvu casti.
Student_u_Ostavci

#107132 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Student_u_Ostavci »

Koga ja veličam? Gdje sam ja napisao da je vrijedilo što su Arapi zaklali 55 vojnika VRSa?

Porediti 'Uđi u Ahmiće i pokolji sve što nađeš+spali džamiju, ako je koja ostala' sa presudom Mahmuljinu može samo neko ko u glavi nema ništa.
moimoi

#107133 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by moimoi »

Ozimician wrote: 13/06/2023 14:56
moimoi wrote: 13/06/2023 14:53
Svejedno, bilo koja stranka koja relativizira ratne zlocine za mene ima nultu toleranciju.
A ti ponovo pokusavas da izjednacis Komsicevu koaliciju sa SDA sa ovim maloumnikom koji relativizira zlocin i zlocince u nivou SDS-a i HDZ-a.

Vidjet cemo da li ce nakon ovog NS da se ogradi i izbaci ovog lika iz svojih redova, pa da sacuva mrvu casti.
Opet pokusavas izokrenuti napisano u svoju korist. Ovo nije stav NS niti trojke :wink:
Ozimician

#107134 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Ozimician »

moimoi wrote: 13/06/2023 15:04
Ozimician wrote: 13/06/2023 14:56

Opet pokusavas izokrenuti napisano u svoju korist. Ovo nije stav NS niti trojke :wink:
Uredu ako nije, postujem.

Ali isto tako ocekujem da se prije svega NS (Trojka manje-vise, jer nije toliko bitan) ogradi od ovog lika i sankcionise ga.
U protivnom postaje stav stranke. Bezveze je stranku ovako ozbiljnom izjavom navukao na tanak led. Realno nepotrebno.
kakabanja213

#107135 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakabanja213 »

Haris.ba wrote: 13/06/2023 14:46

Nije mu izjava na mjestu, kao ni sto nije na mjestu napadati ga ovim homofobnim izjavama.

Gdje se to brani Mahmuljin od politike i naroda ko sto se tvrdi?

Postavio sam izjavu Sda koju sam nasao koja samo kaze za sta je osudjen, i malo ubaci votabautizma sa drugim zlocinima. Ja ne skontah da se Mahmuljin niti brani, a vala niti velica.
kakabanja213 wrote: 13/06/2023 14:43 . Sa jednim se slika ridjibradi a sa drugim Dragan koji drzi rijec.
Nije valjda da ti treba slika da shvatis da je to sve mrtvi kriminalac i sovinista. I Bakir i Dragan partner i Mile partner.
moimoi

#107136 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by moimoi »

Ozimician wrote: 13/06/2023 15:07
moimoi wrote: 13/06/2023 15:04
Uredu ako nije, postujem.

Ali isto tako ocekujem da se prije svega NS (Trojka manje-vise, jer nije toliko bitan) ogradi od ovog lika i sankcionise ga.
U protivnom postaje stav stranke. Bezveze je stranku ovako ozbiljnom izjavom navukao na tanak led. Realno nepotrebno.
Slazem se
Haris.ba

#107137 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

kakabanja213 wrote: 13/06/2023 15:09

Nije valjda da ti treba slika da shvatis da je to sve mrtvi kriminalac i sovinista. I Bakir i Dragan partner i Mile partner.
[/quote]

Mozda i jeste. Ali, je li isto negira i relativizira zlocine i druguje sa zlocincima?
kakabanja213

#107138 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakabanja213 »

Haris.ba wrote: 13/06/2023 15:20
kakabanja213 wrote: 13/06/2023 15:09

Mozda i jeste. Ali, je li isto negira i relativizira zlocine i druguje sa zlocincima?
[/quote]

Ne znam nemam pojma, ja vjerujem da jeste ali znam sigurno da sa teroristima jeste, ima ona slika sa 4 prsta posto volis plasticno objasnjenje.
Isto tako minnije trebao snimak onog zlocinca da znam da on tako razmislja.
relativno84

#107139 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by relativno84 »

tramvajtrojka wrote: 13/06/2023 14:37 Izjava mu je u potpunosti na mjestu.Koja je razlika između tebe i nekog Nenada koji velicate presudjene ratne zlocince koji su u bijegu. Ovakav general je sramota za odbranu Republike BiH i armije, kad je dozvolio to pod njegovom komandom odgovornosti. Jednostavno nema kukanja kad budes citao kako srbi il hrvati velicaju zlocince kad ti to isto radis
Velis general sramota, bas cudno da je cekao toliko vremena da zadovolji svoju licnu potrebu za osvetom. U kom kurcu ljudi zive i razmisljaju danas, kad znamo da se ovo za sto je kriv desilo nakon vruceg julskog ljeta 95-te. Jel stvarno ima neka budala koja zivi u iluziji da su ljudi ostali hladni nakon svega i da je to neko mogao da kontrolise ? Naravno odred “El-Mudžahidin” je odradio prljavi dio i red je da neko odlezi za to, samo stvari nisu bas tako crni bijele. Kriv je jer nije kaznio zlocince, jel mogao ili nije to vise nije bitno, morao je a nije i neka odlezi svoje. Ovdje nema balansa kojem se nadate, samo ispadate blago receno suplji.

Image
Haris.ba

#107140 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

kakabanja213 wrote: 13/06/2023 15:23 Ne znam nemam pojma, ja vjerujem da jeste ali znam sigurno da sa teroristima jeste, ima ona slika sa 4 prsta.
Ovu izjavu treba uokviriti.

Ne znas, nemas pojma, ali vjerujes.

Znaci, od relativiziranja zlocina na kraju spade prica o 4 prsta i zamjeranja egipatskoj vladi. :D
tramvajtrojka

#107141 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

relativno84 wrote: 13/06/2023 15:25
tramvajtrojka wrote: 13/06/2023 14:37 Izjava mu je u potpunosti na mjestu.Koja je razlika između tebe i nekog Nenada koji velicate presudjene ratne zlocince koji su u bijegu. Ovakav general je sramota za odbranu Republike BiH i armije, kad je dozvolio to pod njegovom komandom odgovornosti. Jednostavno nema kukanja kad budes citao kako srbi il hrvati velicaju zlocince kad ti to isto radis
Velis general sramota, bas cudno da je cekao toliko vremena da zadovolji svoju licnu potrebu za osvetom. U kom kurcu ljudi zive i razmisljaju danas, kad znamo da se ovo za sto je kriv desilo nakon vruceg julskog ljeta 95-te. Jel stvarno ima neka budala koja zivi u iluziji da su ljudi ostali hladni nakon svega i da je to neko mogao da kontrolise ? Naravno odred “El-Mudžahidin” je odradio prljavi dio i red je da neko odlezi za to, samo stvari nisu bas tako crni bijele. Kriv je jer nije kaznio zlocince, jel mogao ili nije to vise nije bitno, morao je a nije i neka odlezi svoje. Ovdje nema balansa kojem se nadate, samo ispadate blago receno suplji.

Image
Svaki presudjeni zlocinac je zlocinac nema ali to ali vodi u relavitizaciju i kaljanje casne borbe armije republike bih pri odbrani domovine , sa tim ali brisu se razlike izmedju nas i njih Jedino sto nas razlikuje od cetnika je bilo da smo ostali ljudi i da smo znali reci on je zlocinac i treba odgovarati, svako pravljenje limunade od on je zlocinac al je nas vodi nas na nivo na kojem su srbi dns gdje svakog presudjenog zlocinca nazivaju herojem

Ako cemo biti za ovu državu onda moramo postovati presude drzavnog suda, kako nam je drago kad se na drzavnom sudu dokaze nevinost većine drugih generala Armije BiH tako i za ovoga treba traziti izrucenje i izlezavanje kazne jer je to jedini nacin da herojska borba vojnika armije republike bih ne ostane ukaljana
kakabanja213

#107142 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakabanja213 »

Haris.ba wrote: 13/06/2023 15:27
kakabanja213 wrote: 13/06/2023 15:23 Ne znam nemam pojma, ja vjerujem da jeste ali znam sigurno da sa teroristima jeste, ima ona slika sa 4 prsta.

Znaci, od relativiziranja zlocina na kraju spade prica o 4 prsta i zamjeranja egipatskoj vladi. :D
Sacekaj Bakir i babo mu me nikada nije interesovao, Sda me nikada nije inreresovala niti sam pratio neke njihove interne dogadjaje njihove fotografije. Ako ti je tesko shvatiti opet ti ponavaljam nemam pojma da li postoji fotografija Mahmuljina sa ridjobradim kao sto ima Dragana partnera sa onim kreteno zlocincem, takodjer nemam pojma da li postoji izjava da ga na neki nacin podrzava ali znam da je Asim bio dobar borac i da se kamera moze ponekad napasti. I vjerujem da se je slikao sa Sakibom i da ga podrzava.
A teroristi iz egipartke vlade su posebna prica ali pikazuju mentalno stanje svijesti baketa i stranke mu.
DaysleepeR

#107143 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by DaysleepeR »

Naravno da ima fotografija, ne jedna.
Haris.ba

#107144 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

kakabanja213 wrote: 13/06/2023 15:42 Ako ti je tesko shvatiti opet ti ponavaljam nemam pojma da li postoji fotografija Mahmuljina sa ridjobradim kao sto ima Dragana partnera sa onim kreteno zlocincem, takodjer nemam pojma da li postoji izjava da ga na neki nacin podrzava ali znam da je Asim bio dobar borac i da se kamera moze ponekad napasti. I vjerujem da se je slikao sa Sakibom i da ga podrzava.
Golemo.
DaysleepeR wrote: 13/06/2023 15:44 Naravno da ima fotografija, ne jedna.
Pa evo, meni mrsko traziti. Meni fakat nije mrsko proskribirati Baketa da je isti ko Covic. De je postavi. To je njegova sramota.
Last edited by Haris.ba on 13/06/2023 15:46, edited 1 time in total.
moimoi

#107145 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by moimoi »

Haris.ba wrote: 13/06/2023 15:27

Koliko si citao o H. Cengicu? Je li zaista mislis da sda nije dobijala lovu i surovala sa teroristima?
kakabanja213

#107146 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakabanja213 »

Haris.ba wrote: 13/06/2023 15:44
kakabanja213 wrote: 13/06/2023 15:42 Ako ti je tesko shvatiti opet ti ponavaljam nemam pojma da li postoji fotografija Mahmuljina sa ridjobradim kao sto ima Dragana partnera sa onim kreteno zlocincem, takodjer nemam pojma da li postoji izjava da ga na neki nacin podrzava ali znam da je Asim bio dobar borac i da se kamera moze ponekad napasti. I vjerujem da se je slikao sa Sakibom i da ga podrzava.
Golemo.
Golemo, ne golemo tako ti je.
Bloo
Globalna šefica

#107147 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bloo »

Roccohljup wrote: 13/06/2023 11:29 Kad se svatko počne praviti pametan.....
https://www.vijesti.ba/clanak/602577/fu ... -i-kordica
Odmori jedno mjesec. Kakav je to vokabular.
Haris.ba

#107148 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

moimoi wrote: 13/06/2023 15:45
Koliko si citao o H. Cengicu? Je li zaista mislis da sda nije dobijala lovu i surovala sa teroristima?
Znaci, od toga da li sda relativizira zlocine, podrzava zlocince...dosli do Hasana Cengica i njegovih veza sa raznim bjelosvjetskim slajmom. Hajd fino.

Pa pored svih maloumnih Baketovih izjava, je li toliko tesko naci sliku i pandan izjavama jaranama mu iz Hdz -a.
DaysleepeR

#107149 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by DaysleepeR »

Golemo.
DaysleepeR wrote: 13/06/2023 15:44 Naravno da ima fotografija, ne jedna.
Pa evo, meni mrsko traziti. Meni fakat nije mrsko proskribirati Baketa da je isti ko Covic. De je postavi. To je njegova sramota.
Neću da komentarišem Sakiba, jer smo šira familija. Ne želim da se bilo kakav novinar kači sa naslovom "Mahmuljinov rođak rekao..."

Jest tačno da mu je familija izbrisana, kao i moja što je izbrisana iz Prijedora i okolice, to je nepresuđeni genocid i to je nepravda sa kojom se mora živjeti.

Dario Kordić je najgori ljudski šljam, dovoljno sam star da se sjećam vremena kada je isti bio u punoj moći i gospodario životima u Srednjoj Bosni.
Personifikacija zla. Treba ga vratiti na izdržavanje kazne koja mu je skraćena. Na obraz svakom ko mu glumi apologetu i ko se slika sa njim, i fura priču o nekakvom preobraženju. Nema tu preobraženja.
Haris.ba

#107150 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

kakabanja213 wrote: 13/06/2023 15:45

Golemo.
Golemo, ne golemo tako ti je.
Pa znam da je tako. Cinjenicu su nebitne. Bitno je sta VJERUJES.
Locked