...

Moderator: anex

Nisi valjda na sebe mislio????Didier wrote: ↑28/05/2023 13:02Tebi ništa ne može pomoći. Ako sam se provukao gledati Dinamo, ne znači da sam novinar, ali vjerujem da nisi dovoljno inteligentan da napraviš razliku. Hrvatska se puna ustaša i pritajenih ustaša poput tebe, i naravno da mi je gadna. Svakom normalnom je gadna.istra_hr wrote: ↑27/05/2023 15:06... nemam namjeru previše polemizirati, "lažni novinarčiću"
Slušaj, iskompleksiran si Hrvatskom i Hrvatima i to pokazuješ/dokazuješ na mnogim temama - najviše na sportu
Usput si i veliki lažljivac.
Liječi se; ponekad pomogne psihijatrija ... ali, na žalost, samo ponekad..![]()
mirota wrote: ↑28/05/2023 19:55 HN novi je odlican u pred i post sezoni, nema neke plaze, ali pitom grad..ne znam kakvu cetnicku ikonografiju vide neki iznad, jeste da se nude srspke pljeske kao obrok...![]()
![]()
ma za CG samo Przno ili plavi Horizonti ( pogotovo s malom djecom ), nije ni skupo, aparmtan u Radovicima na 1-2 km od plaze se moze naci za ok novac...
Ako igdje vise necu ljetovati, to je neum. Jedino dolazi u obzir kao izlet. VIse osjecaja da sam na moru imam na Jablanickom.
Prosle godine bili u HN pred kraj sezone. S obzirom da sam od prije znao kakav je grad iznajmili smo kucu s bazenom u selu izvan grada. Nijednom se nismo okupali u moru niti sisli na plazu. More uzas, plaze prljave, na svakom cosku kakice od cuka i maca. Silazili samo na veceru, restorani su bas jeftini, a hrana nije losa. Kompletan grad uzasno smrdi i uzasno je prljav. Ne bih ga preporucio nikome niti za setnju, a pogotovo ne za ljetovanje ili kupanje u moru.mirota wrote: ↑28/05/2023 19:55 HN novi je odlican u pred i post sezoni, nema neke plaze, ali pitom grad..ne znam kakvu cetnicku ikonografiju vide neki iznad, jeste da se nude srspke pljeske kao obrok...![]()
![]()
ma za CG samo Przno ili plavi Horizonti ( pogotovo s malom djecom ), nije ni skupo, aparmtan u Radovicima na 1-2 km od plaze se moze naci za ok novac...
Ma gdje je lošiji, pusti šuplju ovih što toliko mrze HN i CG da izmišljaju svakakve mane kako bi dodatno ocrnili.ucenik1234 wrote: ↑28/05/2023 21:08
Ako igdje vise necu ljetovati, to je neum. Jedino dolazi u obzir kao izlet. VIse osjecaja da sam na moru imam na Jablanickom.
Nesto ne zelim da vjerujem da je u HN gore nego u Neumu.
Herceg Novi uopšte nije prljav, komunalno radi i noću i danju, a zaista pojma nemam o kakvom selu govoriš, vjerovatno nikada nisi ni bila.
A gdje ih uopšte vidiš, ili su ti samo pričali?
Herceg Novi je jedan od najprljavijih gradova u kojima sam ikad bio, iskreno. Kada sidjes dole na setaliste pored plaze bukvalno svako 10 metara je kakica od cuke. Po plazi najnormalnije kakice stoje. Grad kao grad jednostavno ima neugodan miris, a koliko sam skontao najvise od kakica i prljavstine. Gore na onom trgu je nijansu bolja situacija, ali dole blize plazi, uzas. Parking uopste nije skup, ali ga ima jako malo.Edin H. wrote: ↑29/05/2023 01:38Herceg Novi uopšte nije prljav, komunalno radi i noću i danju, a zaista pojma nemam o kakvom selu govoriš, vjerovatno nikada nisi ni bila.
Drugo je pitanje zašto su mahom Romi uposlenici komunalnog.
Jedan od problema je nedostatak i skup parking prostor.
Filmski festival je dobar, ambijent na Kanli Kuli sjajan. Budu i svi BiH filmovi.
Bude i raznih koncerata, organizovao odlazak na maskenbal u Kotoru itd…
Interesantno je da je grad osnovao bosanski kralj Tvrtko, postoji i velika bista.
U CG nema smještaja koji je uz plažu. Smeštaj je obično bar 500m udaljem od plaže. Na plažu se ide autom, taksijem, brodicama ...Sid the sloth wrote: ↑28/05/2023 20:36mirota wrote: ↑28/05/2023 19:55 HN novi je odlican u pred i post sezoni, nema neke plaze, ali pitom grad..ne znam kakvu cetnicku ikonografiju vide neki iznad, jeste da se nude srspke pljeske kao obrok...![]()
![]()
to ko onaj vic s morem u Doboju.
100% Neum je Brodrum za 2/3 CG promorja.
Da, u CG je zemlja mog rodjenja.