Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ova serija From ovim tempom moze dvadeset sezona imati. Jedna cijela sezona i evo vec pola druge ista meta isto odstojanje. Nego se zaigrao pa spojio Lost, Twin Peaks, The Walking Dead i Santa Barbaru u jednu seriju.
irac300 wrote: ↑27/05/2023 13:13
Ova serija From ovim tempom moze dvadeset sezona imati. Jedna cijela sezona i evo vec pola druge ista meta isto odstojanje. Nego se zaigrao pa spojio Lost, Twin Peaks, The Walking Dead i Santa Barbaru u jednu seriju.
može ona još 10 sezona
ali ja ću pogledati prvih 5 minuta i zadnjih 5 još nekoliko epizoda i ćao
ako vako nastave
Prikladan kraj za Succession. Obicno ne volim kako HBO zavrsava serije, ali ovo je bilo solidno. Generalno jako dobar prikaz (pa i kritika) modernog kapitalizma. Zohari se nekako uvijek popnu do vrha.
suad-sarajevo wrote: ↑29/05/2023 10:02
Počeo Love and death, na trećoj epizodi a nit tamo nit' ovamo. Neko ovdje reče da je preporuka. Hajd', izgurat ću je već nekako 7 epizoda.
Imam osjećaj da će sve glavno stati u posljednju epizodu.
serija je odlicna, preslatka glavna glumica i istinita prica, drziii...bojim se da ne bude 2. sezona, sad sam na predzadnjoj
Vrhunsko finale Successiona, baš kako sam i očekivao da
Spoiler
Show
će popušiti sve troje. Tom je bogotac, najjači lik u seriji, iako mi je Kendall bio najdraži, Shiv je retardirana osoba, nemam druge riječi za nju, a Romanu je ovo došlo najbolje, izlaz iz svega.
Zoooka wrote: ↑29/05/2023 21:23
Vrhunsko finale Successiona, baš kako sam i očekivao da
Spoiler
Show
će popušiti sve troje. Tom je bogotac, najjači lik u seriji, iako mi je Kendall bio najdraži, Shiv je retardirana osoba, nemam druge riječi za nju, a Romanu je ovo došlo najbolje, izlaz iz svega.
Uglavnom jedna od najboljih serija ikada.
ne znam da mi je iko u seriji simpatičan kao lik, a tom i greg su vrhunac antipatičnosti
jel ko prati silos iz epizode u epizodu?
jel vam opada kvaliteta i interes?
meni prve dvije interesantne donekle bile, sad slobodni pad sa vrha silosa. zadnju zaspo na pola i nisam vise upalio, ne znam ni hocu li nastavljati.
karanana wrote: ↑30/05/2023 18:16
jel ko prati silos iz epizode u epizodu?
jel vam opada kvaliteta i interes?
meni prve dvije interesantne donekle bile, sad slobodni pad sa vrha silosa. zadnju zaspo na pola i nisam vise upalio, ne znam ni hocu li nastavljati.
Pregledao dvije. Upalio trecu i zaspao...Necu nastavljati.
Ted Lasso je super i sutra zavrsava.
Succession moram odgledati od 4. epizode na ovamo...