predlazem da nađete pola sata da pogledate.
Mislim da vam nece biti zao.
Vidimo kako sa pjesadijom sadejstvuje osmatrac sa drona, plus kamikaze. Kombinacija koja se prvi put u ovom ratu primjenjuje.
drug_profi wrote: ↑29/05/2023 00:44 golem si generale. bas golem...
razvaljujes temu, tebi na cast. nula jedna karkterna.
samo da znas nece biti fer igre.
bolan tek su ga naučili da komp koristi
I mene ovo isto zanima, valjda nam neko dadne kvalitetan odgovorkaranana wrote: ↑29/05/2023 04:50 Pitanje vezano za ove ruske bombardere. Ustvari par pitanja. Kako se znaju te neke frekvencije kad oni uzlijecu i malte ne zna se raspored kad ce ispaliti i kad ce rakete doletiti. Zna li ko kako to tehnicki fercera? Takodjer, kao ti bombarderi moraju letiti i doci na neko tacno mjesto odakle ce ispaliti. Kako i zasto ne mogu ispaliti odakle god hoce nego moraju letiti i po 4-5 sati do kaspijskog jezera da bi ispalili. Opet, zna li neko tehnicki a jednostavno objasniti ote stvari?
Opet se ti jedini primaš.
Jbga, malo po malo, zajebajemo se dok nasa braca Ukrajinci ginu....kada se agresori zajebaju, onda je to smak svijeta. Jesmo li isti, ili nismo?drug_profi wrote: ↑29/05/2023 09:17Opet se ti jedini primaš.
Ovo je toliko očigledna zajebancija da je nije bilo potrebno ni naglasiti.
na šta si ono neki dan natrčao?
Ginu jbg. Znaju i zašto. Ginuli smo i mi. Znali smo zašto. Nama se na kraju popišaše na žrtve. Ukrajina će izgleda biti bolje sreće. Možda i nas zakači malo te božije milosti koju oni zarade.laserShow wrote: ↑29/05/2023 09:28Jbga, malo po malo, zajebajemo se dok nasa braca Ukrajinci ginu....kada se agresori zajebaju, onda je to smak svijeta. Jesmo li isti, ili nismo?drug_profi wrote: ↑29/05/2023 09:17
Opet se ti jedini primaš.
Ovo je toliko očigledna zajebancija da je nije bilo potrebno ni naglasiti.
na šta si ono neki dan natrčao?
I da ja sam picnazi, sta ja mogu.
JoseMujica wrote: ↑29/05/2023 08:02bolan tek su ga naučili da komp koristi
do neki dan mu je wc šolja premija bila
Ako ćemo biti realni, barem u seriji Vikings, Ivar The Boneless je otišao i sklopio pakt s rusima kako bi vratio vlast.lvartheboneless wrote: ↑29/05/2023 09:56 Pozdrav za dobre ljude,
Bio sam banovan to jest označen kao gnjavator. Jer sam iznio svoje mišljenje u tom momentu o stanju na terenu. Nisam širio nacionalizam, fašizam, nisam vrijedjao nikoga, niti sam bilo čime kršio pravila.
Kolega sa foruma me nazvao trećerimskim prvoligašem.
Posljednje na ovom svijetu što bih poželio je da budem Trećerimac.
Ja itetako znam na kojoj sam strani, a to je strana pravde, borbe za slobodu i konačno oslobođenje od okupatora (Rusa;očito moram naglasiti)
Iako ovdje obitavaju i proOrski orijentisani pa ih se ne dira.
Iznio sam svoje REALNO viđenje u tom momentu. Na šta valjda imam pravo? Iako sam naglasio da bi volio da griješim.
Ovo mi nije rezervni Nick. Istina je da sam se prijavio skoro i da pišem samo na ovoj temi. Valjda to nije zabranjeno? Rat u Ukrajini me interesuje od samog početka ove okupacije. Bio sam "posmatrač" ali sam odlučio da napravim profil kako bi skupa sa Vama, sa kojim dijelim isti interes, razmjenjivao mišljenja i zaključke.
Slava Ukraini![]()
hahahaDaysleepeR wrote: ↑29/05/2023 10:01Ako ćemo biti realni, barem u seriji Vikings, Ivar The Boneless je otišao i sklopio pakt s rusima kako bi vratio vlast.lvartheboneless wrote: ↑29/05/2023 09:56 Pozdrav za dobre ljude,
Bio sam banovan to jest označen kao gnjavator. Jer sam iznio svoje mišljenje u tom momentu o stanju na terenu. Nisam širio nacionalizam, fašizam, nisam vrijedjao nikoga, niti sam bilo čime kršio pravila.
Kolega sa foruma me nazvao trećerimskim prvoligašem.
Posljednje na ovom svijetu što bih poželio je da budem Trećerimac.
Ja itetako znam na kojoj sam strani, a to je strana pravde, borbe za slobodu i konačno oslobođenje od okupatora (Rusa;očito moram naglasiti)
Iako ovdje obitavaju i proOrski orijentisani pa ih se ne dira.
Iznio sam svoje REALNO viđenje u tom momentu. Na šta valjda imam pravo? Iako sam naglasio da bi volio da griješim.
Ovo mi nije rezervni Nick. Istina je da sam se prijavio skoro i da pišem samo na ovoj temi. Valjda to nije zabranjeno? Rat u Ukrajini me interesuje od samog početka ove okupacije. Bio sam "posmatrač" ali sam odlučio da napravim profil kako bi skupa sa Vama, sa kojim dijelim isti interes, razmjenjivao mišljenja i zaključke.
Slava Ukraini![]()
Sumnjiv ti je nick, jako sumnjiv.
karanana wrote: ↑29/05/2023 04:50 Pitanje vezano za ove ruske bombardere. Ustvari par pitanja. Kako se znaju te neke frekvencije kad oni uzlijecu i malte ne zna se raspored kad ce ispaliti i kad ce rakete doletiti. Zna li ko kako to tehnicki fercera? Takodjer, kao ti bombarderi moraju letiti i doci na neko tacno mjesto odakle ce ispaliti. Kako i zasto ne mogu ispaliti odakle god hoce nego moraju letiti i po 4-5 sati do kaspijskog jezera da bi ispalili. Opet, zna li neko tehnicki a jednostavno objasniti ote stvari?