I onda kupis tipa vaku masinu koja daje potpuni ukus i tonu pare
https://vapeshop.ba/proizvod/vaporesso- ... nrg-s-8ml/
Moderator: anex
dobra nema šta, evo dole ispod i recenzijabeni-bu-man wrote: ↑12/04/2023 16:18I onda kupis tipa vaku masinu koja daje potpuni ukus i tonu pare
danas probao i ukus je odličan. doduše, ova aroma banana iz ejoy-a treba da odmori sat vremena i spremna je za dudlit a ova druga što sam miksao iz vapeshop-a, isto banana treba da odstoji 10 dana. za 5 dana ću je probati. nije loše ovo miksanje, ako ništa, barem je dosta jeftinije.bonovoxjasen wrote: ↑11/04/2023 15:03nek ti odstoji 1 dan, a poslije ce jos bolja biti stajanjem...ja sam zamiksao 6 bocica ima da uzivam dugoooo
p.s.
bas javi kakav je ukus i koja je to firma koja proizvodi
Kao sto sam vec spomenuo prednost mixanja nije samo u ustedi vec u puno vecem izboru i mogucnosti igranja sa aromom. Npr odgovara ti neka tecnost al fali ti malo da hladi, dodas sebi mentola u mix. Ili hoces malo intenzivniju aromu, nije problem dodas malo vise arome itddudlov wrote: ↑12/04/2023 16:22dobra nema šta, evo dole ispod i recenzijabeni-bu-man wrote: ↑12/04/2023 16:18
imam DTL vaporesso sky solo plus i daje pare ko ćiro voz. međutim, ja preferiram MTL a za to koristim vaporesso xros (2 komada, kec i dvica) i innokin kroma r zlide.
u pravu si. kad mi bude zgodno, otići ću po mentol aromu pa ću malo dodati te arome.Ermin ZM wrote: ↑17/04/2023 07:19Kao sto sam vec spomenuo prednost mixanja nije samo u ustedi vec u puno vecem izboru i mogucnosti igranja sa aromom. Npr odgovara ti neka tecnost al fali ti malo da hladi, dodas sebi mentola u mix. Ili hoces malo intenzivniju aromu, nije problem dodas malo vise arome itd
baza plus aroma se miješa, a nikotinske soli idu solo.no_sekirli wrote: ↑17/05/2023 12:37 Zdravo vajperi. Evo i ja se odlučio malo pariti, pa da pitam jedno početničko pitanje.
Uzeo sam Xros 2, bazu 70/30 i neke NicSalt, pa me zanima da li se baza miješa sa ovim solima, ili se ona miješa samo sa aromama? Čitao sam i da omjeri miješanja stvar osobnih afiniteta, ali ako može neki omjer za početnika, naravno ukoliko se miješaju soli i baza.đ
Unaprijed hvala![]()
Kupio neki dan dva grijača i bočicu tečnosti. Al k.... ću više ikad tu ući.
u scc njihova radnja ili druge dvije na prvom spratuPiaty wrote: ↑17/05/2023 13:40Kupio neki dan dva grijača i bočicu tečnosti. Al k.... ću više ikad tu ući.
Prvi grijač puk'o ispod i bacio ga odmah. Stavim drugi i taj drugi odmah malo balio, a deseti dan balio žestoko. Bacim i taj.
Bočica negdje na vrhu pukla, čep je uvijek mokar i morao je stalno držati uspravno.
Znači sve živo je slomljeno.
Ne znam da li im tenk prelazi preko robe koju kasnije prodaju.
Uglavnom, odem u SCC i sve ok
pa jbm sada skontah da sam opet isao kod njihdudlov wrote: ↑17/05/2023 15:35u scc njihova radnja ili druge dvije na prvom spratuPiaty wrote: ↑17/05/2023 13:40
Kupio neki dan dva grijača i bočicu tečnosti. Al k.... ću više ikad tu ući.
Prvi grijač puk'o ispod i bacio ga odmah. Stavim drugi i taj drugi odmah malo balio, a deseti dan balio žestoko. Bacim i taj.
Bočica negdje na vrhu pukla, čep je uvijek mokar i morao je stalno držati uspravno.
Znači sve živo je slomljeno.
Ne znam da li im tenk prelazi preko robe koju kasnije prodaju.
Uglavnom, odem u SCC i sve ok
Zagađuju li e-cigarete prostor, zrak oko pušača?no_sekirli wrote: ↑27/05/2023 08:34 Evo 10 dana na digitalnim pušilicama, i mogu vam reći da mi duhan ne fali nikako. Iako sam u zadnjih 10ak godina rolao Virginiu, nisam zapalio niti jednu motalicu do sada. Još uvijek exprementiram sa aromama, tekićinama, solima, ali zadovoljan sam.
U međuvremenu sam kupio i Vaporesso Gen Fit za ljepšu polovicu, pa da pitam ako netko koristi od vas ovaj Gen Fit, koliko vam može izdržati baterija?
Iako se ne koristi previše, npr. potroši se cca pola od spremnika od 3ml, baterija prijeđe u crveno, iako je nominalno 1200 mah. U ovom Xros2 je slabija, ali bez problema izdrži 2-3 dana, tj. barem 3-4 punjenja od 2 ml.
https://kakosepise.info/prijedlog-ili-prjedlog.htmlNovi digitalizirani1 wrote: ↑27/02/2022 18:17 Moze prjedlog neki sa koje stranice narucivati grijace i tecnosti ?
Ja kao početnik u ovome, za sada sve naručio sa vapeshop-a.kakosepise wrote: ↑30/05/2023 12:37https://kakosepise.info/prijedlog-ili-prjedlog.htmlNovi digitalizirani1 wrote: ↑27/02/2022 18:17 Moze prjedlog neki sa koje stranice narucivati grijace i tecnosti ?
imas na OLX lika iz Trnova, isto sjajan izbor i sjajne cijene, ja narucujem i na vapeshop.ba iz BL , kao i od njega, jako korektan i strpljiv lik za nas pocetnikeno_sekirli wrote: ↑30/05/2023 14:23Ja kao početnik u ovome, za sada sve naručio sa vapeshop-a.
Možda nam iskusnije kolege mogu preporučiti nešto bolje/jeftinije a dostupno u BiH![]()
ne znam za umbrella modele, ali ja imam dvije pod e cigarete vaporesso xros jedinica i dvica i mogu ti reći da rade fantastično. jedna je stara godinu a druga dvije godine, a još uvijek rade fantastično, mislim prvenstveno na bateriju. evo ti recenzija za xros pa vidi.Tatjana75 wrote: ↑26/08/2023 13:40 Pozz ekipa....
Jedno pitanje i savjet ako može.
Naime do sad sam koristila e cigaretu "Trend" Umbrella - blago je reci užas za istu prva je trajala nekih 7 mjeseci ,a nisam je konzumirala non-stop, a druga 5,5 mjeseci i da tuga bude veća taman sam prešla skroz na nju (22 dana bez i jedne zapaljene cigarete ) ona stade ....
Razmišljam sad da kupim " Sceptra " 2 pod , da li je ko uzeo ovaj novi model i kako se ponaša.