zato što trguju i razvlače pamet svima...na kraju krajeva gledaju koliko si sam spreman boriti se...
šta su mogli više dati nego Republiku Srpsku
zato što trguju i razvlače pamet svima...na kraju krajeva gledaju koliko si sam spreman boriti se...
Čim to spomenu završe u ´agu
naravno da neće, oni su ga i stvorili, al džaba kad će dat' ustupke Beogradu i svezati ih u luđačku košulju kao što su i nas...
Mi da smo normalni sada bi bili protesti pred vladom ZDK. Samo kod nas ratni zločinci sjede u vladi, njihova djeca u državnim institucijama, td.
trenutno jeste, taman da se svede na ravan BiH...upravo na to upozorava Kurti, koji je za razliku od Tačija i Haradinaja bez mrlje i oraha u džepovima i ne mogu ga kontrolisati ko lutku...to je poruka svim slobodno-mislećim i istinski liberalnim političarima na Balkanu šta ih čeka...
Legitimna vlast u Prištini i narod koji ih je izabrao na zadnjim izborima, niko nije kriv sto su ljubitelji jednozicanog instrumenta odlucili da bojkotuju izbore pa demokratskim putem izgubili vlast u ovim mjestima. Znam da ti je zuc i vokri al se tuga moze iznijeti i u cetiri vlastita zida
Nebih se bas toliko kladio u to istorijski gledano

HarTar wrote: ↑30/05/2023 18:46Mi da smo normalni sada bi bili protesti pred vladom ZDK. Samo kod nas ratni zločinci sjede u vladi, njihova djeca u državnim institucijama, td.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tokom-r ... /230529156
...ili u Turskoj na lijecenjuHarTar wrote: ↑30/05/2023 18:46Mi da smo normalni sada bi bili protesti pred vladom ZDK. Samo kod nas ratni zločinci sjede u vladi, njihova djeca u državnim institucijama, td.
Aaa zato, onda ne znam sto se ljutite na Milosevica, i on je dovodio svoje nacelnike po kosovutramvajtrojka wrote: ↑30/05/2023 18:48Legitimna vlast u Prištini i narod koji ih je izabrao na zadnjim izborima, niko nije kriv sto su ljubitelji jednozicanog instrumenta odlucili da bojkotuju izbore pa demokratskim putem izgubili vlast u ovim mjestima. Znam da ti je zuc i vokri al se tuga moze iznijeti i u cetiri vlastita zida![]()
![]()
Je li Mahmuljin ministar, direktor ili ambasador ispred države BiH? Nije. Tako da je ovo neuporedivo.General War wrote: ↑30/05/2023 18:52...ili u Turskoj na lijecenjuHarTar wrote: ↑30/05/2023 18:46
Mi da smo normalni sada bi bili protesti pred vladom ZDK. Samo kod nas ratni zločinci sjede u vladi, njihova djeca u državnim institucijama, td.
https://balkans.aljazeera.net/news/balk ... ne-zlocine
Brani te dok ima koristi, kad nema vise CAO.
Voli se loma spinovati i lagati nisu nelegalno dovedeni na vlast nego na demokratskim izborima na kojima su učestvovale i srpske partije sve do ovog puta. Niko nije kriv srbima sto su odlučili da bojkotuju izbore i sa tim "pametnim izborom" izgubili vlast u tim opstinama . Ne valja zivjeti u lazima i nekoj mitomaniji da je neko nekome nesto nezakonito oteo, za ep o kosovskom 2023 boju treba neka veca izmisljotinaGeneral War wrote: ↑30/05/2023 18:53Aaa zato, onda ne znam sto se ljutite na Milosevica, i on je dovodio svoje nacelnike po kosovutramvajtrojka wrote: ↑30/05/2023 18:48
Legitimna vlast u Prištini i narod koji ih je izabrao na zadnjim izborima, niko nije kriv sto su ljubitelji jednozicanog instrumenta odlucili da bojkotuju izbore pa demokratskim putem izgubili vlast u ovim mjestima. Znam da ti je zuc i vokri al se tuga moze iznijeti i u cetiri vlastita zida![]()
![]()
Nisam ni sumnjaoHarTar wrote: ↑30/05/2023 18:54Je li Mahmuljin ministar, direktor ili ambasador ispred države BiH? Nije. Tako da je ovo neuporedivo.General War wrote: ↑30/05/2023 18:52
...ili u Turskoj na lijecenju
https://balkans.aljazeera.net/news/balk ... ne-zlocine
tramvajtrojka wrote: ↑30/05/2023 18:56Voli se loma spinovati i lagati nisu nelegalno dovedeni na vlast nego na demokratskim izborima na kojima su učestvovale i srpske partije sve do ovog puta. Niko nije kriv srbima sto su odlučili da bojkotuju izbore i sa tim "pametnim izborom" izgubili vlast u tim opstinama . Ne valja zivjeti u lazima i nekoj mitomaniji da je neko nekome nesto nezakonito oteo, za ep o kosovskom 2023 boju treba neka veca izmisljotinaGeneral War wrote: ↑30/05/2023 18:53
Aaa zato, onda ne znam sto se ljutite na Milosevica, i on je dovodio svoje nacelnike po kosovu![]()
![]()
![]()
"Nema" sjever kosova kao sto srbija "nema" presevsku dolinu, otprilike ista je ljubav stanovnika tih dijelova prema drzavama u kojima zive, ali to ne znaci da presevska dolina nije u srbiji a sjever kosova na kosovu
EU i USA imaju itekakve koristi saradnjom sa Vucicem, posebno radi rusije...jose ce nekom desnicaru (Orban i klika) pasti napamet da NATO i EU se bore protiv pravoslavnog naroda. BiH kao i Kosovo je sitnis za potkusurivanje.axe22 wrote: ↑30/05/2023 18:56Brani te dok ima koristi, kad nema vise CAO.
Trenutno USA ima vecu koristi od Vucica (i stratesku i ekonomsku) nego od BiH i Kosova zajedno.
Zato nista i ne rade po tom pitanju, trenutno drze status Q, ali po desavanjima uskoro ce i oni zauzet stranu Vucica i Dodika.
Ne kazu djabe: "Teško onom kog Amerika brani, a Rusija hrani"
Pa sad Srbe brane, sta sad da mislimo?axe22 wrote: ↑30/05/2023 18:56Brani te dok ima koristi, kad nema vise CAO.
Trenutno USA ima vecu koristi od Vucica (i stratesku i ekonomsku) nego od BiH i Kosova zajedno.
Zato nista i ne rade po tom pitanju, trenutno drze status Q, ali po desavanjima uskoro ce i oni zauzet stranu Vucica i Dodika.
Ne kazu djabe: "Teško onom kog Amerika brani, a Rusija hrani"
Ja koliko se sjecam srbijanska policija i vojska bez ikakvih posebnih najava boravi u presevu i gdje hoce...ti me ispravi ako grijesim.sajber87 wrote: ↑30/05/2023 19:05"Nema" sjever kosova kao sto srbija "nema" presevsku dolinu, otprilike ista je ljubav stanovnika tih dijelova prema drzavama u kojima zive, ali to ne znaci da presevska dolina nije u srbiji a sjever kosova na kosovu, a sto se tice tvoje logike milosevic nekad sad kurti i slicnih gluposti i stavljanja u istu ravan dobra i zla govori samo o tebi i frustracijama koje dozivljavas jer niko drugi osim fasista ne izjednacava ono sto se ne moze izjednaciti
![]()