I to napiše neki kvazinovinar, gledaj mu konteksta i vokabulara, zaPitar sa Kariba wrote: ↑29/05/2023 08:53 Bolest ocm!?![]()
Gledaj ti izvrtanja cinjenica, zamjene teza i pravljenja mitova jbt.
Ka'e mi se njima bavimo!
Novinari....![]()
Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#19326 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
-
splinter
#19327 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Polako kone, polako, nećete daleko dogurati sa tolikim kompleksima. Ni prva ni zadnja sezona. Biće svega in the future.
Sinoć nije bila nikakva proslava nego doček igrača, a ko ide na tekme zna da je to praksa poslje nekih važnih gostovanja i u sred sezone, a kamoli kad je zadnje kolo. Uostalom sigurno je 70 % raje sinoć bila raja koja se vratila iz Tz.
U čemu je problem?
Slavili bi i vi da se ne lažemo, al vas nema, ugasila vas je Ayla il ste sami, isti klinac.
Daleko smo mi od ozbiljnog kluba, znamo to, al to je naša stvar. Kakav god da smo cirkus, na kraju se isplatio trud koji su prije svega momci s tribine uložili i pokrenuli sve.
Znamo mi vrlo dobro i da ovo ne može ovako sto godina, ali to ćemo mi već nekako riješavati.
Na kraju, žao mi je zbog Slobode iskreno, jbg, znao sam da će se boriti za opstanak al sam očekivao da će istiti i izboriti. Ipak nadam se brzom povratku u PL.
Sinoć nije bila nikakva proslava nego doček igrača, a ko ide na tekme zna da je to praksa poslje nekih važnih gostovanja i u sred sezone, a kamoli kad je zadnje kolo. Uostalom sigurno je 70 % raje sinoć bila raja koja se vratila iz Tz.
U čemu je problem?
Slavili bi i vi da se ne lažemo, al vas nema, ugasila vas je Ayla il ste sami, isti klinac.
Daleko smo mi od ozbiljnog kluba, znamo to, al to je naša stvar. Kakav god da smo cirkus, na kraju se isplatio trud koji su prije svega momci s tribine uložili i pokrenuli sve.
Znamo mi vrlo dobro i da ovo ne može ovako sto godina, ali to ćemo mi već nekako riješavati.
Na kraju, žao mi je zbog Slobode iskreno, jbg, znao sam da će se boriti za opstanak al sam očekivao da će istiti i izboriti. Ipak nadam se brzom povratku u PL.
-
last mohicans
- Charuga
- Globalni moderator
#19329 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Svi navijači Sarajeva koje ja znam su slavili tada 0:0 ...last mohicans wrote: ↑29/05/2023 09:11Svi manijaci koje ja poznajem, a i neki vaši treneri u podmladku. Nije se feštalo ali ste bili zadovoljniji u onom antifudbalu.
Vrati se malo na forum i komentare poslije utakmice. Sve će ti se kazati. Čuj neko slavio onaj antifudbal ...
-
last mohicans
#19330 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ja nisam, ne znam ni jednog da jeste sa naše strane a vaše znam. Ne vrijedi s vama ništa polemisati.Charuga wrote: ↑29/05/2023 09:12Svi navijači Sarajeva koje ja znam su slavili tada 0:0 ...last mohicans wrote: ↑29/05/2023 09:11
Svi manijaci koje ja poznajem, a i neki vaši treneri u podmladku. Nije se feštalo ali ste bili zadovoljniji u onom antifudbalu.![]()
Vrati se malo na forum i komentare poslije utakmice. Sve će ti se kazati. Čuj neko slavio onaj antifudbal ...![]()
- BHF_Manijak
#19331 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
E sad vec izmisljas, da ne budem bezobrazan i da kazem da lazes! Ovdje se stranice i stranice ispisale i sralo se se o antipropagandnom fudbalu, ja prvi, pa svi ostali i onda dodjes i ovdje ovo napises, kao da se ne mote pregledati sta je pisano...last mohicans wrote: ↑29/05/2023 09:11Svi manijaci koje ja poznajem, a i neki vaši treneri u podmladku. Nije se feštalo ali ste bili zadovoljniji u onom antifudbalu.
E cuj slavilo se 0:0, e to je bas bezobrazno i maliciozno napisati dede mi.
I koji si se kurac upalio nakon jucerasnjeg raspleta, ovdje kao sve nirmala fino pises onda kad ne ide opletes iz petnih zila...
I cuj nije bitno kad izjednacis
A mozes sam sebe i dalje lagati da je isto, naravno da nije niti ce biti.
I ko je ovaj lik i sto je bitan, pa mu tweeter citirate?
- Charuga
- Globalni moderator
#19332 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ni ja nisam, a ne znam ni jednog sa naše strane da jeste. Vaše znam.last mohicans wrote: ↑29/05/2023 09:21Ja nisam, ne znam ni jednog da jeste sa naše strane a vaše znam. Ne vrijedi s vama ništa polemisati.
I tako možemo u nedogled, nema svrhe ...
- Charuga
- Globalni moderator
#19333 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
BHF_Manijak wrote: ↑08/03/2023 17:18 Nakon OVOGA sto smo gledali, ovdje jos ima neko ko raspravlja o BILO CEMU?
Pa i emigracija, koji je bio top 3 od zagrizenih, posl'o je sve u 3 lijepe...
Ovo je amaterski nivo Allaha mi dragog. Bgm ima jacih termina od ovog danas!
studiorum_tuzlaensis wrote: ↑08/03/2023 14:48Ukupno 6 suteva oba tima za 90 min. Od toga jedan u okvir gola i to Ziljkić iz prekrsaja.
Sav jad derbija opisan u dvije recenice.
insaneinthebrain wrote: ↑08/03/2023 14:52ustedi savez pare navijacima da ne gledaju uzivo ovaj jad i cemer
Eto, ne bi mi mrsko da izvadim postove. Ima ih još, ali dosta je i ovo.BHF_Manijak wrote: ↑09/03/2023 09:39 I oba kluba traze milione od Kantona, Federacije, drzave, kurca, palca...
Pa bolje kakvim garibima udijelit krov nad glavom, nego ove mazlume placat. Grob te jebo oci mi krvare nakon 2 sata.
Opet kazem, ima ekipa na terminima koje igraju da mogu postidit ova 22 debila od jucer. I jos za to primaju 5, 10, 20 milja sunce ti jebem.
Neko slavio 0:0 ...
- kakotakonikako
#19334 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
East_side wrote: ↑29/05/2023 08:27Ma vala, iskreno, nema nam šta biti krivo. To je na kraju kao neki prestiž, pirova pobjeda što se kaže.kakotakonikako wrote: ↑29/05/2023 08:04 Mogu ovi pitari pisati i elaborirati svasta - ali da im je krivo sto je FK Zeljeznicar ispred njih - jeste sigurno. To pojedini itekako pokazuju svojim pisanjem ovdje.
Ako se zna kako se i koliko i ko je sve namijestao Borcu, onda je klub sa Grbavice - vicesampion za ovu sezonu.
Nekome sezona za proslave i dočeka, nekome za zaborav a na kraju i jedni i drugi u Evropi, s bodom razlike na tabeli. I sve je to legalno i pošteno. A većim dijelom sezone je ta bodovna razlika bila i veća u vašu korist zbog proste činjenice da smo bili vođeni od strane najgoreg trenera u historiji kluba po statistici, koji je uspio ispasti iz kupa od trećeligaša (bez obzira na ime protivnika), izgubiti 1-5 od TC, napraviti negativi niz kojeg niko od nas ne pamti otkako prati klub, itd itd. Ni golmana nije za izostaviti iz te priče. Da je bio kakav bolji, vjerovatno barem dva derbija ne bi završila kako jesu, pa ni stanje na tabeli ne bi bilo kakvo jeste. Još kad se uzme u obzir da smo kolo prije vas osigurali Evropu, jučerašnji rezultati i nisu neka senzacija.
Kad se sve sumira, koliko smo u decembru zaostajali od top 4, dobro je i završilo po nas na kraju kako je počelo i kako je moglo biti...
Kao što rekoh, sezona za zaborav.
Ocito ti nisi medju ovima pojedinima. To pokazuje da jos uvijek ima normalne raje ali na zalost ima i ovih drugih.
- BHF_Manijak
#19335 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa isto i Charuga moze napisati na tvoj upit, valjda kontas sto je to tako napisao...last mohicans wrote: ↑29/05/2023 09:21Ja nisam, ne znam ni jednog da jeste sa naše strane a vaše znam. Ne vrijedi s vama ništa polemisati.
Upravo jer je besmisleno.
Kao sto su svi navijsci Zeljeznicara koje ti znas slavili bod po tvojoj prici, eto tako i ovi navijavi Sarajeva koje on zna su slavili...
Kazes nisi ti, super, pa nismo ni mi ovdje na forumu, tako da ne znam sto izmisljas i prebacujes.
- East_side
#19336 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jbt za 10 godina će pričati da su nas ostavili bez Evrope...Pitar sa Kariba wrote: ↑29/05/2023 08:53 Bolest ocm!?![]()
Ka'e mi se njima bavimo!
Novinari....![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#19337 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma bezveze je priča. Jedno je radovati se povratku u utakmicu nakon 0:2, bez obzira radi li se o derbiju, ili utakmici sa Zrinjskim, Borcem, Veležom, ... Nešto skroz drugo je reči da je neko slavio 0:0 poslije onakve utakmice.
- East_side
#19338 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma meni je iskreno logično slavlje kad do pred kraj gubiš 0:2 pa ne izgubiš na kraju. Ali ovo sve ostalo mi nema smisla, realno. Imalo bi npr. da smo mi na kraju ostali bez Evrope, a vi se plasirali.
Ja opet ponavljam, veći dio sezone ste bili ispred nas i po 5-6 bodova a mi izvan top 4.
Ja opet ponavljam, veći dio sezone ste bili ispred nas i po 5-6 bodova a mi izvan top 4.
- Charuga
- Globalni moderator
#19339 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
East_side wrote: ↑29/05/2023 09:41 Ma meni je iskreno logično slavlje kad do pred kraj gubiš 0:2 pa ne izgubiš na kraju. Ali ovo sve ostalo mi nema smisla, realno. Imalo bi npr. da smo mi na kraju ostali bez Evrope, a vi se plasirali.
Ono sinoć nije bilo slavlje. Većinom su pred stadionom bili momci koji su došli iz Tuzle, a to ima i na jednom snimku. Vidi se kako autobusi dolaze. Njima se pridružilo 50-ak ljudi, koji su došli maksuz. Možda je tako ispalo, ali da je ljudima do slavlja došlo bi dosta više ljudi.
- Ricken
#19340 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Možda smo mi jad, ali prema tabeli, vi ste mnogo veći jad.last mohicans wrote: ↑29/05/2023 09:05I to napiše neki kvazinovinar, gledaj mu konteksta i vokabulara, zaPitar sa Kariba wrote: ↑29/05/2023 08:53 Bolest ocm!?![]()
Ka'e mi se njima bavimo!
Novinari....![]()
Tako se grade mitovi, oni su milonere prestigli, ne shvata lik da je on javna ličnost, da ulični žargon nije za twita. Da bi se nešto napisalo o svom klubu, napiše se retrospektiva suparničke ekipe da bi se nešto napisalo. Onda kažu baviš se njima, a oni svoj neuspjeh i jad ističu time sto neko ko nema istih problema kao oni je podbacio. To je logika, Hamo, vid mu glove! Nije bolest sve sto boli.
Nadam se da će za namještanje utakmica konačno neko debelo stradati.
- Ricken
#19341 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ne mogu oni to shvatiti, kad bojkutuju klub i prate ga preko interneta. Zato im je nezamislivo potegnut do stadiona i pozdravit igrače.Charuga wrote: ↑29/05/2023 09:50East_side wrote: ↑29/05/2023 09:41 Ma meni je iskreno logično slavlje kad do pred kraj gubiš 0:2 pa ne izgubiš na kraju. Ali ovo sve ostalo mi nema smisla, realno. Imalo bi npr. da smo mi na kraju ostali bez Evrope, a vi se plasirali.
Ja opet ponavljam, veći dio sezone ste bili ispred nas i po 5-6 bodova a mi izvan top 4.![]()
Ono sinoć nije bilo slavlje. Većinom su pred stadionom bili momci koji su došli iz Tuzle, a to ima i na jednom snimku. Vidi se kako autobusi dolaze. Njima se pridružilo 50-ak ljudi, koji su došli maksuz. Možda je tako ispalo, ali da je ljudima do slavlja došlo bi dosta više ljudi.
-
elSaik
#19342 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma ne znam ni što se raspravljate i nešto dokazujete. To je klub čijih je 40% poslijeratnih titula dodijeljeno zbog tehnikalija. Šta oni znaju kako je izboriti nešto na terenu. 
Treba samo klimati glavom i govoriti "jeste, tako je". FK pomozi.ba je ispred milionera i zbog toga je bijeda koja se zadovoljava mrvicama izašla masovno na ulice da proslavi treće mjesto.

Treba samo klimati glavom i govoriti "jeste, tako je". FK pomozi.ba je ispred milionera i zbog toga je bijeda koja se zadovoljava mrvicama izašla masovno na ulice da proslavi treće mjesto.

- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#19343 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ne znam sto se raspravljate to je klub gdje najbolji igrač ima amaterski ugovor!
Normalno, to je tako zato se sto su oni protiv režima, a ne zato sto pokušavaju da prevare državu i bivše Santosove klubove...
Normalno, to je tako zato se sto su oni protiv režima, a ne zato sto pokušavaju da prevare državu i bivše Santosove klubove...
- xoklix
#19344 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kakve su šanse da budemo nosioci u drugom pretkolu? Negdje pročitah da možemo biti nosioci i u trećem pretkolu?
Mislim na FKS.
Mislim na FKS.
- insaneinthebrain
- madesa
#19346 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
ko je ovaj moron. gdje je doticni novinar. Umro u najgorim mukamalast mohicans wrote: ↑29/05/2023 09:05I to napiše neki kvazinovinar, gledaj mu konteksta i vokabulara, zaPitar sa Kariba wrote: ↑29/05/2023 08:53 Bolest ocm!?![]()
Ka'e mi se njima bavimo!
Novinari....![]()
Tako se grade mitovi, oni su milonere prestigli, ne shvata lik da je on javna ličnost, da ulični žargon nije za twita. Da bi se nešto napisalo o svom klubu, napiše se retrospektiva suparničke ekipe da bi se nešto napisalo. Onda kažu baviš se njima, a oni svoj neuspjeh i jad ističu time sto neko ko nema istih problema kao oni je podbacio. To je logika, Hamo, vid mu glove! Nije bolest sve sto boli.
- omega369
#19347 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
- Charuga
- Globalni moderator
#19348 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Hvala sudijama ...
Peljto šupak nije pogurao barem sa jednim penalom kao ostali ...
Peljto šupak nije pogurao barem sa jednim penalom kao ostali ...
-
Anquilla
#19349 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Mozda ie vecina Zeljinih navijaca sinoc slavila Evropu, ovaj je definitivno slavio sto je Zeljo ispred Sarajeva.Pitar sa Kariba wrote: ↑29/05/2023 08:53 Bolest ocm!?![]()
Ka'e mi se njima bavimo!
Novinari....![]()
Od novinara bi se ocekivalo zdravo rivalstvo, ne ovo.
- GandalfSivi
#19350 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ne znam, ko slavi?BHF_Manijak wrote: ↑29/05/2023 08:13Ko bolan slavi jer je ispred vas? Izasli ljudi da proslave Evropu... Znas koliko je onih 200-300 ljudi sinoc bolio cosak jer je Zeljo ispred Sarajeva? Ti bas lud Boga mi... Mislis da bi se izaslo da je Zeljo bio 5., a Sarajevo 6.?GandalfSivi wrote: ↑29/05/2023 01:46
Kad isti lik slavi sto su na apsolutno nebitnom trecem mjestu (u odnosu na cetvrto mjesto) i onda pocne pricati o kontekstu, ja bih se namah rokn’o svega mi.
Hajde da ti stavim malo stvari u kontekst. Da nam je trebalo, vi nikada ne biste bili treci.
Ili se mozda ne slazes?
Bi ali u kurcu...
U ovoj postavci raja vas zajebaje jer imate 3 puta veci budzet od Zelje, ulozili milion u pojacanja i opet se obrukali, a ne jer nesto znaci ha bio treci ha cetvrti, isti apsolutno kurac...
BHF_Manijak wrote: ↑29/05/2023 00:14 U kakvim uslovima zavrsis u Evropi i na 3. mjestu, ispred ekipe koja spicka milion na pojacanja i koja ima budzet 7-8 miliona,