Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zomri
#67876 Re: Liverpool FC
Nema tu puno mudrolije, kada Gakpo igra on je Firmino i u tom "praćka sistemu" on se povlači, veže stopere i onda pravi prostora za krila da ulete u sredinu. Kada igra Darwin on je targetman i krila moraju onda za njega raditi, što se bar jednom od njih ili ne da ili je prestar da uči novu rolu.
- BHF_Manijak
#67877 Re: Liverpool FC
Jedino gore od goranja Darwina na krilo bilo je gledati Origija na krilu...
Ne vjerujem Boga mi koliko Klopp nekad tvrdoglavo mantra svoje dok ne pogine. Znaci smije se sav svijet kad Divocka vidi lijevo, on onakav trampav, nikakav, ali jok... Isto sa Trentom. Znaci 70% fudbalske javnosti mantra kako bi on bio top rjesenje u vezi, ali jok, Jurgen ce ga za godinu i po tu tek probati. A u tom periodu masa i masa nakvih "beznacajnih" utakmica se protratila...
Ne vjerujem Boga mi koliko Klopp nekad tvrdoglavo mantra svoje dok ne pogine. Znaci smije se sav svijet kad Divocka vidi lijevo, on onakav trampav, nikakav, ali jok... Isto sa Trentom. Znaci 70% fudbalske javnosti mantra kako bi on bio top rjesenje u vezi, ali jok, Jurgen ce ga za godinu i po tu tek probati. A u tom periodu masa i masa nakvih "beznacajnih" utakmica se protratila...
- no_sekirli
#67878 Re: Liverpool FC
Ok, Bobi ode. Njegovu poziciju igra Gakpo. Ali mora imati zamjene, moze Darwin, moze i Jota, ali onda se mora mijenjati taktika.
Lijevo Diaz, Jota, Darwin, a desno ostaje Mo. Sam samcat vec par godina. Smatram da mu se pod hitno mora dovesti konkurencija, ili Eliotta striktno mijenjati sa Salahom. Doak bi isto trebao biti uz tim, mali je za ono malo minuta sta je igrao, pokazao da je vatra ziva.
Ako je vec gotova stvar da je Trent oficijalno veznjak, onda barem jos 2 komada, uz to da bih ja probao prodato Thiaga. Pa sta se dobije, dobije. Fabio ako bude tanak na pripremama, barem ga posuditi prvi dio sezone da momak igra.
Mali Stefan, plus onaj malac sta je na posudbi i to je to.
Stoper u rangu Konatea je pod obavezno, Matipu i(li) Gomezu se fino zahvaliti, a Ramseya ili dovesti u stanje da igra, ili dovesti osrednjeg desnog beka, da moze igrat obranu, a njega poslati u GOSK Gabelu.
Po meni su to potrebe i moje zelje, 3-4 igraca, ukupno potrositi cca 150-200 miliona.
Ima dosta timova kojima je sezona neuspjesna, kao sto je i nama, i moze se probati dovesti provjerenu kvalitetu.
Npr. Chelsea, Juve, Bajo, Soton...
Lijevo Diaz, Jota, Darwin, a desno ostaje Mo. Sam samcat vec par godina. Smatram da mu se pod hitno mora dovesti konkurencija, ili Eliotta striktno mijenjati sa Salahom. Doak bi isto trebao biti uz tim, mali je za ono malo minuta sta je igrao, pokazao da je vatra ziva.
Ako je vec gotova stvar da je Trent oficijalno veznjak, onda barem jos 2 komada, uz to da bih ja probao prodato Thiaga. Pa sta se dobije, dobije. Fabio ako bude tanak na pripremama, barem ga posuditi prvi dio sezone da momak igra.
Mali Stefan, plus onaj malac sta je na posudbi i to je to.
Stoper u rangu Konatea je pod obavezno, Matipu i(li) Gomezu se fino zahvaliti, a Ramseya ili dovesti u stanje da igra, ili dovesti osrednjeg desnog beka, da moze igrat obranu, a njega poslati u GOSK Gabelu.
Po meni su to potrebe i moje zelje, 3-4 igraca, ukupno potrositi cca 150-200 miliona.
Ima dosta timova kojima je sezona neuspjesna, kao sto je i nama, i moze se probati dovesti provjerenu kvalitetu.
Npr. Chelsea, Juve, Bajo, Soton...
- vaučer
#67879 Re: Liverpool FC
Tu sam negdje i ja.
Dva veznjaka za prvi tim, jedan projekt veznjak, jedan stoper i zamjenski golman. Iznenadio bih se da kupimo ikakvog napadača ali tko zna.
Dva veznjaka za prvi tim, jedan projekt veznjak, jedan stoper i zamjenski golman. Iznenadio bih se da kupimo ikakvog napadača ali tko zna.
- Gandalf
#67880 Re: Liverpool FC
Klopp ne zna šta da radi sa visokim napadačima, nije znao ni sa Bentekeom šta će, Origija je gurao na krilo, sada to radi i sa Darwinom. Nekada mi se čini da je Kloppova tvrdoglavost teži protivnik od bilo kojeg tima ili managera.
- JohnnyS
#67882 Re: Liverpool FC
https://www.index.hr/mobile/sport/clana ... tid=358332
Napaćena liverpulska braćo, ima li istine u ovome?
Napaćena liverpulska braćo, ima li istine u ovome?
- vaučer
#67883 Re: Liverpool FC
Nemam pojma, sumnjam.
Jedino bih uzeo u razmatranje ako se može nešto srediti s Tčučumenijem.
Jedino bih uzeo u razmatranje ako se može nešto srediti s Tčučumenijem.
- Gandalf
#67884 Re: Liverpool FC
Ne, Lewa je koji cent niži od navedenih i mnogo talentovaniji od njih. Opet ostaje mi čudno kojeg je klinca dovodio Darwina koji je špica i onda od njega hoće pravit Manea. Radi isu stvar kao sa Origijem. Valjda kloppovske tvrdoglavosti, a ovaj ga je lik koštao kao i prajm Van Dajk. Bojim se Caroll u najavi.
- BHF_Manijak
#67885 Re: Liverpool FC
Ja bih razmislio o ovoj ponudi... Robbu je 29, ulazi u godine, samo moze biti sporiji, a onda dodao na taj iznos jos par miliona, doveo top stopera i presao na 3-5-2, s trojicom stopera nazad.
Po potrebi Tsimi moze uletit.
Po potrebi Tsimi moze uletit.
- no_sekirli
#67886 Re: Liverpool FC
Real igračima iznad 30 ugovor produžava po godinu, a sada da kupe beka od 30 kao pojačanje? Nekako mi ne ide sa njihovom politikom rotiranja igrača.
Što se Robe tiče, a i općenito igrača, Real se ne odbija. Nema se tu šta zamijeriti, jedino možda da je dijete kluba, a ovako potpuni stranac teško može odoljeti pozivu u Real.
Što se Robe tiče, a i općenito igrača, Real se ne odbija. Nema se tu šta zamijeriti, jedino možda da je dijete kluba, a ovako potpuni stranac teško može odoljeti pozivu u Real.
- AmiĐa_Idriz
#67887 Re: Liverpool FC
Gakpo je visočiji od Darwina
Ne znam što ali mi se čini da kod njega ima neke optičke iluzije, dosta ljudi je u fazonu da je pravo visok
- AmiĐa_Idriz
#67888 Re: Liverpool FC
Ne vidim Robertsona nigdje mimo Liverpoola osim u Celticu.
Benfica se interesuje za Tsimikasa, kad smo kod toga.
Benfica se interesuje za Tsimikasa, kad smo kod toga.
- Gandalf
#67889 Re: Liverpool FC
Lično bih volio da kloppo promijeni formaciju u 3 - 4 - 3.
Pomjeranje Trenta na sredinu bi dalo efekta, za to treba dovesti tri veznjaka i štopera. U napadu ih ima dovoljno.
Od veznjaka kamara igrača, Tchoumani hoće vanka Reala, MacAlister, Gravenbech, Ugarte, Amrabat, Neves, neka se malo gazde potrude ovog ljeta.
Pomjeranje Trenta na sredinu bi dalo efekta, za to treba dovesti tri veznjaka i štopera. U napadu ih ima dovoljno.
Od veznjaka kamara igrača, Tchoumani hoće vanka Reala, MacAlister, Gravenbech, Ugarte, Amrabat, Neves, neka se malo gazde potrude ovog ljeta.
-
convict
#67890 Re: Liverpool FC
Ugarte ide u PSG za 60 miliona, odličan posao su napravili.
- BHF_Manijak
#67891 Re: Liverpool FC
Cudi me bas da je Liverpolu promakao... 
Gdje ces ba dat 60mil, nisi lud...
Gdje ces ba dat 60mil, nisi lud...
- zomri
#67892 Re: Liverpool FC
Ti ko da od juce pratis klub
Ide nekoliko “like a new signing” otkrica. Ako bude sta vise nogom cu se sutati u guzicu
Ide nekoliko “like a new signing” otkrica. Ako bude sta vise nogom cu se sutati u guzicu
- BHF_Manijak
#67893 Re: Liverpool FC
Jones je lika a new signing, Bajcetic kad se vrati i reci ce da je Carvalho odradio strasne pripreme. Dakle to je 3. Dovest ce znaci jedno pojacanje. 
- BHF_Manijak
#67897 Re: Liverpool FC
E ovo je vec zavrseno. Hajmo sad Mount, pa taj stoper.
Inace slabo spekulacija, s obzirom da im trebaju 3-4 igraca, ocekivao sam da ce pljustati od nakvih imena, ali slabo ili nam Amiđa ne posta ovdje.
Inace slabo spekulacija, s obzirom da im trebaju 3-4 igraca, ocekivao sam da ce pljustati od nakvih imena, ali slabo ili nam Amiđa ne posta ovdje.
- AmiĐa_Idriz
#67898 Re: Liverpool FC
Ma nema ništa novo za sada, čeka se vikend da se spusti zavjesa na sezonu pa će biti onda vjerovatno novosti.
Što se Mounta tiče, i United se uključio. Ako Chelsea fakat ne makne sa onih svojih stanovišta gdje će baš ozbiljnu cifru tražiti za njega, eto im ga što se mene tiče. Volio bi ga vidjeti u Liverpoolu, ali mi je suludo Bellinghama prepustiti Realu i za nešto malo manje para dovesti Mounta.
Što se Mounta tiče, i United se uključio. Ako Chelsea fakat ne makne sa onih svojih stanovišta gdje će baš ozbiljnu cifru tražiti za njega, eto im ga što se mene tiče. Volio bi ga vidjeti u Liverpoolu, ali mi je suludo Bellinghama prepustiti Realu i za nešto malo manje para dovesti Mounta.
- vaučer
#67899 Re: Liverpool FC
S ugovornom situacijom, sve iznad 40m za Mounta je idiotizam.
- no_sekirli
#67900 Re: Liverpool FC
Ja se ni MacAllisteru ne nadam bas puno. Previse se povezuje sa nama, a svi znamo kako to uobicajeno zavrsi. Plus, frajera hoce pola lige.
Evo, npr.mogu probati uzeti Asensia iz Reala, pokriva vise pozicija, iskusan igrac, u najboljim godinama.
Evo, npr.mogu probati uzeti Asensia iz Reala, pokriva vise pozicija, iskusan igrac, u najboljim godinama.