Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nivea krema 50 spf kids,...neki dan vidjeh da je cijena 41, 42 KM kako gdje...ja se zijanio.
200 ml po cijeni suhog zlata..
Prosnjuham po svapckim cjenovnicima...cijene su do 12 eura..
konektovan wrote: ↑04/06/2023 09:21
Nivea krema 50 spf kids,...neki dan vidjeh da je cijena 41, 42 KM kako gdje...ja se zijanio.
Testiraj dm-ovu liniju za sunčanje, povoljnija cijena a to za dojč ponudu i ja listala i kod njih poskupilo dosta toga, ali opet nije deračina kao kod nas.
konektovan wrote: ↑04/06/2023 09:21
Testiraj dm-ovu liniju za sunčanje, povoljnija cijena a to za dojč ponudu i ja listala i kod njih poskupilo dosta toga, ali opet nije deračina kao kod nas.
Ma dm ima odlicnu liniju proizvodA po "normalnoj" cijeni,...kupovali smo vec puno toga, i nemam zamjerki, posebno za ove kreme, losione sa zastitnim faktorom 30, 50 spf..
Ja sebi kupim one turske sunoff sprejeve u bingu...za 10ak KM, takodjer rade posao..
svake godine kupim autan da se zastitim od ujeda komaraca . nulta sam grupa a to je bas poslastica za krvopije papadace i komarce. sad su bezobrazno skupi pa sam kupila ovaj sprej u DM-u koji je upola jeftiniji od autana.cijena mu je 6,90KM.
Na moru sam u Ciovu kod Trgoira . Sve je skupo.
Kupujem u Intersparu sve robne marke S Spar Budget i to:
Maslac 82 % m.m S Budget 1,59 eur
Mlijeko 2,8 % m.m. S Budget 0,79 eur
Kako je krenulo valja pocet radit neki online posao i odselit se u Indiju gledam skoro dokumentarac profesor engleskog sa 100 dollara mjesecno prezivi u Indiji.
akcija007 wrote: ↑05/06/2023 00:01
Na moru sam u Ciovu kod Trgoira . Sve je skupo.
Kupujem u Intersparu sve robne marke S Spar Budget i to:
Maslac 82 % m.m S Budget 1,59 eur
Mlijeko 2,8 % m.m. S Budget 0,79 eur
jest ali zaboravljaš na esspreso kafu koja je 3,5€ ili nes 5€ i to baš u Trogiru...
Pale su cijene ali kod nas se tesko odricu extra profita. Jedini nacin kupovati na akcijama i gdje je povoljnije.
Pekari su posebno bezobrazni eno vreca brasna u maloprodaji u Megadiskontu 25 KG T500 kosta 20 KM. Od te vrece brasna mozes napraviti 100 hljebova koje prodas za 150 KM.
Ironmen wrote: ↑05/06/2023 08:30
Kako je krenulo valja pocet radit neki online posao i odselit se u Indiju gledam skoro dokumentarac profesor engleskog sa 100 dollara mjesecno prezivi u Indiji.
Sad ce opet da jos vise mozda divljaju cijene. OPEC se dogovara i Rusija s njima i jos neki da smanje proizvodnju nafte. Ako nafta poskupi idu cijene jos vise.
Sanjarko wrote: ↑05/06/2023 15:01
Sad ce opet da jos vise mozda divljaju cijene. OPEC se dogovara i Rusija s njima i jos neki da smanje proizvodnju nafte. Ako nafta poskupi idu cijene jos vise.
Ne brini nema nista od toga pokusavaju samo spasiti se od daljnjeg pada cijena nafte... A cijene ostalog su vec dignute i mogu samo dole. Potrosaci nisu rupa bez dna mozes probati bezobrazno ali na kraju zaplatis ...
Nokian808 wrote: ↑05/06/2023 13:45
Pale su cijene ali kod nas se tesko odricu extra profita. Jedini nacin kupovati na akcijama i gdje je povoljnije.
Pekari su posebno bezobrazni eno vreca brasna u maloprodaji u Megadiskontu 25 KG T500 kosta 20 KM. Od te vrece brasna mozes napraviti 100 hljebova koje prodas za 150 KM.
Neki dan u merkator na dobrinji samo stvari sto su na akciji se kupuju. Ono ostala po 2-3 artikla, ono sto je puna cijena stoji kako stoji.
I cini mi se tako ce i dalje biti, kad je mlijeko, argeta i dezodorans na snizenju otici ces to kupiti,pa naredne sedmice po ulje, filete i cips kad oni budu na snizenju. Izgleda se tu pronalaze i trgovacki lanci i proizvodjaci.
Ja sam na povratku s mora donio puter za 1,49 eur/250 gr
Mogu vam reci da je sve skupoo. Nekako prije dok su kune bile nije bila tolika razlika u ciienama a sada jeate
Evo nekih cijena artikala sto sam ja kupovao:
Studenac: pasteta kokosija argeta 100 gr 1,65 eur a kod nas je 1,70 KM
Pavlaka 20% m.m. 180 gr Vidnija 0,86 eur
Pepsi 0,5 l 1,11 eur (kod nas je 1,30 KM)
Argeta u HR je iz Portoroza za razliku kod nas koja je iz Hadzica
akcija007 wrote: ↑06/06/2023 20:25
Mogu vam reci da je sve skupoo. Nekako prije dok su kune bile nije bila tolika razlika u ciienama a sada jeate
Prosle godine sam kiflu placao 6kn, tako da ne znam gdje ce skuplje
Nego koliko su fileti kod nas, nisam ima tri mjeseca kupio nit jeo piletinu
akcija007 wrote: ↑06/06/2023 20:25
Prosle godine sam kiflu placao 6kn, tako da ne znam gdje ce skuplje
Nego koliko su fileti kod nas, nisam ima tri mjeseca kupio nit jeo piletinu