Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anex wrote: ↑23/05/2023 13:38
Ode Mittal na čekanje, 2000 radnika...
Ima li neko više informacija
Ja sam nedavno pisao samo drug koji mi radi tamo mi je rekao da idu na cekanje sad pred prvi, jer kao zbog one tuzbe moraju se pare isplatiti pa da ce proizvodnja stat...Mislim to su info iz prve ruke sta se desava sad ne znam
Mittal je u prethodne dvije godine imao ukupnu dobit 160 miliona KM. Ako mu je malo treba ga nabit nogom i riješit nas sve patnje, i one koji rade tu i one koji ne rade. Uvjeren sam da se ne bi odrekao tolike dobiti, samo treba neko imati petlju i znanje pa ga pritisnuti.
NecuVise wrote: ↑23/05/2023 13:51
Mittal je u prethodne dvije godine imao ukupnu dobit 160 miliona KM. Ako mu je malo treba ga nabit nogom i riješit nas sve patnje, i one koji rade tu i one koji ne rade. Uvjeren sam da se ne bi odrekao tolike dobiti, samo treba neko imati petlju i znanje pa ga pritisnuti.
Prijavljene dobiti.
Mislim nisam ekonomista, ali ako je prošle godine imao prihoda milijardu i 50 miliona maraka, a prijavljenu dobit samo 40 miliona, da li to znači da su rashodi bili milijardu i 10 miliona maraka?
ShnjaZZZ wrote: ↑23/05/2023 19:01
Fuj, kakvo smeće od firme. Da mi je nać' išta bolje odmah bih otišao, ali iskreno ne mogu. Pogotovo u struci ne mogu.
ShnjaZZZ wrote: ↑23/05/2023 19:01
Fuj, kakvo smeće od firme. Da mi je nać' išta bolje odmah bih otišao, ali iskreno ne mogu. Pogotovo u struci ne mogu.