Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
irac300 wrote: ↑26/05/2023 10:07
Placeni servis koji ti uz željenu pretplatu omogućuje da uz adekvatan add-on dobiješ mnogo veći izbor kvalitetnih linkova.
A kako mu je ime?
Ako zafali besplatnih stvari da se ima backup.
famozni Real debrid
po meni se isplati svakako jer se dobije za tu "sicu" dosta toga.
irac300 wrote: ↑26/05/2023 10:07
Placeni servis koji ti uz željenu pretplatu omogućuje da uz adekvatan add-on dobiješ mnogo veći izbor kvalitetnih linkova.
A kako mu je ime?
Ako zafali besplatnih stvari da se ima backup.
Nakon otvaranja acc, isti moras uvezati sa add-onom koji koristis na Kodiju. Neka ti kolege koje koriste objasne koji add-oni podrzavaju Real Debrid, ja ga ne koristim.
Jel ovo 16 eura pola godine? Tridesetak eura godina? Moze li se ovo dijeliti na vise slotova kao npr tivi mate?
edit: sad vidjeh da moze na pet uredjaja ali moraju biti na istoj ip adresi. 64KM godisnje i nije neka kradja.
btw. stremio vam je odlican za filmove i serije. Samo instalirati torrentio addon i opensubtitle za titlove. Radi odlicno i nudi mnogo 4k hdr linkova za streaming.
ANamelessGhoul wrote: ↑25/05/2023 23:10
E jebem ti i kodi i elementum više u picku
Đe je zapelo paša. Elementum je zakon i program koji je 99,9 % stabilan. Ako imaš problem s izvorima dodaj rutracker koji je besplatan, a uključi i rutor, i biće bolje
A moreš kupiti i realdebri i njega aktivirati u elementumu ako si dovoljno solventan
Đe je zapelo paša. Elementum je zakon i program koji je 99,9 % stabilan. Ako imaš problem s izvorima dodaj rutracker koji je besplatan, a uključi i rutor, i biće bolje
A moreš kupiti i realdebri i njega aktivirati u elementumu ako si dovoljno solventan
Ma s rutrackera aposlutno ništa mi neće jarane.
Jedino nekad hoće Torrent galaxy i to je to.
@irac300 poceo sam skenirati i m3u liste preko pythona nasao sam neki user/pass combo maker i pustio da skenira nazalost jos nisam nista nasao... jel imaju neke cake da bih imao koji hit za m3u?? koju skriptu ti koristis za skeniranje m3u lista? ili koristis ob??
BaDa wrote: ↑26/05/2023 16:48
@irac300 poceo sam skenirati i m3u liste preko pythona nasao sam neki user/pass combo maker i pustio da skenira nazalost jos nisam nista nasao... jel imaju neke cake da bih imao koji hit za m3u?? koju skriptu ti koristis za skeniranje m3u lista? ili koristis ob??
Kineska lista koja me godinu dana bez greške služila - pukla. Kaže vlasnik da je server pao, ali evo 4. dan se ne diže. Mislim da je to to što se nje tiče. Refund ću svakako tražiti jer sam je obnovio prije mjesec dana, ali je pitanje sada: šta dalje? Kako naći nešto pouzdano poput tzv. Cobre? Neko ima prijedlog (do 60 KM godišnje, naši domaći ne dolaze u obzir)?
semsasuljakovic wrote: ↑28/05/2023 15:00
Kineska lista koja me godinu dana bez greške služila - pukla. Kaže vlasnik da je server pao, ali evo 4. dan se ne diže. Mislim da je to to što se nje tiče. Refund ću svakako tražiti jer sam je obnovio prije mjesec dana, ali je pitanje sada: šta dalje? Kako naći nešto pouzdano poput tzv. Cobre? Neko ima prijedlog (do 60 KM godišnje, naši domaći ne dolaze u obzir)?
A zasto domaci ne dolaze u obzir? Ja sam par puta uzimao liste od likova sa OLXa i radile su sasvim korektno, cesto imaju neke kanale koje Kinezi nemaju tipa sta ja znam Tatabrada, moja tv webcam itd
A zasto domaci ne dolaze u obzir? Ja sam par puta uzimao liste od likova sa OLXa i radile su sasvim korektno, cesto imaju neke kanale koje Kinezi nemaju tipa sta ja znam Tatabrada, moja tv webcam itd
Samo iz razloga nemogućnosti refunda... Ako išta valja na Aliexpressu, to je baš dugo vrijeme za koje možeš tražiti refund.. I naravno dobiti ga.
MehmedPasaMoric wrote: ↑28/05/2023 18:11
Samo iz razloga nemogućnosti refunda... Ako išta valja na Aliexpressu, to je baš dugo vrijeme za koje možeš tražiti refund.. I naravno dobiti ga.
Ma uzmes mjesec za mjesec i u najgorem slucaju popusis cenera, iskreno ne bih uzeo listu na duze od 3 mjeseca ni da mi je rodjeni brat prodaje
bila je skoro neka akcija da su neke iptv servere uništili pa haman i tu tvoju...
ne treba uzimati 3 do maks 6x mjeseci al hajd.
ako je zapelo javi se u pp ili na broj da te malo popravim listama
Nece bas, steze se obruc, pala je i ona stranica sa aplikacijama raznim od krekovane TV Mate pa nadalje, onaj sajt sta je mislim postavio @MehmedPasaMoric.