elcaliente wrote: ↑24/05/2023 07:21
Radim u osiguranju i ne prodajem nista. Rukovodioc sam jednog odjeljena od cirka 30 ljudi.
Naravno da MFA ima toliku placu, to je transparetno, moze se vidjeti na netu.
Mene interesuje tvoja Stellenbeschreibung? Spitzenmedizin gore dole. Evo ja radim u centrali ADACa za Njemacku pa i mi posjedujemo mnogobrojne helikoptere i avione kao i ostalu
tehniku o kojoj ti mozes sanjati. Al sta ja imam od toga?
Mene interesuje sta je tvoj opis posla ako nije tajna, sta radis povazda?
Eh, sto ti je kompleksas lajavog covjeculjka, koji ne zna ni osnovnu strucnu terminologiju iz medicine, a ukljucuje se u diskusiju, na stranu tvoja zavidnost, pakost i netransparentnost zahtijevajuci da ja TEBI podnesem izvjestaj o opisu mog posla (Stellenbeschreibung).
Podnesi ti meni izvjestaj sta je tvoja Stellenbeschreibung? Rukovodilac odjeljenja gore dole.
Podnesi mi transparentan i dokaziv izvjestaj sa linkom kolika je placa tvoja i tvoje MFA supruge sa njemackim Ausbildung-om, moze i platna lista
.
Nikada neces imati neciji zivot u svojim rukama, „bezivotno tijelo“ prikljuceno na srce-pluca masinu, sa invazivnom mehanickom ventilacijom pluca, rad srca zaustavljen „srce bezivotno“,……nakon sati zahvata „ozivljavas“ srce, radi, kuca, skidas pacijenta sa masine srce-pluca, „zivot“ se u njega vraca,…ekstubiras ga i on samostalno dise,…
Nikada neces biti u stanju uraditi kadavericnu eksplantaciju organa, za svaki organ koji se eksplantira dolazi tim sa drugog kraja Njemacke ili Evrope i licno sa tobom radi eksplantaciju organa,..vise timova u isto vrijeme, za svaki organ jedan tim…organ eksplantiran, pripremljen za transplantaciju na primaoca,….obavjestava se tim na drugom kraju Njemacke ili Evrope da zapocnu pripremu pacijenta, kome je organ namijenjen, za eksplantaciju njegovog bolesnog organa i transplantaciju organa, koji je vec avionom na putu, od donora.
Nikada neces biti u stanju ( biti aktivni ucesnik tima) uraditi transplantaciju organa.
Nikada neces biti dio tima koji je u stanju izumiti ili usavrsiti jedan medicinski produkt koji ce mnogima zivote spasavati, raditi istrazivanje, pokuse i operativne zahvate na zivotinjama ciji je organ najblizi anatomski i fizioloski ljudskom organu,…raditi u timu u kojem anesteziju na takvoj zivotinji radi veterinar anesteziolog, a operativni zahvat medicinski tim hirurga i instrumentara,…to raditi i usavrsavati redovno po vise godina dok ne bude sazrelo da se pocne klinicki testirati na covjeku, pacijentu, ….dok ne bude usavrseno da dobije dozvolu za upotrebu i primjenu u medicini.
Mene interesuje sta je tvoj opis posla ako nije tajna, sta TI radis povazdan?
I kako to da imate tehniku, helikoptere i avione kojom TI licno ne znas upravljati?
Ja nasu SVU licno stavljam u pogon, licno stavljam u pogon Space Shuttle / Hybrid-OP sa Hochleistungsdiagnostik-om koji je kostao 1.5 miliona eura.
Eto,….u iscekivanju da ces sada TI i tebi slicni napisati kako znas / znate sve iz nuklearne fisije i nastanka svemira, upitnost duse, problema demokratije drustva u tranziciji, pa do primjene kategorickog imperativa u savremenim teorijama zavjere, nemjerno izostavljam histericne i vulgarne psovke koje ce uslijediti na moj racun, postavljam link meni najdraze muzike, najdrazih zvukova za moje usi
https://youtu.be/dJXL7ejavTE