Varešanović je znao biti lijen na terenu, previše sebičan, a vidjelo se da može bolje. Meni je recimo on dobar igrač, ima dobrih strana, ali džaba sve ako je neradnik, bezobrazan i slično. Znao me baš iznervirati, ali isto me znao i oduševiti, kao jučer kod onog gola za izjednačenje. Protiv Borca u gostima na početku sezone postigao odličan gol. Oduzeo loptu negdje na polovini terena, krenuo prema golu i akciju završio sam. A u nekim utakmicama totalna suprotnost, isto kao da ga neko isključi, nit pasa kako Bog kaže, a kamoli šta više.BHF_Manijak wrote: ↑22/05/2023 08:57 Ne znam iskreno zasto je hajka na Dala, ali o o sto sam ja gledao decko je kompletan moderni box to box veznjak.
Podsjeca me na naseg Amira, a znamo kakvu karijeru on ima. Za nase prilike jako finu.
Ok, imao je nekih promasaja, imao nekih odluka koje su mogle drugacije biti tj. bolje, medjutim i dalje stojim pri tom da je odlican igrac, s nepotrebno nabijenim pritiskom.
Jebo ba Renane, Martinovice, Avramovske kurce, palce, cijenite svoje, uzivajte u partijama decka, jer nemamo cesto priliku gledati tako fin domaci proizvod.
Isto mislim da je nepotrebna hajka i na Mirzu, ali dobro, to su vec vase interne borbe, pa je nezahvalno bilo sta reci. Samo smatram da on stvarno nije toliko los trener.
Kako je došao Mirza za trenera sve one kritike se samo pojačale, pa je postao još gori. Pritisak jer mu je trener otac, a pritisak i sa tribina da mora konačno proigrati. Čak mislim da ga otac nije oslobodio pritiska, nego je momak sam proigrao. Evo konačno je proradio, znači on može kada hoće, kada se potrudi.
A ovo za Mirzu, znaju se razlozi i većina navijača (ovo koliko ja pratim jeste većina) mu neće oprostiti neke stvari pa taman se plasirali u grupnu fazu.