Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
escobar__ wrote: ↑23/05/2023 20:16
Obzirom da su medijski okupirali bosanski prostor uskoro ovakva i još luđa sranja očekujte i u Bosni.
Vucicev kulturno-propagandni projekat "Danica Crnogorcevic" je vec rasirio krila i kod nas:
Ovi Crnogorcevici mjenjaju rijeci od starih pjesama, uvode novi ritam i sire velikosprsku propagandu po gimnazijama od Crne Gore, Srbije, Sjevera Kosova pa do nas.
Ciljano se biraju gradovi koji imaju veliki broj bosnjackog, albanskog i turskog naroda, da bi se napravile provokacije, recimo kao ovdje u Baru (a sutra moze biti na redu Brcko):
. Šokirani kupci
- Pre neki dan sam sa drugaricom išla u šoping u jedan poznati tržni centar u Beogradu. Ušli smo u "Beršku", u koju često volimo da svraćamo. Pogotovo kada im stigne nova kolekcija. Međutim, čim smo ušle, ostale smo šokirane kada smo na jednom većem rafu videle okačene majice sa likom Albanke Due Lipe! Žena koja je toliko puta isprozivala Srbiju, koja javno govori da ne treba da postojimo, koja na svakoj manifestaciji provocira na nacionalnoj osnovi... Zaista sam ostala šokirana. Iskreno, po mom mišljenju, ovo je provokacija i same kompanije. Da vi usred Srbije domaćim potrošačima prodajete tako oslikane stvari. Sramotno i bezobrazno! Ovo je veliki minus za jedan takav brend - ogorčena je ova Beograđanka.
Ali tu nije kraj njenim "provokacijama"! Koliko je licemerna, pokazuje i njena objava na društvenim mrežama kada je leskovački ajvar prikazala kao albansko jelo, a potom je ponovila istu stvar, pa je prisvojila i srpske ćevape, koje je predstavila kao "albanski specijalitet". Isto je bez stida i srama uradila i sa sarmom, ali i pitom od spanaća i sira!
prolazi maloprije par posjetitelja iz srbije pored stopa gavrila principa i kad su prošli jedan od njih se glasno buni šta turistički vodič priča grupi turista i kaže, citiram: "eto šta pričaju, ispada ludi srbi krivi i za početak prvog svetskog rata".
i dalje je drobio, ali sam prošao, pa nisam čuo dalje.
.....Preostalih devetoro su označeni kao “vikari”. Međutim, titula koju uglavnom nose pomoćni sveštenici, u SNS kontekstu podrazumeva ljude čiji će zadatak biti da izvikuju naručene parole, za 1.500 dinara. Po pisanom uputstvu, četvorica će po narudžbini uzvikivari “Aco Srbine”, dok je troje zaduženo da u ključnom momentu, koji valjda treba sami da prepoznaju, treba da uzviknu „Tako je!“.
Poslednja dva imena sa spiska pripadaju ženskim osobama i one imaju za zadatak da uzvikuju “Ua, fašisti”, po istoj ceni kao i ostali “vikari”.
Međutim, za razliku od kolega koji uz povike moraju da, kako stoji u dokumentu, i aplaudiraju, “vikarke” protiv fašista su oslobođene te obaveze.....
Truba wrote: ↑24/05/2023 13:49
i beze pričate gore protiv danice ja je pratim na yotubi ekstra pjeva
to što nekom smeta svetosavlje u bih je neka druga priča
treba pjevati o bih o juzi o kraljevini
Ima žena glas, nema šta
Al nemoj reći da ti je ok kad spomene Dubrovnik, Sinj, Nevesinje itd u sklopu jel srpskog sveta i zemalja koji čekaju novog Lazara za povrat svete Kosovske grude
Premotaj video na 1:19:51 pa onda daj ponovo komentar ovdje na forumu
Bossona ti si hodajuci arhiv, evo umro bih ne bih znao da su cetalji imali svoj posebaj ausvajz fantasticno
ČETNICI sa svetoSSavskim crkvenjacima i NACISTIMA U BEOGRADU 1944 na sahrani pukovnika Miloša Masalovića u Beogradu u martu 1944. Vidi im vijenaca,.....
Sahrani ubijenog četnika prisustvuje velikog broja građana, general Milan Nedić i članovi vlade nacionalnog spasa (u videu možete vidjeti Tanasije Dinić i Velibor Jonić), volonteri, policajci, njemački oficiri, Gestapo i sl ..
Govor drži Dimitrije Ljotić.
The funeral of colonel Milos Masalovic in Belgrade in march 1944. Colonel Masalovic was treacherously murdered by the terrorists of Draza Mihailovic.
Many citizens are on the funeral,also general Milan Nedic and members of goverment, Volunteers and Guardists, German officers and Gestapo etc.
Dimitrije Ljotic is speaking on the funeral.
inače mi znamo samo za čede i Dražu
međutim srbija je imala baš specifičan put tijekom drugog svjetskog rata
preporuka za ovu knjigu
inače bosona ima dobre i temeljite upise ali česti simplificira stvari
jer mislim da ih ne poznaje dobro...budući da na svakoj stranici i temi lijepi nemoguće je biti upoznat sa svim temama
giovanni008 wrote: ↑25/05/2023 08:53
Premotaj video na 1:19:51 pa onda daj ponovo komentar ovdje na forumu
uopće nemam namjeru premotavati
pjesme su joj super dobre i zanimljive
duhovno bogate i daju trnke što je rijetkost danas
hoće li raditi na onlifans ili snimati erotiku ili četičke filmove mene to ne zanima razdvajam umjetnika i grijeh
Ima žena glas, nema šta
Al nemoj reći da ti je ok kad spomene Dubrovnik, Sinj, Nevesinje itd u sklopu jel srpskog sveta i zemalja koji čekaju novog Lazara za povrat svete Kosovske grude
baš sam spomenuo nešto slično u mom topiku o čitanju knjige Povijest Hrvata u historiji
nije da nemaju temelja za neke stvari
sve je to bila vizantija... pa makar i 10 godina
dijeljenjem crkve na zapad i istok delili su se i slavenski narodi
moderna hrvatska malo ima veze s srednovjekovnim tomislavovim kraljevstvom
a granice između pravoslavlja i katoličanstva koji su iznjedrili moderne srbe i hrvate je baš maglovita
Bossona wrote: ↑25/05/2023 09:10
ČETNICI sa svetoSSavskim crkvenjacima i NACISTIMA U BEOGRADU 1944 na sahrani pukovnika Miloša Masalovića u Beogradu u martu 1944. Vidi im vijenaca,.....
Sahrani ubijenog četnika prisustvuje velikog broja građana, general Milan Nedić i članovi vlade nacionalnog spasa (u videu možete vidjeti Tanasije Dinić i Velibor Jonić), volonteri, policajci, njemački oficiri, Gestapo i sl ..
Govor drži Dimitrije Ljotić.
The funeral of colonel Milos Masalovic in Belgrade in march 1944. Colonel Masalovic was treacherously murdered by the terrorists of Draza Mihailovic.
Many citizens are on the funeral,also general Milan Nedic and members of goverment, Volunteers and Guardists, German officers and Gestapo etc.
Dimitrije Ljotic is speaking on the funeral.
Eh tebe jos ces da optuzis Srbiju da je izgubila rat i da je stajala uz Hitlera jednako kao i NDH-azija, a fino su ti kolege objasnile ovdje da su oni samo bili okupirani i nisu se nista pitali, za razliku od Bosne i Hrvatske koje su same odlucivale sta ce radit. Aman