Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
tramvajtrojka

#106776 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

tataćusak wrote: 10/06/2023 21:56 Ali ovih par uzpovaca sa foruma pljuje li pljuje svakog ako kritikuje ustaškonacističku vlast u federaciji
joi izraza svega mi to ustaskonacistisko , onaj enes p, trojkasko-hnsovska koalicija :lol: :lol: a zicagu bi dali za vlast sa istim tim ustasama sto ste pokazali u sbk gdje vam kordic nije sporan :zzzz:
last mohicans

#106777 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by last mohicans »

Styling wrote: 10/06/2023 21:49
tramvajtrojka wrote: 10/06/2023 20:48 Joj sdfovaca jesu kao navijaci horski krenuli u podrsku irfanu, odmah znas odakle vjetar puse :lol: :lol: :lol:

Umjesto nesto da konkretno odradi u svojoj političkoj karijeri sve mu je do sada mrtva carsijska suplja :roll: , otkako je usrao sa BB za gradonačelnika izgubio je svako povjerenje
Ja mu Bogičevića nikada neću halaliti.
Ja Dini kumče koje je dosta kumovalo. Vi Boga mi kao da je neko pameti zlatne ribice.
daario naharis

#106778 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by daario naharis »

Ma gdje ce te vjerovati politicarima? Pogotovo nasim. To je kao da kazes da te kurva voli.
archi_a

#106779 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by archi_a »

Bloo wrote: 10/06/2023 21:33
archi_a wrote: 10/06/2023 18:33

Šta očekivati od onoga ko je spreman ovo raditi u vlastitoj stranci?!?
Strana nije totalitarna.
Nije KP, nije Hitlerova stranka. Nije ti stranka Bog i otac. Nije SDA jebogaja.
Stranku cine ljudi koji su tu radi zajednickog cilja, formirali grupu uz prateca pravila.
Formirali grupu uz prateća pravila, koja su danas javno pogazili. Vlastiti statut gaze i namještaju, i šta od takvih očekivati kada se radi o poštenju, moralu, kontinuitetu politike? :-) I o tome Čengić govori. Ne podržava njega niko, nego ga citira i pokazuje vam da o neprvilnostima ne govore samo oni koji nisu za sdp, već o pogubnim postupcima vrha stranke govore i oni koji su u toj stranci. Naravno, pušteni s lanca će sada o Čengiću drvlje i kamenje, staviti ga na stub srama, prikazati jadom. Toliko o jednoumlju i klimoglavcima.
Ovo što smo danas vidjeli na kongresu sdp-a je autokratija. To još možeš vidjeti kod vučića ili dodika, kada izađu i najave šta će sutra biti donešeno i izglasano kao zakon iako oni sami ne učestvuju u glasanju.
E, čuj, molili ga da ostane i produži mandat? Jesul se oni što su bili krenuli u inostranstvo raspakovali kad je on postao premijer, znalsešta? :lol:
Last edited by archi_a on 10/06/2023 22:13, edited 2 times in total.
Bloo
Globalna šefica

#106780 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bloo »

archi_a wrote: 10/06/2023 22:06

Strana nije totalitarna.
Stranku cine ljudi koji su tu radi zajednickog cilja, formirali grupu uz prateca pravila.
Formirali grupu uz prateća pravila, koja su danas javno pogazili. Vlastiti statut gaze i namještaju, i šta od takvih očekivati kada se radi o poštenju, moralu, kontinuitetu politike? :-) I o tome Čengić govori. Ne podržava njega niko, nego ga citira i pokazuje vam da o neprvilnostima ne govore samo oni koji nisu za sdp, već o pogubnim postupcima vrha stranke govore i oni koji su u toj stranci. Naravno, pušteni s lanca će sada o Čengiću drvlje i kamenje, staviti ga na stub srama, prikazati jadom. Toliko o jednoumlju i klimoglavcima.
Očito sam te pogrešno razumjela. Tvoj komentar se nije odnosio na Čengića očito.
archi_a

#106781 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by archi_a »

:thumbup: da, ja sam pogrešno formulisao rečenicu.
Last edited by archi_a on 10/06/2023 22:11, edited 1 time in total.
anelsol

#106782 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by anelsol »

Ezel Bayraktar wrote: 10/06/2023 21:36
tramvajtrojka wrote: 10/06/2023 21:17

Irfane jesil to ti :lol: :lol: kad ti se pogleda historija postova svaki drugi post branjenje carsijskog irfe :mrgreen: :mrgreen:
Ništa pametnije nisi smislio, uskotračni. Misliš da bi se on zajebavao s nekim kao što si ti?
Uskotračni :lol:
last mohicans

#106783 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by last mohicans »

archi_a wrote: 10/06/2023 22:06

Strana nije totalitarna.
Ovo što smo danas vidjeli na kongresu sdp-a je autokratija. To još možeš vidketi kod vučića ili dodika, kada izađu i najave šta će sutra biti donešeno i izglasano kao zakon iako oni sami ne učestvuju u glasanju.
E, čuj, molili ga da ostane i produži mandat? Jesul se oni što su bili krenuli u inostranstvo raspakovali kad je on postao premijer, znalsešta? :lol:
Baš tako, u pravu je sefica, totalitarizam. Izgleda da nije zadovoljna ni NS kongresom :mrgreen: Svaka stranka treba Irfana, ovo je preraslo lični sukob. Gledam okuražio se i Stojanović, on ko biva nije za Irfanov style, ali eto da doda kako se ne slaze sa današnjom farsom ali je ipak došao i glasao. Moj Igore :lol:
tandmand

#106784 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tandmand »

tramvajtrojka wrote: 10/06/2023 21:58
tataćusak wrote: 10/06/2023 21:56 Ali ovih par uzpovaca sa foruma pljuje li pljuje svakog ako kritikuje ustaškonacističku vlast u federaciji
joi izraza svega mi to ustaskonacistisko , onaj enes p, trojkasko-hnsovska koalicija :lol: :lol: a zicagu bi dali za vlast sa istim tim ustasama sto ste pokazali u sbk gdje vam kordic nije sporan :zzzz:
Nisi ti slušao hrvatske medije 90-tih i njihove kovanice tipa:
srbokomunističkokočetnički agresor takozvane JNA je u Slavoniji ..
muslimanskoterorističke jedinice mudžahedina su u srednjoj Bosni napale regularne policijske postrojbe Herceg Bosne
kakotakonikako

#106785 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakotakonikako »

Irfana Čengića često spominju na današnjem Kongresu Socijaldemokratske partije (SDP), iako je još ranije najavio da se neće pojaviti na stranačkoj konvenciji. Ovaj zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, odlučio je uputiti zvaničnu izjavu.
Njegovu objavu s Facebooka prenosimo u cjelosti:

“Nisam mislio reagirati, ali uzimajući u obzir da su mediji počeli prenositi moju objavu sa godišnjeg odmora kao reakciju na dešavanja na Kongresu ipak moram napisati zvaničnu izjavu. Jer iako sam ja odlučio da ne smetam na Kongresu, oni se i dalje bave sa mnom.

Prvo, slažem se sa predsjednikom u vezi mandata generalnog sekretara, da je taj period života moja greška. Međutim u tom periodu SDP je ostvario najbolje izborne rezultate u posljednjih 10 godina. Mojim odlaskom sa te pozicije SDP je u dva izborna ciklusa doživio pad broja glasova u odnosu na prethodne izbore. Odlaskom i odmicanjem od rukovodstva, moj ugled kod ljudi i glasača SDP je bivao sve veći što potvrđuju rezultati izbora. U modernim evropskim strankama lider se povlači radi neuspjeha. A neuspjeh je izgubiti glasove od 2018. godine, neuspjeh je gledati leđa SDA-u sa 100.000 razlike.

Neuspjeh je da nam je predsjednik zadnji put uspio dobiti podršku građana na izborima prije skoro deset godina tačnije 2014. godine. Neuspjeh je da u Vladi sjede ljudi koji bukvalno ne mogu ući u općinsko vijeće u svojoj sredini…

Putem emaila sam sam poslao obavijest zašto ne dolazim na Kongres:
Jer materijali nisu dostavljeni u skladu sa Statutom SDP-a.
Jer je Kongres sazvan na nestatutaran način.
Jer izmjene i dopune Statuta nije utvrdio Glavni odbor uz mišljenje Statutarnog odbora.
Jer ne nestatutarno proudužavati mandat bilo kome, jer je Statut jasan koliko mandati traju, te se ne smije suspendovati “1 član 1 glas”.

Zbog svega toga i mnogih drugih nestatutarnih stvari danas nisam tu, ali se predsjednik i danas odlučio baviti sa mnom umjesto time kako da povrati glasove SDP-a iz 2018. a od 2010. da i ne pričamo.

Nisam spreman, krišiti ni Statut ni Ustav da bi sjeo bilo gdje, i ne bojim se nikoga osim Boga da bih morao šutjeti i dizati ruku kako mi se kaže.

A ostajem u SDP i dovoljna mi je samo podrška ljudi kao i svaki put do sada, ne treba mi postavljanje na kompenzacije, vrh liste ili nedo Bog Šmit, a prvi put kada vidim da nemam podršku ljudi neću maltretirati cijelu državu mjesecima da se meni osigura fotelja.

Kao što uspješno apstiniram od stranačke politike već godinama, tako ću i nastaviti. U mom fokusu su ljudi a ne fotelje i stranačke borbe za iste”.
:thumbup:
Scheduler

#106786 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Scheduler »

Je li istina što se priča za Cengicevog brata i fondove?
mirza_15

#106787 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

Bloo wrote: 10/06/2023 21:30
mirza_15 wrote: 10/06/2023 18:34 Sere i Irfan i to ne prvi put. Gdje je Irfan pročitao da je dobar ministar onaj koji dobije glasove na izborima? Gdje je Irfan pročitao da se na taj način biraju ministri? Ne ulazim sada u konkretna imenovanja niti tvrdim da su dobra ili loša. Govorim o principu. Irfan bi ministre birao po broju glasova? Ima onda pjevača koji bi bili dobri ministri samo da ih stave na liste. Ja bih Irfanu dao ministarstvo da vidimo pametnicu kada preuzme odgovornost. Eto, ima glasova. Ali šipak bi on to prvo prihvatio, a onda i znao da vodi. Čitavu političku karijeru, samo iz udobne komformističke pozicije zastupnika, vjećnika nešto kao pametuje. Da sam ja bio na mjestu nekoga ko se pita u SDP-u dao bih mu neko ministarstvo u KS da pokaže svu tu pamet na konkretnim zadacima. Još od SBB-a, pa preko SBiH-a na klinac mi idu ovi što bi u vlasti glumili opoziciju. Kao oni korektni pa kritikuju, a ustvari obični populisti. Nikada u životu ništa konkretno nisu radili. Nije on jedini. Ima takvih koliko god hoćeš.
Kao Adnan Delic koji je poceo politicku karijeru kao ministar sa 34 godine?
Ne kontam poentu komentara. Neki problem početi političku karijeru s 34 godine? Po meni je Adnan jedan od boljih ministara i apsolutno je opravdao ukazano povjerenje. Evo Čengić je veliki talenat, ima glasova (doduše imao ih je i Delić kao anonimus u utrci za načelnika NG) pa neka se i on pokaže. Ovo iznošenje stavova po Facebook-u, BIR-u i FACE-u i uvijek u kontru svojoj stranci da bi ispao cool već ide malo na živce. Igraš paša u timu. Ako ti nešto ne odgovara kažeš u svlačionici, na treningu, ali kada se dogovori taktika igraš onako kako je dogovoreno. Za tim. Nećeš uzeti loptu i zabiti namjeran autogol, a onda još javno po medijima, svako malo, srati po saigračima i treneru. Ima i drugih timova ako ti se ne sviđa. Meni se nekada čini da ne postoji potez SDP-a koji on neće negativno prokomentarisati. Jednostavno lik ima tu potrebu da puca kontru.
studiorum_tuzlaensis

#106788 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by studiorum_tuzlaensis »

Ovom cengicu je izgleda odzvonilo u SDPu. Tipujem na osnivanje nove stranke uskorooo...
Bloo
Globalna šefica

#106789 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bloo »

mirza_15 wrote: 10/06/2023 23:41
Bloo wrote: 10/06/2023 21:30

Kao Adnan Delic koji je poceo politicku karijeru kao ministar sa 34 godine?
Ne kontam poentu komentara. Neki problem početi političku karijeru s 34 godine? Po meni je Adnan jedan od boljih ministara i apsolutno je opravdao ukazano povjerenje. Evo Čengić je veliki talenat, ima glasova (doduše imao ih je i Delić kao anonimus u utrci za načelnika NG) pa neka se i on pokaže. Ovo iznošenje stavova po Facebook-u, BIR-u i FACE-u i uvijek u kontru svojoj stranci da bi ispao cool već ide malo na živce. Igraš paša u timu. Ako ti nešto ne odgovara kažeš u svlačionici, na treningu, ali kada se dogovori taktika igraš onako kako je dogovoreno. Za tim. Nećeš uzeti loptu i zabiti namjeran autogol, a onda još javno po medijima, svako malo, srati po saigračima i treneru. Ima i drugih timova ako ti se ne sviđa. Meni se nekada čini da ne postoji potez SDP-a koji on neće negativno prokomentarisati. Jednostavno lik ima tu potrebu da puca kontru.
" Čitavu političku karijeru, samo iz udobne komformističke pozicije zastupnika, vjećnika nešto kao pametuje. Da sam ja bio na mjestu nekoga ko se pita u SDP-u dao bih mu neko ministarstvo u KS da pokaže svu tu pamet na konkretnim zadacima"

U čemu je problem? Čitava politička karijera kao zastupnik i vijećnik? Neki nisu imali političke karijere uopšte pa su ih progurali za ministre.
Nekima ne valja kad neko ima političku karijeru, nekaim kada nema.
Po tebi, da. Naravno jer je NiPovac.
Po meni, ne. Iz više razloga.
mirza_15

#106790 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

Ezel Bayraktar wrote: 10/06/2023 20:46
Styling wrote: 10/06/2023 19:46

Ja ga uskoro vidim u DF-u.
Kakav DF, zbog slike? Pa svi sa svakim sjede, slikaju se, a neki se kriju,on ne. To sto je mu je haver Deljković prešao u DF i lobira za njegovu podršku načelničkoj kampanji znači da prelazi u DF? To je površno posmatranje i rezonovanje. @mirza_15 ne posmatraš politiku kao zanimanje, šta se to konkretno mora raditi da bi se bio kvalitetan političar, parlamentarac? U pokušaju demanta Ćengićevog stava, da neki sadašnji ministri ne mogu biti izabrani ni u OV, ti veliš da ništa konkretno nije radio, pa ga to po defautu isključuje,jel? To je skoro isti zaključak. Koliko znam, u prvoj šestorci Garibija i Filipović su bili njegov izbor i kadar. I sada je sigurno neko od ministara, jer je općinska organizacija SG imala pravo da delegira dva ministra.
Iz čega si zaključio da sam ja napisao da njega iz nečega (čega?) isključujem?
Samo kažem da mali ima potrebu privlačenja pažnje klasičnim populizmom i pucanjem kontre javno na ama baš sve što mu stranka kojoj pripada radi. On uvijek nekakva pametnica.
Normalno da za poziciju ministra nema veze da li bi dobili dovoljno glasova da uđu u OV. Ima ljudi koji bi bili odlični ministri u određenim ministarstvima a da nisu poznati širim narodnim masama i ne bi mogli privući glasove. Na kraju, ne moraju uopšte biti na listi. Povezivanjem glasova na izborima i poziciju ministra upravo Čengić pokazuje nerazumjevanje sistema izvan kojeg ništa drugo nije radio i koji bi trebao da ima u malom prstu jer mu je to jedino što u životu radi.
mirza_15

#106791 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

Bloo wrote: 10/06/2023 23:48
mirza_15 wrote: 10/06/2023 23:41

" Čitavu političku karijeru, samo iz udobne komformističke pozicije zastupnika, vjećnika nešto kao pametuje. Da sam ja bio na mjestu nekoga ko se pita u SDP-u dao bih mu neko ministarstvo u KS da pokaže svu tu pamet na konkretnim zadacima"

U čemu je problem? Čitava politička karijera kao zastupnik i vijećnik? Neki nisu imali političke karijere uopšte pa su ih progurali za ministre.
Pozicija zastupnika ili vijećnika je više nego komotna. Možeš do bola o svemu pomalo bez posljedica i odgovornosti, a i ne moraš. Baciš koji status na Facebooku, pojaviš se na sjednici a ostatak tekobnog života ispijaš kafice od Marindvora do Baščaršije. Zašto je politička karijera preduslov za ministarsku poziciju? Ja sam napisao da bih mu ja dao neko ministarstvo da se pokaže i u nekim mjerljivim kategorijama.

Znam da tebi ne i to vjerovatno nema veze sa rezultatima njegovog rada nego sa ideologijom i nekim njegovim stavovima. Recimo Čavalić iz SBiH ima samo riječi hvale za njega. Većina privrednika isto tako.
Bloo
Globalna šefica

#106792 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bloo »

mirza_15 wrote: 11/06/2023 00:02
Bloo wrote: 10/06/2023 23:48

Pozicija zastupnika ili vijećnika je više nego komotna. Možeš do bola o svemu pomalo bez posljedica i odgovornosti, a i ne moraš. Baciš koji status na Facebooku, pojaviš se na sjednici a ostatak tekobnog života ispijaš kafice od Marindvora do Baščaršije. Zašto je politička karijera preduslov za ministarsku poziciju? Ja sam napisao da bih mu ja dao neko ministarstvo da se pokaže i u nekim mjerljivim kategorijama.

Znam da tebi ne i to vjerovatno nema veze sa rezultatima njegovog rada nego sa ideologijom i nekim njegovim stavovima. Recimo Čavalić iz SBiH ima samo riječi hvale za njega. Većina privrednika isto tako.

Opet se ne kontamo.
Ti Cengicu spocitavas ovakvu politicku karijeru, a ja ti dajem primjer nekoga ko nije imao nikakvu politicku karijeru. Ti prozivas neciju politicku karijeru, kao da je to losa stvar.
I nije preduslov. Imaju se savjetnici, zar ne? Ako ti struka nije odgovarajuca a bome ni poslovna karijera nesto zavidna za to radno mjesto, ima stranka i savjetnici da ti pomognu na tom putu.
Pa ako pogledamo gospodina Delica, voli i on koji status baciti, bez posljedica i odgovornosti. :) I to ne samo na privatnom FB profilu. Ponkead se uzurpira i onaj slućbeni od Ministarstva.
Neko ko je ministar svih gradana ne bi trebao da miješa lično i profesionalno na taj način.
I Šarović nam je bio ok zbog rezultata rada pa smo zažmirili na ideologiju. :D
Ipak ga finansiraju i oni Drugi kao porezni obveznici. :wink:
dječak sa šibicama

#106793 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dječak sa šibicama »

Iskreno ne vidim da su trojkasi ista revolucionarno (u odnosu na SDFA) pomakli, pomjerili, uradili.

Samo fotelje izborise, i guraj dalje na isti nacin.

Niti je gradjanima 1% bolji zivot, niti su bilo sta promijenili.

Ocigledno sjasi kurta da uzjase murta, a SDA se u takvom blatu uvijek bolje snalazi.
Bloo
Globalna šefica

#106794 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bloo »

dječak sa šibicama wrote: 11/06/2023 00:13 Iskreno ne vidim da su trojkasi ista revolucionarno (u odnosu na SDFA) pomakli, pomjerili, uradili.
Ocigledno sjasi kurta da uzjase murta, a SDA se u takvom blatu uvijek bolje snalazi.
Uhapsen Hadzibajric.
Ako se osudi, dodatna radost.
Ne mora za njihova mandata vise nista da urade.
Ja mogu sad umrijet sretna.
Scheduler

#106795 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Scheduler »

dječak sa šibicama wrote: 11/06/2023 00:13 Iskreno ne vidim da su trojkasi ista revolucionarno (u odnosu na SDFA) pomakli, pomjerili, uradili.

Šta je revolucionarno za tebe?
mirza_15

#106796 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

Bloo wrote: 11/06/2023 00:07
mirza_15 wrote: 11/06/2023 00:02

Opet se ne kontamo.
Ti Cengicu spocitavas ovakvu politicku karijeru, a ja ti dajem primjer nekoga ko nije imao nikakvu politicku karijeru. Ti prozivas neciju politicku karijeru, kao da je to losa stvar.
I nije preduslov. Imaju se savjetnici, zar ne? Ako ti struka nije odgovarajuca a bome ni poslovna karijera nesto zavidna za to radno mjesto, ima stranka i savjetnici da ti pomognu na tom putu.
Pa ako pogledamo gospodina Delica, voli i on koji status baciti, bez posljedica i odgovornosti. :) I to ne samo na privatnom FB profilu. Ponkead se uzurpira i onaj slućbeni od Ministarstva.
Neko ko je ministar svih gradana ne bi trebao da miješa lično i profesionalno na taj način.
I Šarović nam je bio ok zbog rezultata rada pa smo zažmirili na ideologiju. :D
Ipak ga finansiraju i oni Drugi kao porezni obveznici. :wink:
Kao što sam i pretpostavio, animozitet prema Deliću nije zbog njegovog rada koji hvale privrednici, pa čak i poneki političar iz protivničkog tabora, već iz ideoloških razloga. U prevodu, možeš imati rezultate kave hoćeš, ali parada je parada.
Alfonso97

#106797 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alfonso97 »

Cengicu spocitavaju da je sdfa

Da mozda nije obrnuto, momak je ok sdp ali prije ce biti da je Niksic sa Fortom i Dinom postao ono za sta su optuzuvali Sda i DF

Neka glasaci Sdp ipak dobro promisle
Bloo
Globalna šefica

#106798 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bloo »

mirza_15 wrote: 11/06/2023 00:20 Kao što sam i pretpostavio, animozitet prema Deliću nije zbog njegovog rada koji hvale privrednici, pa čak i poneki političar iz protivničkog tabora, već iz ideoloških razloga. U prevodu, možeš imati rezultate kave hoćeš, ali parada je parada.
Povorka*
Mozes biti zadrti homofob i rasista u privatnom zivotu i izmedu cetiri zida, na javnoj funkciji i sluzbenom profilu Ministarstva si ministar SVIH gradana :)
Moglo se malo edukovati dok se sjedilo kao zastupnik u prelaznom vremenu. ;-) Kad se vec nije imalo odgovornosti.
Doci ce nekad iz guzice u glavu.Ne mora milom, naravno. :-D
mirza_15

#106799 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

Scheduler wrote: 11/06/2023 00:17

Šta je revolucionarno za tebe?
Pa da preko noći plate skoće x2, da se završi autoput za mjesec dana i sl.

Recimo porodilje, mladi, pruga... to ništa. 10k KM kod rješavanja stambenog pitanja nije poboljšanje. 1.000 KM 12 mjeseci za porodilje isto tako. Pomoć za porodice 3+. Besplatni udžbenici. Novi trolejbusi i naručeni tramvaji. Rekonstrukcija pruge, transparentan prijem 200 novih policajaca, pomoć privrednicima u koroni, otkup viškova poljuprivrednih proizvoda, dizanje na noge studentskih domova i recimo poljuprivrednog dobra Butmir.... Tanko. Praktično ništa :mrgreen:
Student_u_Ostavci

#106800 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Student_u_Ostavci »

Scheduler wrote: 10/06/2023 23:26 Je li istina što se priča za Cengicevog brata i fondove?
Istina je, uhapsite ga na vrijeme, počeo je opasno da talasa u vrhbosanskoj sarajevskoj utvrdi :lol:
Locked