Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elk wrote: ↑24/05/2023 13:51
Pa neka bude i mjesec zatvora
Neka mu djeca uokvire ovu sliku. Na babu su sigurno, pa stida i obraza nece imati. Od juraja martinovica i emerika bluma do abdulaha skake. Kolosalan groh
Next please
E to si u pravu...Od Martinovića i Bluma do Skake...tu se najbolje vidi na šta smo spali...ili da jedan Braco iz Vrbanjuše dobije šestoaprilsku nagradu ..progur'o ga Denis Stojnić-gradski vijećnik...
Koja smo mi bijeda i kasaba...
laik1981 wrote: ↑24/05/2023 12:25
Proci ce jos mnogo godina da mi postanemo pravna drzava, ako ikada i postanemo, ali danas je puno "pravnija" nego sto je bila prije nekoliko mjeseci. Sebiji ponistene diplome, dobila pedalu na faksu, tri F osudjeni za respiratore, SDA-ovci se hapse na sedmicnoj bazi i svezani provode u pritvore. Prvi put od njihovog nastanka im se tresu gace. Da mi je neko prije pola godine pricao o ovakvom razvoju dogadjaja mislio bi da je lud.
Da sve ovo je zvucalo nevjerovatno prije godinu dana.
Ima neke nade!
Po ĆeHri mu se vidi da je kanarinac, propjevat ce, ovaj ce radi svoje guzice i rodjenu mater prodat.Ja mu dajem mjesec dana pritvora a onda idu vece zvijerke u Zenicu.Hadzibajrica su odmah deportovali tamo.Memica sad lome a Skaka je cvrkutalo.Sve sto budu tuzioci trazili, ovaj ce im kanarinac otpjevati da spasi dupe.
Ja djelim misljenje mnogih da ne treba polagati nade kad ovo dođe do sudija jer znamo svi da u iste dio sistema.
Milijardama u novuc se ne zna trag sto je rezultat svilnih afera, namjestanja, štela, korupcije, nepotizma, krimianala, šurovanja sa narko kartelima, a onda uslovne kazne dobiju, a neki jadnik dva stabla obori da prezvi ispadne gori od njih.
Last edited by DonieBrasco on 24/05/2023 14:48, edited 1 time in total.
I IZ stane iza ovakih Mumina. Jooojj sto nije šerijatski zakon da ga za jaja objesimo posred sebilja. Toliko priglup, ohol, pokvaren, lazljiv insan i to sve sa odvratnim osmjeHuljkom ono cinicno gadljivo.FUJ.
pa dobro, možda nije slago. Bakir htio, Skakavac nije dao
Priča jaran, dan prije hapšenja, skaka u nekom odabranom krugu plakao jer je znao da će ga hapsiti. Kaže ko dijete malo plakao... tako da moguće da će propjevati poslije dva šamar i reći sve što zna o raji
Svi oni jedni druge drze u šaci tako da ne nadajte se previse, sudije su dio tog sistema sto je najtuznije a jasno se vidi iz okeana prijasnjih afera.
Drugostepena za respiratore ce mnogo toga pokazati, hoce li ovi u zatvor ili uslovno da sluze a pare gdje su ko te pita, ili jos gore da ih oslobode pa da jos para uzmu.
DonieBrasco wrote: ↑24/05/2023 15:07
Svi oni jedni druge drze u šaci tako da ne nadajte se previse, sudije su dio tog sistema sto je najtuznije a jasno se vidi iz okeana prijasnjih afera.
Drugostepena za respiratore ce mnogo toga pokazati, hoce li ovi u zatvor ili uslovno da sluze a pare gdje su ko te pita, ili jos gore da ih oslobode pa da jos para uzmu.
Manite se defetizma, nakon svih ovih hapšenja i suđenja, dobro će se neko nakon njih zamisliti šta će raditi.
Šta god bude na kraju, nije nikom lijepo da mu se ime povlači po medijima u ovom kontekstu i da ostane vječno slika sa lisicama.
Đon obraz je blag izraz za njih i koliko ih dotice sto se povlace po medijima i u javnosti, desetine i stotine miliona imaju na racunima a jos doplate za dusevnu bol jer znaju da nece dana biti u zatvoru.
Ptice na grani znaju da je sve steceno ne zakonito oni se smiju u lice narodu i kazu jasno sta mi mozete.
DaysleepeR wrote: ↑24/05/2023 15:23
Manite se defetizma, nakon svih ovih hapšenja i suđenja, dobro će se neko nakon njih zamisliti šta će raditi.
Šta god bude na kraju, nije nikom lijepo da mu se ime povlači po medijima u ovom kontekstu i da ostane vječno slika sa lisicama.
Zar nismo dosad apsolvirali da ovi ljudi nemaju obraza?
DaysleepeR wrote: ↑24/05/2023 15:23
Boldirao sam ti jednu bitnu stvar koju si promašio.
Po pitanju obraza nema razlike izmedju ovih uhapsenih i onih koji jos nisu, a trebali bi biti.
Tako da sumnjam da ce ih zbog ovih hapsenja biti sta prpa. Jednostavno su toliko ogrezli u kriminalu i odrodili se od realnosti da ne znaju zivjeti drugacije, tj. na posten nacin.
Pametni kriminalci kad u jednom momentu osjete vatru blizu dupeta, izmaknu se malo, primire se, skontaju da imaju dovoljno i da je glupo sve izgubiti her hoces jos vise.
Pa onda se pocnu privikavati na rad po zakonu. I sve su cvrsci u tome jer ne zele da im ta vatra dodje pod dupe opet.
Po pitanju obraza nema razlike izmedju ovih uhapsenih i onih koji jos nisu, a trebali bi biti.
Tako da sumnjam da ce ih zbog ovih hapsenja biti sta prpa. Jednostavno su toliko ogrezli u kriminalu i odrodili se od realnosti da ne znaju zivjeti drugacije, tj. na posten nacin.
Ne mislim ni ja da imaju obraza. Ali straha svakako.