Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako mogu snimiti nešto na mojatv? Amidža gostovao na nekoj emisiji na TV Podrinje i to se danas emituje pa me zamolio da mu to snimim ako ikako može
A glupo mi snimati screen mobitela 40 minuta hahaha
imaju kanal na youtube pa mozda tamo postavljaju sve emisije
Kako mogu snimiti nešto na mojatv? Amidža gostovao na nekoj emisiji na TV Podrinje i to se danas emituje pa me zamolio da mu to snimim ako ikako može
imaju kanal na youtube pa mozda tamo postavljaju sve emisije
Moja Web TV - screen recording preko nekog programa za snimanje ekrana na računaru ili laptopu.
Može mala pomoć? Da li može tj važi li na prepaid još onaj kod i opcija za produženje važenja kredita? Ono pola KM, 7 dana. Sudaraju mi se dopune, a još nešto sutra i prekosutra trebamo uzeti pa ne bi staru dao u trošak prevelik. 15 KM možda i 16 će me izaći dopune i jos nešto dodatno oko 20-tak KM, gdje je još trošak na hranu i ostalo taj dan.
Drugo pitanje- po kom osnovu je RAK naredio da svi operateri ubace Una TV? Naravno pod uslovom da je ta informacija tačna. Kakvu privilegiju oni uživaju za razliku od ostalih osim vlasničke strukture?
nermin_t wrote: ↑01/06/2023 15:45
Drugo pitanje- po kom osnovu je RAK naredio da svi operateri ubace Una TV? Naravno pod uslovom da je ta informacija tačna. Kakvu privilegiju oni uživaju za razliku od ostalih osim vlasničke strukture?
Vjerovatno onaj fazon ako se kanal emituje na području djelovanja operatera da se treba uvrstiti u ponudu, s tim da se Una TV emituje u okviru testne DVB-T2 zemaljske mreže koja nije još 100% u komercijalnoj upotrebi iako kompanija VidiTV.ba to promoviše kao dio komercijalne ponude.
U skladu sa tim, onda bi i sljedeći kanali trebali da budu dio ponude svih operatera, jer se emituju na taj način:
Jel misliš na 31.ici, tu sam ja.. Pa kako je dobio BHTelecom dozvolu da uvodi uslugu, da dovuče kablove do zgrada, valjda je ista procedura da nešto urade po ovom pitanju.
Ako mi možeš pojasniti/pomoći šta Bhtu treba, potrudio bi se da se izganja to..
Na 35icu mislim, tamo je uredjaj, tamo je problem. Procedura je takva da kad se nekom digne da onda nosta vise ne mozes. Ako imas mogucnos da provjers na 35 s PEV ili mozda ima i PEV na 31 pa nek se njih dvojica pingaju.
De mi pojasni pojam/skracnicu PEV.
Dolazili su jednon dvojica i tražili najbolju paricu između zgrade i tog uređaja na 35ici.. Navodno ni jedna parica ne može preko 100Mbps izbaciti što ne mogu da vjerujem..