Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
last mohicans

#7426 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Ali je onaj gol majstorski zavukao, za TV špica. Oli sa uštimanom ekipom će biti još ubojitiji..Očito je da se on i Kerim (svaki put fulim ime :mrgreen: ) odlično poznaju i kompaktni su zajedno, Dal se također uklopio sa novim saigračima. Veza još škripi kao i bekovske i štoperske pozicije. Sve kreće od odbrane, tako da je neozbiljno da nam onakav Velez 3 dadne, iako to ne umanjuje činjenicu da smo mi njima pet. Neka smo ih nabušili, red je bio, za prošlu i onaj kup lani.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#7427 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

last mohicans wrote: 21/05/2023 23:19 Ali je onaj gol majstorski zavukao, za TV špica. Oli sa uštimanom ekipom će biti još ubojitiji..Očito je da se on i Kerim (svaki put fulim ime :mrgreen: ) odlično poznaju i kompaktni su zajedno, Dal se također uklopio sa novim saigračima. Veza još škripi kao i bekovske i štoperske pozicije. Sve kreće od odbrane, tako da je neozbiljno da nam onakav Velez 3 dadne, iako to ne umanjuje činjenicu da smo mi njima pet. Neka smo ih nabušili, red je bio, za prošlu i onaj kup lani.
Meni je Vrancic razocarenje.
last mohicans

#7428 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

F&N wrote: 21/05/2023 23:21
last mohicans wrote: 21/05/2023 23:19 Ali je onaj gol majstorski zavukao, za TV špica. Oli sa uštimanom ekipom će biti još ubojitiji..Očito je da se on i Kerim (svaki put fulim ime :mrgreen: ) odlično poznaju i kompaktni su zajedno, Dal se također uklopio sa novim saigračima. Veza još škripi kao i bekovske i štoperske pozicije. Sve kreće od odbrane, tako da je neozbiljno da nam onakav Velez 3 dadne, iako to ne umanjuje činjenicu da smo mi njima pet. Neka smo ih nabušili, red je bio, za prošlu i onaj kup lani.
Meni nije toliko, odrađuje dosta nevidljivog posla, ima dobre prekide i pasove. Nije fizički na nivou, ja bih ga pokušao zadržati po svaku cijenu kao i Baltu. Nego, primjetiste li da Ančić ni danas nije mogao ući, već Balta stopera igra kao i Trako. Riješiti se njega, Tomaševića, Avdije, ima još tu bespotrebnih igrača. Nisam siguran za Radovića i Musu, ofanzivno su dobri, a nazad propuh žešći. Mozda bi najbolje bilo da imamo dva para bekova za ofanzivnije i defantivnije role.
GandalfSivi

#7429 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Zadnji vezni najbolje igra kad se ne primjeti…
Logovan

#7430 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

F&N wrote: 21/05/2023 23:21
A ne možeš reći da je taraba, propao i slično. Odličan igrač, ima u njemu još fudbala dobrog. Dokaz da nije dovoljno samo dovesti dobrog igrača i biće golova, asistencija, uvijek će se isticati, protivnici će strahovati i tako to. I Vrančić i slični njemu se moraju uklopiti, povezati se sa drugim igračima, uigrati, itd. Interesuje me šta Varešanović govori Vrančiću i kako ovaj reaguje na njegove zamisli i koliko se on razumije sa saigračima. :-)
rocco_siffredi

#7431 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Kako smo se nadali dobro smo se udali.
Čestitke svima, a najprije igračima, trenerima Dudiću i Varešanović, svaki nosi dio zasluga za ovo, Mirviću koji je na zimu odriješio kesu.
Malo ostaje gorak ukus, jer mislim da smo mogli više, ali hajde ipak smo većinu prvenstva igrali kao gosti.
:thumbup:
svi u napad

#7432 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by svi u napad »

Vrancic je odigrao par dobrih tekmi i mislim da ga treba zadrzati. Covjek odskace tehnicki od drugih. Sad je par drugih rukava njegov interes i volja da se dokazuje u kukuruz ligi. Fizicki je los ali ako ostane i prodje pripreme bit ce to ok. Balta najbolje pojacanje. Mora se dovesti golman i mislim da ovaj iz Veleza ne bi bio lose rjesenje za nas. Sad treba zakopati sjekire i vratiti mir i zajednistvo izmedju igraca, navijaca i uprave. Bez obzira sto sm i ja bio protiv Zalizanog covjek ima rezultat i ne mozes ga tek tako otjerati. Predsjednik je uradio dobar posao i sad treba raditi puno na organizaciji i administraciji kluba. Zivjeli
sencobih

#7433 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

rocco_siffredi wrote: 22/05/2023 00:30 Kako smo se nadali dobro smo se udali.
Čestitke svima, a najprije igračima, trenerima Dudiću i Varešanović, svaki nosi dio zasluga za ovo, Mirviću koji je na zimu odriješio kesu.
Malo ostaje gorak ukus, jer mislim da smo mogli više, ali hajde ipak smo većinu prvenstva igrali kao gosti.
:thumbup:
Realno sa ovakvim savezom ovo je ogroman uspjeh.
Sa pobjedama koje su nam ukrali protiv sloge i borca i sa porazom od veleža koji nije čak ni jedan udarac prema golu uputio priča bi bila sasvim drugačija.
Sve dok je stanje ovakvo u savezu, dok nam čolpe i takvi ko on kroje sudbinu ovo je ravno tituli.

Ti si siguran u tri boda tek kad daš pet golova , a do tad ništa nije sigurno
Logovan

#7434 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

svi u napad wrote: 22/05/2023 11:03 Vrancic je odigrao par dobrih tekmi i mislim da ga treba zadrzati. Covjek odskace tehnicki od drugih. Sad je par drugih rukava njegov interes i volja da se dokazuje u kukuruz ligi. Fizicki je los ali ako ostane i prodje pripreme bit ce to ok. Balta najbolje pojacanje. Mora se dovesti golman i mislim da ovaj iz Veleza ne bi bio lose rjesenje za nas. Sad treba zakopati sjekire i vratiti mir i zajednistvo izmedju igraca, navijaca i uprave. Bez obzira sto sm i ja bio protiv Zalizanog covjek ima rezultat i ne mozes ga tek tako otjerati. Predsjednik je uradio dobar posao i sad treba raditi puno na organizaciji i administraciji kluba. Zivjeli
Pa bolje Dizdarevica prodati, a Sahinovic da bude prvi golman, nego da se dovodi taj iz Veleza.
Kako ce se zakopati sjekire, ako se zna zbog cega se bojkotuje, nije receno Varesanovic je los trener, nece nam donijeti rezultate.
Cossack

#7435 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Logovan wrote: 22/05/2023 13:42
svi u napad wrote: 22/05/2023 11:03 Vrancic je odigrao par dobrih tekmi i mislim da ga treba zadrzati. Covjek odskace tehnicki od drugih. Sad je par drugih rukava njegov interes i volja da se dokazuje u kukuruz ligi. Fizicki je los ali ako ostane i prodje pripreme bit ce to ok. Balta najbolje pojacanje. Mora se dovesti golman i mislim da ovaj iz Veleza ne bi bio lose rjesenje za nas. Sad treba zakopati sjekire i vratiti mir i zajednistvo izmedju igraca, navijaca i uprave. Bez obzira sto sm i ja bio protiv Zalizanog covjek ima rezultat i ne mozes ga tek tako otjerati. Predsjednik je uradio dobar posao i sad treba raditi puno na organizaciji i administraciji kluba. Zivjeli
Pa bolje Dizdarevica prodati, a Sahinovic da bude prvi golman, nego da se dovodi taj iz Veleza.
Kako ce se zakopati sjekire, ako se zna zbog cega se bojkotuje, nije receno Varesanovic je los trener, nece nam donijeti rezultate.
Valjda je i pticama na grani više jasno da cickovo ulje ostaje sve dok bude imao rezultate.
GandalfSivi

#7436 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Dabogda nas u grupnu fazu uveo (ima ekipu za to) i zabetonirao se barem godinu dana onda…
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#7437 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Matej Delač pregovara sa čelnicima Sarajeva oko povratka na Koševo, saznaje MeridianSportBH.
Grupna faza!

:nargila:
molotovljev

#7438 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by molotovljev »

Samo da izbjegnemo Zimbru Kišnjev iz Moldavije.. :D

Może Dečić Montenegro. Gostovanje.. 8-)
mirza_15

#7439 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

GandalfSivi wrote: 22/05/2023 18:11 Dabogda nas u grupnu fazu uveo (ima ekipu za to) i zabetonirao se barem godinu dana onda…
I ja bih volio. A siguran sam da ima onih koji bi voljeli da Sarajevo igra loše, pa i da nismo izašli u Europu, da bi njega otjerali. Uprava bira trenera, a svako ima pravo da odluči hoće li doći na utakmicu ili ne. Samo ne treba popuštati navijačima. Rezultati su jedino mjerilo. Horde unose nemir i ovaj rezultat je uprkos tome. Puna podrška Mirzi sve dok ima rezultate. Meni je šizofrena situacija da tjeraš neki inat protiv trenera koji ima rezultate zbog nekih izjava od prije 12, 13 godina, pa i po cijenu da ne pomogneš ekipi kada je najpotrebnije.

P.S. Gdje im je ona slika sa tribine? Nešto nema Evrope, ovo, ono.

Evo je:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/horde ... /230402057
Last edited by mirza_15 on 22/05/2023 20:41, edited 1 time in total.
ruud

#7440 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ruud »

Valj'o bi nam Delač samo tako, ali mislim ako mu ovaj klub ne ispadne u niži rang da od toga nema ništa.
svi u napad

#7441 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by svi u napad »

Ovo sa Delacem bi bio pun pogodak. Dizdarevica prodati a Sahinovic drugi golman. To bi bilo to :thumbup:
Cossack

#7442 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

mirza_15 wrote: 22/05/2023 20:39
GandalfSivi wrote: 22/05/2023 18:11 Dabogda nas u grupnu fazu uveo (ima ekipu za to) i zabetonirao se barem godinu dana onda…
I ja bih volio. A siguran sam da ima onih koji bi voljeli da Sarajevo igra loše, pa i da nismo izašli u Europu, da bi njega otjerali. Uprava bira trenera, a svako ima pravo da odluči hoće li doći na utakmicu ili ne. Samo ne treba popuštati navijačima. Rezultati su jedino mjerilo. Horde unose nemir i ovaj rezultat je uprkos tome. Puna podrška Mirzi sve dok ima rezultate. Meni je šizofrena situacija da tjeraš neki inat protiv trenera koji ima rezultate zbog nekih izjava od prije 12, 13 godina, pa i po cijenu da ne pomogneš ekipi kada je najpotrebnije.

P.S. Gdje im je ona slika sa tribine? Nešto nema Evrope, ovo, ono.

Evo je:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/horde ... /230402057
Bogami ima i stadiona a i Evrope! 8-)
Last edited by Cossack on 22/05/2023 23:39, edited 1 time in total.
Logovan

#7443 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Cossack wrote: 22/05/2023 18:08 Valjda je i pticama na grani više jasno da cickovo ulje ostaje sve dok bude imao rezultate.
Nažalost.
Grean

#7444 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Dupla kruna, skauti i Akademija: Prilika koju su u FK Sarajevo čekali

Finansijska stabilnost san je većine nogometnih klubova jugoistočne Evrope. No, koliko god bili uspješni u aktivnostima poput marketinga i merchandisinga, bez kvaliteta u osnovnom “proizvodu” teško da mogu ostvariti taj cilj.

Piše: Hajrudin PROLIĆ

Riječ je, naravno, o stvaranju igrača. Na samo jednom izuzetnom talentu klub može zaraditi višestruko više novca nego u svim drugim oblastima kojima se bavi.

I to ne samo njegovom prodajom. Dobar fudbaler donosi rezultat, a uspjesi u domaćem prvenstvu zatim nude nastupe na međunarodnoj sceni, koje UEFA itekako zna nagraditi. Evropske utakmice potom znatno podižu cijenu većini igrača iz tima, sponzori se počinju utrkivati servirajući mnogo jače ugovore, navijači troše više novca na ulaznice i klupske suvenire, otvara se cijela lepeza mogućnosti… To je krug života u modernom nogometu. Koji počinje od jednog. Igrača.

U zagrebačkom Dinamu, sasvim sigurno, nisu sjedili ljudi koji su prvi shvatili ovu jednostavnu formulu, ali su u proteklim decenijama njenu primjenu doveli skoro do savršenstva. Milionski transferi Modrih uobičajena su pojava u svakom prijelaznom roku, riječ je o daleko najprofitabilnijem sportskom kolektivu na prostoru bivše Jugoslavije.

I sve počinje od famoznog stvaranja nogometaša. Od onoga što se dešava u omladinskom pogonu.

Da li su to shvatili i u Fudbalskom klubu Sarajevo? Sada imaju jedinstvenu priliku da pokažu kako jesu. U vlastitim rukama, trenutno, drže bisere.

Kruna rada svakog omladinskog pogona je juniorski tim. Ako stvari dobro funkcionišu u U-15 i U-17 kategorijama, kvalitet će isplivati.

Često čelnici bordo kluba naglašavaju kako su ponosni na Akademiju FK Sarajevo, a sada to mogu izgovoriti s debelim argumentima. Juniori su osvajači duple krune. Odbranili su trofej Kupa, a tri kola prije završetka prvenstvene sezone osigurali su i titulu državnog prvaka, prvu od 2017. u ovoj kategoriji.

Riječ je o izuzetno talentovanoj generaciji koja može biti temelj zdrave i uspješne budućnosti kompletnog kluba.

“Bitno je naglasiti da većinu ekipe čine takozvani ulazni juniori. Dakle, igrači koji imaju pred sobom još najmanje jednu godinu juniorskog staža. To dovoljno govori o kakvom potencijalu pričamo. Naravno da je uspjesima doprinio njihov individualni kvalitet, ali ipak bih izdvojio timski duh koji su razvili. Tako ih zapravo pripremamo za izazove seniorskog nogometa, gdje će biti jako važno kako funkcionišu unutar ekipe. Upravo zbog toga, uostalom, smatram da dosta naših juniora već sada mogu bez ikakvih problema biti konkurentni na višem nivou”, govori Danijel Stojanović, trener juniora Akademije FK Sarajevo.

Turbulentna sezona prvog tima itekako je suzila prostor šefu stručnog štaba Mirzi Varešanoviću da više koristi mlade igrače. Prava na grešku u premijerligaškim utakmicama jednostavno nije bilo. No, ipak nije imao problem gurnuti u vatru Enadina Mulalića, što se ispostavilo kao dobar potez. Naravno da je 19-godišnjak griješio, ali također pokazao veliki potencijal i stekao dragocjeno iskustvo.

Stopama nadarenog beka bi mogli krenuti njegovi saigrači iz juniorskog tima, koji je dao osam reprezentativaca ove sezone (trenutno pet na zadnjem spisku selektora Marija Ivankovića).

Bakir Nurković (18) također je jedan od dragulja Akademije koji privlači pažnju i koji je ove sezone debitovao za seniorsku ekipu Sarajeva. Moderni vezni igrač, koji se u stanju prilagoditi mnogim okolnostima na terenu, već neko vrijeme je na meti stranih klubova.

“Naši vezni nogometaši imaju po pet-šest golova na kontu, ali pokazuju i izuzetan stepen odgovornosti kada se radi o svim drugim segmentima igre koji ne uključuju realizaciju šansi. Njih navodim samo kao primjer, ali ključno je da su svi spremni da se bore jedni za druge i da svaku utakmicu neko drugo iskoči. Tako smo prevazišli i neke lošije trenutke, demonstrirali zrelost”, naglašava Stojanović.

Uz sve što su pokazali ove sezone, nije nimalo čudno što sjajne partije bordo juniora prati ogroman broj skauta. Na mečeve su dolazili stručnjaci iz Češke, Italije, Njemačke i Turske, a osim pomenutog Nurkovića, mnogima od njih zanimljiv je i Hamza Ljukovac, zatim Muhamed Buljubašić, Nidal Čelik, Talha Tabaković… Imena koja će ljubitelji fudbala u BiH, vrlo vjerovatno, sve češće slušati.

Što se, pak, same Akademije tiče, položen je važan ispit. Sistem funkcioniše, možda bolje nego ikad. Ali to tek trebamo saznati. Bordo klub je dobio priliku koju je čekao.

https://scsport.ba/dupla-kruna-skauti-i ... vo-cekali/
Najpozitivnija prica tekuce sezone. Nadati se da cemo nekad kenuti i sa B timom npr. u federalnoj.

Mnogim od ovih omladinaca trebat ce kaljenje a nasa liga nema ni U21 takmicenje tako da sa 19 godina bude ili jesi ili nisi. Prerano za mnoge.
Logovan

#7445 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Fudbalski klub Sarajevo najavio je vanrednu press konferenciju, kao i povod kojim će ista biti održana. Press konferencija će se održati u srijedu, 24. maja sa početkom od 10:00h u press salonu "Svetozar Vujović" u prostorijama kluba na dresi Maršala Tita 38b.

Povod press konferencije je potpisivanje ugovora o saradnji sa novim partnerom kluba, naveli su iz FK Sarajevo.

Inače, press konferencija će biti održana četiri dana prije posljednje ovosezonske utakmice Bordo kluba.

Ekipa Mirze Varešanovića će u nedjelju, 28. maja dočekati Igman iz Konjica u okviru posljednjeg 33. kola Premijer lige BiH.

S obzirom da je Bordo tim pobjedom nad Veležom rezultatom 5:3 u prethodnom kolu već osigurao Evropu, navijači Sarajeva će rasterećeno moći uživati u nedjeljnom okršaju sa Igmanom.
El_comadante

#7446 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

Grean wrote: 23/05/2023 07:32
Dupla kruna, skauti i Akademija: Prilika koju su u FK Sarajevo čekali

Finansijska stabilnost san je većine nogometnih klubova jugoistočne Evrope. No, koliko god bili uspješni u aktivnostima poput marketinga i merchandisinga, bez kvaliteta u osnovnom “proizvodu” teško da mogu ostvariti taj cilj.

Piše: Hajrudin PROLIĆ

Riječ je, naravno, o stvaranju igrača. Na samo jednom izuzetnom talentu klub može zaraditi višestruko više novca nego u svim drugim oblastima kojima se bavi.

I to ne samo njegovom prodajom. Dobar fudbaler donosi rezultat, a uspjesi u domaćem prvenstvu zatim nude nastupe na međunarodnoj sceni, koje UEFA itekako zna nagraditi. Evropske utakmice potom znatno podižu cijenu većini igrača iz tima, sponzori se počinju utrkivati servirajući mnogo jače ugovore, navijači troše više novca na ulaznice i klupske suvenire, otvara se cijela lepeza mogućnosti… To je krug života u modernom nogometu. Koji počinje od jednog. Igrača.

U zagrebačkom Dinamu, sasvim sigurno, nisu sjedili ljudi koji su prvi shvatili ovu jednostavnu formulu, ali su u proteklim decenijama njenu primjenu doveli skoro do savršenstva. Milionski transferi Modrih uobičajena su pojava u svakom prijelaznom roku, riječ je o daleko najprofitabilnijem sportskom kolektivu na prostoru bivše Jugoslavije.

I sve počinje od famoznog stvaranja nogometaša. Od onoga što se dešava u omladinskom pogonu.

Da li su to shvatili i u Fudbalskom klubu Sarajevo? Sada imaju jedinstvenu priliku da pokažu kako jesu. U vlastitim rukama, trenutno, drže bisere.

Kruna rada svakog omladinskog pogona je juniorski tim. Ako stvari dobro funkcionišu u U-15 i U-17 kategorijama, kvalitet će isplivati.

Često čelnici bordo kluba naglašavaju kako su ponosni na Akademiju FK Sarajevo, a sada to mogu izgovoriti s debelim argumentima. Juniori su osvajači duple krune. Odbranili su trofej Kupa, a tri kola prije završetka prvenstvene sezone osigurali su i titulu državnog prvaka, prvu od 2017. u ovoj kategoriji.

Riječ je o izuzetno talentovanoj generaciji koja može biti temelj zdrave i uspješne budućnosti kompletnog kluba.

“Bitno je naglasiti da većinu ekipe čine takozvani ulazni juniori. Dakle, igrači koji imaju pred sobom još najmanje jednu godinu juniorskog staža. To dovoljno govori o kakvom potencijalu pričamo. Naravno da je uspjesima doprinio njihov individualni kvalitet, ali ipak bih izdvojio timski duh koji su razvili. Tako ih zapravo pripremamo za izazove seniorskog nogometa, gdje će biti jako važno kako funkcionišu unutar ekipe. Upravo zbog toga, uostalom, smatram da dosta naših juniora već sada mogu bez ikakvih problema biti konkurentni na višem nivou”, govori Danijel Stojanović, trener juniora Akademije FK Sarajevo.

Turbulentna sezona prvog tima itekako je suzila prostor šefu stručnog štaba Mirzi Varešanoviću da više koristi mlade igrače. Prava na grešku u premijerligaškim utakmicama jednostavno nije bilo. No, ipak nije imao problem gurnuti u vatru Enadina Mulalića, što se ispostavilo kao dobar potez. Naravno da je 19-godišnjak griješio, ali također pokazao veliki potencijal i stekao dragocjeno iskustvo.

Stopama nadarenog beka bi mogli krenuti njegovi saigrači iz juniorskog tima, koji je dao osam reprezentativaca ove sezone (trenutno pet na zadnjem spisku selektora Marija Ivankovića).

Bakir Nurković (18) također je jedan od dragulja Akademije koji privlači pažnju i koji je ove sezone debitovao za seniorsku ekipu Sarajeva. Moderni vezni igrač, koji se u stanju prilagoditi mnogim okolnostima na terenu, već neko vrijeme je na meti stranih klubova.

“Naši vezni nogometaši imaju po pet-šest golova na kontu, ali pokazuju i izuzetan stepen odgovornosti kada se radi o svim drugim segmentima igre koji ne uključuju realizaciju šansi. Njih navodim samo kao primjer, ali ključno je da su svi spremni da se bore jedni za druge i da svaku utakmicu neko drugo iskoči. Tako smo prevazišli i neke lošije trenutke, demonstrirali zrelost”, naglašava Stojanović.

Uz sve što su pokazali ove sezone, nije nimalo čudno što sjajne partije bordo juniora prati ogroman broj skauta. Na mečeve su dolazili stručnjaci iz Češke, Italije, Njemačke i Turske, a osim pomenutog Nurkovića, mnogima od njih zanimljiv je i Hamza Ljukovac, zatim Muhamed Buljubašić, Nidal Čelik, Talha Tabaković… Imena koja će ljubitelji fudbala u BiH, vrlo vjerovatno, sve češće slušati.

Što se, pak, same Akademije tiče, položen je važan ispit. Sistem funkcioniše, možda bolje nego ikad. Ali to tek trebamo saznati. Bordo klub je dobio priliku koju je čekao.

https://scsport.ba/dupla-kruna-skauti-i ... vo-cekali/
Najpozitivnija prica tekuce sezone. Nadati se da cemo nekad kenuti i sa B timom npr. u federalnoj.

Mnogim od ovih omladinaca trebat ce kaljenje a nasa liga nema ni U21 takmicenje tako da sa 19 godina bude ili jesi ili nisi. Prerano za mnoge.
Bilo je jedno vrijeme Sarajevo 2 u kantonalnoj ligi kad su Hrid dobili 15-0. Nebi bilo loše kad to vratili baš zbog mladih u21 i tako.
Logovan

#7448 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

ASA CENTRAL OSIGURANJE NOVI PARTNER FK SARAJEVO

https://fksarajevo.ba/marketing/asa-cen ... ajevo/6552
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#7449 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

SFK dupla 🏆!
Logovan

#7450 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Varešanović :thumbup:
Image
Post Reply