SDP

tramvajtrojka

#71426 Re: SDP

Post by tramvajtrojka »

ima li iko u ovoj stranci normalan pitam za jarana
Hakiz

#71427 Re: SDP

Post by Hakiz »

Putin gleda i smješka se. Kaže, kada sam ja mogao natjerati parlament da zaobiđe zakone i ustav i produži mi mandat, što je to Nerko gori od mene?
mali_balon

#71428 Re: SDP

Post by mali_balon »

Koliko citam izgleda da ce se danas zakucati zadnji ekser u sanduk zmavi SDP BiH....ako Nerko bude ponovo izabran
Ezel Bayraktar

#71429 Re: SDP

Post by Ezel Bayraktar »

Neka, mozeš se napušiti Irfanu,pa i Denisu. Koja to tuzlanska frakcija te želi ubleho, nesposobna i lažljiva. Nisi ti nikoga zvao :lol: Za tebe je Čengić svijet izmislio, a nakon Zlaje, ti si najveća greška SDPa. Pa ti ne znaš sastaviti rečenicu da pet puta ne zamucas..Na utakmicama i nebitnim eventima igraš tetrisa na mobitelu gdje ljudi misle riješavaš bitne državničke poslove, ti se igraš :lol: Dečko je sa 10k glasova ušao u skupštinu,uprkos tebi, ti sa 5k nisi mogao.
giannibelif

#71430 Re: SDP

Post by giannibelif »

Irfan i Denis su jedina dva pobjednička lica ove stranke i ovi gubitnici ovako uriniraju po njima.
laik1981

#71431 Re: SDP

Post by laik1981 »

Pod vodstvom Niksica pade SDA, a SDP dobi i predsjednika drzave i premijera FBiH. Ne mirisem ga ni ja, ali siguran sam da su se pitali Denis i Irfan da bi sad SDA bila vlast i na drzavnom i na federalnom nivou, a tom linijom i u KS. Razumijem i ta previranja u SDP-u i tu njihovu internu borbu, ali kojekakva koketiranja sa SDA i DF-om ne razumijem. Ocito se zbog tog koketiranja Cengicu i Becirevicu suzava manevarski prostor u SDP-u i da traze neku izlaznu kartu iz stranke. Irfan ima potencijala, dok bi Denis bez SDP-a bio niko i nista. Trojka ga je ugurala u predsjednistvo. Realno lik je obicna prazna ljuska sa nula karizme.
sajber87

#71432 Re: SDP

Post by sajber87 »

laik1981 wrote: 10/06/2023 15:48 Pod vodstvom Niksica pade SDA, a SDP dobi i predsjednika drzave i premijera FBiH. Ne mirisem ga ni ja, ali siguran sam da su se pitali Denis i Irfan da bi sad SDA bila vlast i na drzavnom i na federalnom nivou, a tom linijom i u KS. Razumijem i ta previranja u SDP-u i tu njihovu internu borbu, ali kojekakva koketiranja sa SDA i DF-om ne razumijem. Ocito se zbog tog koketiranja Cengicu i Becirevicu suzava manevarski prostor u SDP-u i da traze neku izlaznu kartu iz stranke. Irfan ima potencijala, dok bi Denis bez SDP-a bio niko i nista. Trojka ga je ugurala u predsjednistvo. Realno lik je obicna prazna ljuska sa nula karizme.
U sridu sto bi rekli
seksi_ideje

#71433 Re: SDP

Post by seksi_ideje »

Irfan je krkan teski.
Student_u_Ostavci

#71434 Re: SDP

Post by Student_u_Ostavci »

Prska ga Irfo faktima a nametnuti premijer se krevelji.

Samo u Kini, Rusiji i u SDPu sam sebi produžiš mandat :lol:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#71435 Re: SDP

Post by izvrsni direktor »

Sda botovi se skupili na temi o sdp..imam osjecaj da sdp radi nesto jaaaako dobro :D
doktor78

#71436 Re: SDP

Post by doktor78 »

Je li ovaj Čengić kantonalni zastupnik?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#71437 Re: SDP

Post by Chmoljo »

laik1981 wrote: 10/06/2023 15:48 Pod vodstvom Niksica pade SDA, a SDP dobi i predsjednika drzave i premijera FBiH. Ne mirisem ga ni ja, ali siguran sam da su se pitali Denis i Irfan da bi sad SDA bila vlast i na drzavnom i na federalnom nivou, a tom linijom i u KS. Razumijem i ta previranja u SDP-u i tu njihovu internu borbu, ali kojekakva koketiranja sa SDA i DF-om ne razumijem. Ocito se zbog tog koketiranja Cengicu i Becirevicu suzava manevarski prostor u SDP-u i da traze neku izlaznu kartu iz stranke. Irfan ima potencijala, dok bi Denis bez SDP-a bio niko i nista. Trojka ga je ugurala u predsjednistvo. Realno lik je obicna prazna ljuska sa nula karizme.
To je sve dobijeno unatoc Niksicu.

I opet treba ponavljati da je Niksic skoro satrao trojku u pocetju, kada je neki drugi Niksic i ovaj Cengic kojeg sad optuzujes bio protiv koalicije sa SDA.

Kratko vam je pamcenje i lako donosite sudove bez provjere fakata.
Janjicar

#71438 Re: SDP

Post by Janjicar »

seksi_ideje wrote: 10/06/2023 16:36 Irfan je krkan teski.
Možeš mu samo muda zanositi u krivini, nista drugo. I to ako ti dozvoli.
dale cooper

#71439 Re: SDP

Post by dale cooper »

Nije se ovo trebalo raditi. Istekao ti je mandat, omogući izbor novog predsjednika. Nemoj pišati po sopstvenom statutu. Predsjednik stranke
trenuntno treba biti neko ko je operativac, ko će pripremati stranku za sljedeće izborne cikluse, posebno u sredinama gdje se katastrofalno
prošlo na zadnjim, kao u TK. Nikšić kao premijer federacije već ima dovoljno obaveza i posla kojeg treba napraviti.
__Phoenix__

#71440 Re: SDP

Post by __Phoenix__ »

Zukana za predsjednika :bih:
Ezel Bayraktar

#71441 Re: SDP

Post by Ezel Bayraktar »

Onda baš taj kantonalni odbor koji ima jedan od gorih rezulata, predlozi ostanak do izbora. :-) Providno da ne moze biti providnije. D, ono vi me predlozite da se ja sam ne moram, a proturit ću kafanskog kabadahiju u vidu Heleza da provlači kroz medije, a nije pripremljena odluka i igranka. :lol: Popiša se lik na statut, na Ustav jeste kad je silom nametnut i onda se na pitanja novinara rita kao prase-pig. Denis bi trebao izdati neko saopštenje, ako ima ambicije da bude predsjednik, na ovo se ne smije prešutjeti, ne zbog samog Irfana, nego radi sebe. Jasnu je poruku poslao nedolaskom, ali to u ovom slučaju nije dovoljno. Do 2024 će mu Neka trenerka spremiti nekog novog Nekića u vidu Vojina, Heleza i sličnih. Saši, Irfanu, Denisu, još nekim potentnim mlađim političarima se suzava prostor, a poltroni se kote ko gljive poslije kiše.
Ezel Bayraktar

#71442 Re: SDP

Post by Ezel Bayraktar »

Misliš da je Nikšić najzaslužniji za taj pad? Dino je tu priču najviše gurao, uprkos Nikšiću, on i sterilni Forto bi ostali vječita opozicija, da su se oni "borili". Nije samo ga trojka ugurala, bilo je tu još stranaka a jezgro je činio SDP. Podsjećam te da je DB skoro dobio i Šefika kao SDPov kandidat,bez trojke, gdje je očito bio pokraden. Karizme nema, to stoji, ali političke inteligencije i elokvencije itekako ima. Čime koketiraju ova dvojica sa SDA?
Škobo Habu

#71443 Re: SDP

Post by Škobo Habu »

Po svemu sudeći u DF-u. :lol:
vee-jay

#71444 Re: SDP

Post by vee-jay »

Chmoljo wrote: 10/06/2023 17:14

I opet treba ponavljati da je Niksic skoro satrao trojku u pocetju, kada je neki drugi Niksic i ovaj Cengic kojeg sad optuzujes bio protiv koalicije sa SDA.

Ne, to je sve dobijeno radi Niksica.
Bukvalno je Niksic postavio Denisa kao sefa u Bosnjaka i Konakovica kao njegovu desnu ruku.
Konakovic se dobro snalazi, a sta radi Denis?
Nista, glumi Komsica.
I sta bi bilo da je umjesto Niksica bio Denis?
Znamo, danas bi SDA bila na vlasti i sve bi bilo isto.
I toga se SVI boje kada Becirovic dodje (a to ce se desiti) na celo: da ce Trojka biti urusena, da ce SDP traziti glasove na desnoj strani - i da ce se time otvoriti prema SDA.

Izjava Niksica o Irfanu je krajnje neprimjerna i neprofesionalna, i da, Niksic ima i te kako nedostataka i losih osobina - ali sve sto je od izbora do sada uradio za SDP i Trojku - a po meni time i za BiH - je dobro.
Officer Crabtree

#71445 Re: SDP

Post by Officer Crabtree »

Nermin do groba.

Najjača stranka u BiH.
Isner

#71446 Re: SDP

Post by Isner »

Čengić je jedino što vrijedi u SDP-u...
Ezel Bayraktar

#71447 Re: SDP

Post by Ezel Bayraktar »

Officer Crabtree wrote: 10/06/2023 18:03 Nermin do groba.

Najjača stranka u BiH.
Kad bi ga hercika opalila, ne bilo loše da i tamo ode.
Last edited by Ezel Bayraktar on 10/06/2023 18:09, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#71448 Re: SDP

Post by Chmoljo »

vee-jay wrote: 10/06/2023 18:01
Chmoljo wrote: 10/06/2023 17:14

Ne, to je sve dobijeno radi Niksica.
Bukvalno je Niksic postavio Denisa kao sefa u Bosnjaka i Konakovica kao njegovu desnu ruku.
Konakovic se dobro snalazi, a sta radi Denis?
Nista, glumi Komsica.
I sta bi bilo da je umjesto Niksica bio Denis?
Znamo, danas bi SDA bila na vlasti i sve bi bilo isto.
I toga se SVI boje kada Becirovic dodje (a to ce se desiti) na celo: da ce Trojka biti urusena, da ce SDP traziti glasove na desnoj strani - i da ce se time otvoriti prema SDA.

Izjava Niksica o Irfanu je krajnje neprimjerna i neprofesionalna, i da, Niksic ima i te kako nedostataka i losih osobina - ali sve sto je od izbora do sada uradio za SDP i Trojku - a po meni time i za BiH - je dobro.
Ja nemam namjeru ubjedjivati nekoga u nesto sto je ocigledno. Cengic je sve sazeo.
giannibelif

#71449 Re: SDP

Post by giannibelif »

Sprdačina od stranke.
Officer Crabtree

#71450 Re: SDP

Post by Officer Crabtree »

Ezel Bayraktar wrote: 10/06/2023 18:07
Officer Crabtree wrote: 10/06/2023 18:03 Nermin do groba.

Najjača stranka u BiH.
Kad bi ga hercika opalila, ne bilo loše da i tamo ode.
Neće.
Post Reply