Oglasio se Pernar: “Dao sam sve od sebe da ih osude, ali nisam uspio”
Vijesti Autor: N1 info 01. lip 202313:04
Njemu svejedno. Koža mu je predebela. Ne mogu zamisliti da uopće postoji tolika količina zla koja se ide baviti uništavanjem tuđih života iz zabave.
dalmatinka wrote: ↑01/06/2023 16:06Njemu svejedno. Koža mu je predebela. Ne mogu zamisliti da uopće postoji tolika količina zla koja se ide baviti uništavanjem tuđih života iz zabave.
Jednostavno ,postoje osobe koje su kreteniistra_hr wrote: ↑01/06/2023 16:10dalmatinka wrote: ↑01/06/2023 16:06
Njemu svejedno. Koža mu je predebela. Ne mogu zamisliti da uopće postoji tolika količina zla koja se ide baviti uništavanjem tuđih života iz zabave.![]()
Čovjek je ozbiljno psihološki bolestan; baš što veliš "zao", zločest ... ne shvaćam zašto?

Ide još jedna forum-tema o Neletu... minimalno 20 stranicadječak sa šibicama wrote: ↑03/06/2023 18:08
Ne znam gdje bi ovo pa neka ga tu
Ne može Aco bez svojih![]()

Ambasadorica Hrvatske u Australiji Betty Pavelich odgovorila je na istragu da u društvu nema mjesta za "veličanje totalitarnih režima, ekstremizma ili netolerancije".
GandalfSivi wrote: ↑12/06/2023 16:35 Oplakah![]()
Ambasadorica Hrvatske u Australiji Betty Pavelich odgovorila je na istragu da u društvu nema mjesta za "veličanje totalitarnih režima, ekstremizma ili netolerancije".
Ma da je samo Pavelic i nekako, nego Betty Pavelich, ono stroga australijska imigracija, odmah skontas porijeklo, nema greske…istra_hr wrote: ↑12/06/2023 17:47![]()
zaye...bano ti je to kod nas s prezimenima.![]()
Imati prezime Pavelic ili npr. Broz - nije rijetkost kod nas.
Osobno sam poznavao jednog Pavelica, iz debele Partizansko-komunisticke obitelji.
Istovremeno, bio je i neki Broz u ustasama; negdje davno procitao.
Ma, II svj. rat je kod nas u HR bio i "gradjanski rat"... u istoj obitelji si imao i ustasu i Partizana.
A, neka prezimena i dalje rade konfuziju;
npr. jedan Kvaternik je bio pozitivac (Eugen - 19.stoljece) i po njemu se zove jedan trg u Zg
drugi Kvaternik (Slavko-proglasio NDH) je naravno negativac
Mozda najvise zbunjole, narocito preko Drine, nosi prezime Budak... Mile ustasa, negativac - i s druge strane Divko Budak, Partizan
Najcesci prekodrinski komentari su: "u mamu im, bre, pa oni imaju Budakovu ulicu, ustasa ima ulicu" kod juzne tribine Maksimirskog stadiona
Bio jeste član KPJ, ali nije stigao biti partizan. Ubile su ga ustaše u Kerestincu prije toga.
sehohari wrote: ↑18/06/2023 16:57 https://www.klix.ba/vijesti/regija/spli ... /230618070
Realnost života Bošnjaka u HR

Mislim na obicnog covjeka, ne na ove ufurane licnosti.tramvajtrojka wrote: ↑18/06/2023 17:04sehohari wrote: ↑18/06/2023 16:57 https://www.klix.ba/vijesti/regija/spli ... /230618070
Realnost života Bošnjaka u HR
dok je ovo stvarnost zivota gdje imamo mnogo uspjesnih bosnjaka i bosnjakinja u republici hrvatskoj![]()
![]()