Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobar.
Ja od prekide veze u martu 2020. još nisam ni na jedan dejt, ni na jednu kafu izašao. Baš se zanedalo. Nemaš gdje koga ni upoznat.
Skontao sam da je najbolje ne truditi se oko toga puno, ja sam se već pomirio da ću umrijeti sam i lakše mi je dosta. S vremena na vrijeme s nekim izaći i to je to
Evo upravo sam dobio poziv za još jednu svadbu, druga ovog ljeta, a na trećoj ću bit kum. I znaš šta je ubjedljivo najžalosnije, na sve tri ću bit jedini samac.
Nekim ljudima jednostavno nikad nije suđeno. Žao mi je što sam ja jedan od tih ljudi.
rikta123 wrote: ↑24/05/2023 10:24
da li ove dame idu na dejt? tipa 35+ sa mladjim nekim od sebe, recimo 27, 28+ otprilike? ima li takvih dama po sarajevu?
rikta123 wrote: ↑24/05/2023 10:24
da li ove dame idu na dejt? tipa 35+ sa mladjim nekim od sebe, recimo 27, 28+ otprilike? ima li takvih dama po sarajevu?
Skontao sam da je najbolje ne truditi se oko toga puno, ja sam se već pomirio da ću umrijeti sam i lakše mi je dosta. S vremena na vrijeme s nekim izaći i to je to
Evo upravo sam dobio poziv za još jednu svadbu, druga ovog ljeta, a na trećoj ću bit kum. I znaš šta je ubjedljivo najžalosnije, na sve tri ću bit jedini samac.
Nekim ljudima jednostavno nikad nije suđeno. Žao mi je što sam ja jedan od tih ljudi.
Aqua se otvara ubrzo, Severina nastupa.. ako to nije mjesto za pecat, vala ne znam
Aqua se otvara ubrzo, Severina nastupa.. ako to nije mjesto za pecat, vala ne znam
Nisam iz Sarajeva ako je Aqua tamo
Ma ne želim nešto naći da izvineš, da jebem Nedavno mi se javila kolegica iz škole, razvedena, nudi šemu bla bla. Ja reko nisam zainteresovan
Vjerujem da ću pred forumašima ispast manje muško ali mene takvi površni odnosi ne zanimaju.
Sve znam, bio sam i ja samac. Ali je meni na svakoj svadbi gdje sam bio samac bilo top. Prepusti se i uzivaj
Ma ne želim nešto naći da izvineš, da jebem Nedavno mi se javila kolegica iz škole, razvedena, nudi šemu bla bla. Ja reko nisam zainteresovan
Vjerujem da ću pred forumašima ispast manje muško ali mene takvi površni odnosi ne zanimaju.
ShnjaZZZ wrote: ↑24/05/2023 19:32
budi spontan mozda se razvije i nesto vise iz tog nikad se ne zna
zivot je cudan
ShnjaZZZ wrote: ↑25/05/2023 15:41
Ma šta ja znam, ima ba troje djece, ne želim se tu petljat a i sa bivšim nema načisto sređene odnose.
Bjezi od toga koliko te noge nose. Ohrdala se sa drugim dok je bila mlada lijepa i zgodna i sad bi tebe da zajase.
Edit: vidi ovog Bobiste, sjo frajera samo lozi
Ma i bježim.
Ali eto baš mi se sinoć opet javila i pisala, kaže ja ne tražim muža nego da s nekim ugodno provedem vrijeme, ma reko naći ćeš nekog sigurno
sikstinajn wrote: ↑27/05/2023 16:59@ShnjaZZZ evo ti se ukazala partnerica
Ma i bježim.
Ali eto baš mi se sinoć opet javila i pisala, kaže ja ne tražim muža nego da s nekim ugodno provedem vrijeme, ma reko naći ćeš nekog sigurno