Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SmokingMan wrote: ↑10/06/2023 22:59
Lukaku bi iskreno već večeras treba dobiti papire, ne znam šta ga može zadržati još jednu sezonu.
Još se premišljaju s Edinom. Pa kvalitetniji je sa 37 od njega. Kad ti je najpotrebniji, on krampa. Ušao odmoran, mlađi, jači, u punoj snazi. On onakve bravure izvodi.
Ovo neka se upise kao dan zalosti u jednom dijelu Madrida Moze i kao godina zalosti - Barca titula, Messi SP, Pep LP - sve najgore nocne more im se obistinile u jednoj godini
Pepu se nema sta zamjeriti,samo se nadam da ce njegovi dickrideri priznati poraz u ljepoti igre na sta se uvijek diče. Johan Cruyff se okrece u grobu veceras. Atletico je igrao ljepsu fudbal.
Sid the sloth wrote: ↑10/06/2023 23:04
Ovo neka se upise kao dan zalosti u jednom dijelu Madrida Moze i kao godina zalosti - Barca titula, Messi SP, Pep LP - sve najgore nocne more im se obistinile u jednoj godini
Sid the sloth wrote: ↑10/06/2023 23:04
Zoooka wrote: ↑10/06/2023 23:05
Pepu se nema sta zamjeriti,samo se nadam da ce njegovi dickrideri priznati poraz u ljepoti igre na sta se uvijek diče. Johan Cruyff se okrece u grobu veceras. Atletico je igrao ljepsu fudbal.
ove nebuloze su vec za dijagnozu, otidji do hitne da nisi ne daj Boze blagi mozdani dobio.
ruud wrote: ↑10/06/2023 23:00
Ne znam jesam li lud al' kad podvucem crtu Inter imao bolje sanse?
Foden je trebao dati ono za dva nula. City jako los nakon svih ovih tekmi, jedva trenirali i napijali se, prvo nakon titule onda nakon kupa. Inter je bio odlican sa taktikom, u stvari Inzaghi, ali opet nedovoljno za pobjedu.
SmokingMan wrote: ↑10/06/2023 22:59
Lukaku bi iskreno već večeras treba dobiti papire, ne znam šta ga može zadržati još jednu sezonu.
Još se premišljaju s Edinom. Pa kvalitetniji je sa 37 od njega. Kad ti je najpotrebniji, on krampa. Ušao odmoran, mlađi, jači, u punoj snazi. On onakve bravure izvodi.
Lukaku što je igrao najbolje od fudbala to je stvar prošlosti, danas mi izgleda dosta pogubljeno na terenu, dosta slaba koncentracija, kao da ima neki glitch u glavi. Jednostavno, kasni sa reakcijama, iznenadi se haman svaki put kada mu lopta padne na noge. Nema više one reakcije na prvu, primi loptu, zagradi dvojicu od šale, okrene se, i gol.
Zoooka wrote: ↑10/06/2023 23:05
ove nebuloze su vec za dijagnozu, otidji do hitne da nisi ne daj Boze blagi mozdani dobio.
Nisam, ne sekiram se. Vjerujem u pravdu. Sve ce im titule biti oduzete a oni ce zavrsiti na smetljistu historije