Šta uradi crni zomri.
Moderator: _BataZiv_0809

Rupert Sanders režira ovaj haos. Zadnji film: Ghost in The Shell sa Scarlett Johansson iz 2017. Ma hajte molim vas.Who's Behind The Crow Reboot?
In 2008 Stephen Norrington (Blade) was the first of many filmmakers announced to write and direct The Crow reboot with Relativity Media behind the film's rights and financing. Musician Nick Cave later was brought in to rewrite the script. After Norrington left the project in early 2011, Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) and F. Javier Gutiérrez (Rings) were considered to helm the project with the former ultimately landing the gig. The film was plagued with more production problems including a legal battle between Relativity and The Weinstein Company (who at the time still had worldwide distribution rights to the franchise). During this time Alex Tse (Watchmen) was brought in to write the screenplay. In October 2011, Fresnadillo left the project with Gutiérrez stepping in a few months later with Jesse Wigutow (It Runs in the Family) set to write a new draft of the screenplay.
Not long after that Cliff Dorfman (Warrior) was brought in to do a page one rewrite for the reboot. In July 2014, Gutiérrez dropped out of the film due to scheduling conflicts with filming for the horror sequel Rings. Later that year James O'Barr announced that he would be co-writing the screenplay alongside Dorfman and Corin Hardy (The Nun) was brought in to direct the film. Production came to a complete halt in 2015 after Relativity Media filed for bankruptcy. Hardy remained attached to the project until 2016 when he was briefly given the boot only to be brought back in a few months later. In 2018 when he departed due to creative differences.
Finally, in 2022 it was announced that Zach Baylin (King Richard) would pen the script with Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) directing the film.
Attached to produce the film are Molly Hassell (Braven), Victor Hadida (Resident Evil), John Jencks (Guns Akimbo), Malcolm Gray (21 Bridges), and original Crow producer Edward R. Pressman.
medo, medo, jesi li vidio ovaj film sto je izasao? Redatelj Hereditarya i Midsommara, kafkijanske i frojdovske simbolike, Joaquin Phoenix glumi.
Siguran sam da će mi se dopasti; vjerujem tvom osjećaju. Hvala na preporuciDigla_da_kreci wrote: ↑18/05/2023 18:07 Pa koliko sam shvatila kritike, ovaj film se dosta razlikuje od prva dva. Glavni lik se suocava sa nedacama koje ce ga zadesiti i strahovima puni flashbackova mentalnog stanja, mnogo je simbolike koja navodi na razmisljanja, bizarni momenti i crni humor u najgorim zivotnim situacijama i tako. Nije za svakoga i nece se svakome dopasti. Aster je sa ovim filmom isao na All-in: Hit or miss. (ali medi ce se dopasti ko da gledam) Ja cekam bolji snimak, malo sam vec skicnula snimljeni kamerom.
Odavno je poznato da na ovoj temi obitavaju pshilozi i psihijatri._BataZiv_0809 wrote: ↑27/05/2023 13:30 Uvijek me je zanimalo kako vi filmski poznavaoci skontate da je glumcu bilo mrsko da snimi film i da se po glumi vidi da ga boli briga
@zomri @video
Eh eto, bas me zanima kako to skontaju.video wrote: ↑27/05/2023 14:27Odavno je poznato da na ovoj temi obitavaju pshilozi i psihijatri._BataZiv_0809 wrote: ↑27/05/2023 13:30 Uvijek me je zanimalo kako vi filmski poznavaoci skontate da je glumcu bilo mrsko da snimi film i da se po glumi vidi da ga boli briga
@zomri @video
kad imaš dobru filmofilsku kilometražu brzo skontaš. ono vidiš da te glumac ne poštuje kao gledaoca, fušeri._BataZiv_0809 wrote: ↑27/05/2023 14:30Eh eto, bas me zanima kako to skontaju.
Cesto kazu "vidi se da mu je mrsko glumiti"...kako?
Hm de jos malo primjerazomri wrote: ↑27/05/2023 16:31kad imaš dobru filmofilsku kilometražu brzo skontaš. ono vidiš da te glumac ne poštuje kao gledaoca, fušeri._BataZiv_0809 wrote: ↑27/05/2023 14:30
Eh eto, bas me zanima kako to skontaju.
Cesto kazu "vidi se da mu je mrsko glumiti"...kako?
gluma je po definiciji "*cijeli* čovjek uključen u neku radnju". ako nije cijeli brzo se vidi. npr scena zahtjeva nervozu, glumac jede nokte, a noge savršeno mirne. takve stvari.
svaki film De Nira i Al Pacina u posljednje vrijeme_BataZiv_0809 wrote: ↑27/05/2023 19:54Hm de jos malo primjerazomri wrote: ↑27/05/2023 16:31
kad imaš dobru filmofilsku kilometražu brzo skontaš. ono vidiš da te glumac ne poštuje kao gledaoca, fušeri.
gluma je po definiciji "*cijeli* čovjek uključen u neku radnju". ako nije cijeli brzo se vidi. npr scena zahtjeva nervozu, glumac jede nokte, a noge savršeno mirne. takve stvari.