Niko nije vrijedjao ni Busquetsa, Albu, Piquea, Diega Costu, Sergia Ramosa… jbg, nisu bili crnci.
RM mora jace stati iza njega, inace ode on u Englesku i ne mogu ga kriviti. Al kad skontam da sam do sinoc navijao da Valencia ostane u ligi…
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kako ekspresno radi savez u Španiji.BREAKING: Six VAR referees sacked after Vinicius Jr vs Valencia game
Vini je odvratna pojava. Vrijeđali bi ga i da je je bijelac.BHF_Manijak wrote: ↑23/05/2023 22:22 Bez da relativiziram slucaj Viniciusa, nego me fakat zanima sto bas njemu, a sto npr. ne Rudigeru? Eto da uzmem igraca iz iste ekipe, da ne idem dalje.
Mada mi ni ti Spanci nisu jasni, sta oni imaju tamnoputom igracu zvizdati stare mi k'o da su arijevske krvi, oni tamnoputi k'o i Arapi.![]()
Ma nema veze sa rasizmom. Tri tamnoputa igrača Valensije bila na terenu u tom momentu. Izašli bi oni prvi da je rasizam.BHF_Manijak wrote: ↑23/05/2023 22:22 Bez da relativiziram slucaj Viniciusa, nego me fakat zanima sto bas njemu, a sto npr. ne Rudigeru? Eto da uzmem igraca iz iste ekipe, da ne idem dalje.
Mada mi ni ti Spanci nisu jasni, sta oni imaju tamnoputom igracu zvizdati stare mi k'o da su arijevske krvi, oni tamnoputi k'o i Arapi.![]()

Pa Spanjolci i jesu dobrim dijelom arapiBHF_Manijak wrote: ↑23/05/2023 22:22 Bez da relativiziram slucaj Viniciusa, nego me fakat zanima sto bas njemu, a sto npr. ne Rudigeru? Eto da uzmem igraca iz iste ekipe, da ne idem dalje.