Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pored mene, dva ti još forumaša pokušavaju objasniti preprostu stvar za shvatiti. Ja se povlačim i odustajem, valjda nisi u stanju da shvatiš to.
Dva krompirwagen-jeri dizel-premiJum rodjo- sektasa koji nemaju veze o cemu govore kao ni ti sto nemas... Ni dvjesto dvadeset dva takva ne mogu dokazati da je mlijeko crno kad citav svijet zna da je bijelo
Ako mislis na mene, ja ne tvrdim da je vw premium, mada, po nekoj tvojoj logici, i phaeton je cistokvrvni premium.
Ne mogu da nadjem link za klasifikaciju premiuma. Moze li taj link gdje si ti to nasao da pise ?
Dva krompirwagen-jeri dizel-premiJum rodjo- sektasa koji nemaju veze o cemu govore kao ni ti sto nemas... Ni dvjesto dvadeset dva takva ne mogu dokazati da je mlijeko crno kad citav svijet zna da je bijelo
Ako mislis na mene, ja ne tvrdim da je vw premium, mada, po nekoj tvojoj logici, i phaeton je cistokvrvni premium.
Ne mogu da nadjem link za klasifikaciju premiuma. Moze li taj link gdje si ti to nasao da pise ?
Phaeton i jeste bio premium, prvo napravljen je na platformi A8 koji je dio premium segmenta, drugo imao je gomilu luksuznih opcija, tehnoloskih inovacija, skupocjenih materijala itd... Premium segment je samo i iskljucivo F segment, nema nikakve logike da se modeli iz E segmenta pokusavaju tu utrpati. Mislim da cak ni sam Audi ne gura ovu pricu o premium A6ici jer vec imaju A8, zasto da se takmice sami sa sobom?
mirsek wrote: ↑08/06/2023 22:41
Phaeton i jeste bio premium, prvo napravljen je na platformi A8 koji je dio premium segmenta, drugo imao je gomilu luksuznih opcija, tehnoloskih inovacija, skupocjenih materijala itd... Premium segment je samo i iskljucivo F segment, nema nikakve logike da se modeli iz E segmenta pokusavaju tu utrpati. Mislim da cak ni sam Audi ne gura ovu pricu o premium A6ici jer vec imaju A8, zasto da se takmice sami sa sobom?
Phaeton je radjen na bentleyu, znaci jos level iznad.
Phaeton je radjen na bentleyu, znaci jos level iznad.
Da bi imali premium vozilo (bolje od ostalih) u svakom segmentu.
Ne takmice se sa samim sobom tj sestica protiv osmice isl....
Pored mene, dva ti još forumaša pokušavaju objasniti preprostu stvar za shvatiti. Ja se povlačim i odustajem, valjda nisi u stanju da shvatiš to.
Nek ti imaš veze o čemu govoriš, poredeći cijenu A6-ice i BMW 6-ice
Pozdrav svima imam Fiat 500 1.2 benzin 2011 godiste imam problem kod temperature vozila,pregrejava se i pali se lampica od temperature.Menjao sam termostat nov ugradjen ali opet isto tečnost ne gubi što se creva tiče.Kada se vozi na nekoj duzoj relaciji počne se penjati temperatura ventilator se pali. pa ako možda neko moze sa mi da nekakav savjet šta bi moglo da bude bilo bi mi od pomoći hvala unaprijed.
tasmanian_devil wrote: ↑07/06/2023 22:17
Šta mislite o Hondi Civic deveta generacija 2.2 i-Dtec dizel motor? Da li ima u Bosni ijedan dobar servis pošto ovlaštenog koliko vidim nema.
mislim da je bolje kupit 1.8ivtec 140ks 6b , samo mijenjas ulje, filtere i potrosni materijal...
tasmanian_devil wrote: ↑07/06/2023 22:17
Šta mislite o Hondi Civic deveta generacija 2.2 i-Dtec dizel motor? Da li ima u Bosni ijedan dobar servis pošto ovlaštenog koliko vidim nema.
Bunjo je ovlašteni zastupnik za Hondu, mada ja se nešto ustručavam da odvezem svoju na pregled tamo. Vozio sam u Hota Tuning skoro kad sam tek uzeo, al samo mi je dijagnostiku radio. Kažu da je Hota generalno dobar majstor, samo mene je malo izvozo, dođi utorak pa dođi petak, na kraju ga nisam uganjao da mi odradi servis.