plavi_E wrote: ↑01/06/2023 16:12
Hank Paldum wrote: ↑01/06/2023 15:40
Možeš mi se sageti jer sam spichkao 20 godina na internetu, ja imam repuuuutaciju”.
Pa nerdu jedan, sad da se forum ugasi nestat će kao i svi mi. Ne piši 24 sata i neće te niko pomenuti, napusti zauvijek forum i bit ćeš sretan ako te se jedan forumaš bude sjećao, možeš za jedan post dobiti 500 lajkova i kada se odjaviš, neće te niko na ulici za to pohvaliti, da je rahmetli Dževad Karahasan živ i da se prijavi na forum, sa samo jednom rečenicom bi uništio svih tvojih 12.000+ dječijih postova.
Pos*rem ti se na nepostojeću reputaciju
“Ja imam reputaciju na forumu, meni se možeš samo sageti”
Hajd shto ima reputaciju ali je znao za internet prije internet botova.
@DaysleepeR je znao za internet još prije interneta.
Sve mogu shvatiti, botovanje, zvati svakoga botinom sa kim se ne slažeš, sa vremenom nabiti 20.000 postova, da se nađe forum gdje ti je toliko lijepo da na njemu rado boraviš i zadržiš se i 20 godina.
Ali napisati “Možeš mi se sageti, ja imam reputaciju na forumu!”
Da je imao 10 godina kada je se registrivao, to bi danas bila osoba koja ima 30 godina koja je to napisala, a sigurno je stariji.
Eto kakvi … su danas na internetu i sa kim se komunicira.
Eto ti i ja smo nevažni, kod nas je čak i poželjno da nam se svašta piše, ali kada sam pročitao da se krevelje Skijašu, jednom od 4-5 forumaša ovdje gdje ne moraš imati isti stav da bi priznao da je kvalitetan forumaš, onda znaš koliko je sati, samo čekam prvi post gdje će ga neko zvati SDA botom.
I onda će se dopustiti da taj forumaš bude otjeran, sam ode ili nešto u afektu odbrusi nakon provokacija pa da ga banuju.
Znam kroz druge forumaše ko je i šta je, i onda će nakon svega što je doživio u ratu dopustiti da ga par hijena u miru u virtuelnom svijetu raskomada dječijim forama.