Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Adobeg wrote: ↑21/05/2023 21:00
Postenje i vi ne mozete u istu recenicu,to mozete pricati nekome koji je glup i tup,vratite se u istoriju kada ste imali para ko blato i kako se kupovalo na veliko nemojte mi supljiranja.
dočim vama je poštenje brand i zaštitni znak.
Mi smo klub, za razliku od vas, kojem su sudije direktno uzimale trofeje. Vama ih je savez poklanjao. Slažem se ne uporedivo. Sad možete nastaviti da plačete što je jadno Posušje ispraćeno sa tri komada. Čistim poništenim golom Haračića i golom nakon greške sudije Hodžića. Kmeeeeeeeee
Pa sto da vam savez daje kad su vam sudije svakako vec sve dale. Vi i borac, ista stvar
Mi smo klub, za razliku od vas, kojem su sudije direktno uzimale trofeje. Vama ih je savez poklanjao. Slažem se ne uporedivo. Sad možete nastaviti da plačete što je jadno Posušje ispraćeno sa tri komada. Čistim poništenim golom Haračića i golom nakon greške sudije Hodžića. Kmeeeeeeeee
Za vas me boli briga uopste me zanimate,kako ste igrali danas ja imam klub koji pratim nisam opterecen nebitnim timom.
Vi pitari ste poznati po staroj olimpijskoj disciplini, bacanje pogleda preko tarabe.
Pa sto da vam savez daje kad su vam sudije svakako vec sve dale. Vi i borac, ista stvar
Stvar principa
Dobro je da nam u Bijeljini nisu ništa uzele.
Proširivanje liga, smanjivanje kola, mjenjanje propozicija, stari pošteni principi.
Ricken wrote: ↑21/05/2023 21:08
Ako vec smatras da nam je savez poklonio titulu, onda je vama tada poklonio Evropu.
A i sada.
Zar ne?
Vidim da je mnozina, pa me interesuje za koje trofeje ste zakinuti?
Vječna priča o mitskoj Bijeljini i velikom boju, a kako se došlo do tog velikog boja ...na sličan način kao i večeras.
Da lijepo izborite Europu i odigrate tu jednu tekmu. Najpoštenije.
postenje i vi ne moze u istu recenicu. to mozes djeci u obdanistu da pricas ko je glup i tup. vrati se kad je valjic bio sudija pa koliko vam se navlacilo i koliko ste kupovali i kad je ubleha Blekic bio predsjednik. valjda opca amnezija zavlada pa se zaborave neke stvari
Sta je sa Vukasovicem je li on bio vas ,da bezveze ne raspravljamo necete priznati,niste osvojili titule posteno,mozemo u nedogled,eto izborili ste evropu sretno i vama.
niste ni vi nista u zivotu posteno osvojili, sve zivo ukrali i platili. mozemo do kad hoces kad smo krenuli. sretno i vama
mond wrote: ↑21/05/2023 21:26
Vječna priča o mitskoj Bijeljini i velikom boju, a kako se došlo do tog velikog boja ...na sličan način kao i večeras.
Najoostenije bi bilo da u prvom kolu izvuku par Sa-Zeljo da bar jedan prodje,ovako na zalost oba pakuju prnje
Ricken wrote: ↑21/05/2023 21:08
Ako vec smatras da nam je savez poklonio titulu, onda je vama tada poklonio Evropu.
A i sada.
Zar ne?
Ne može nam pokloniti europu savez u sezoni u kojoj smo željeli da nastavimo sa takmičenjem? Molim te objasni?
Ni sada nam nije poklonio europu, jer nismo u europi. Usput, ako se referiraš na gol Hodžić, onda se prethodno moraš referirati i na gol Haračića. Ustvari najlakše je biti površan.
luckylaka wrote: ↑21/05/2023 21:27
Njih mi ne interesujemo ,mene licno oni interesuju I drago mi je sto su u europi.Mi se ipak razlikujemo id njih.Je li bilo na Grbavici danas bar 2000
Da smo na temi politike, tebe bi oslovljavali sa bot.
Da smo na temi politike, tebe bi oslovljavali sa bot.
A i sada.
Zar ne?
Ne može nam pokloniti europu savez u sezoni u kojoj smo željeli da nastavimo sa takmičenjem? Molim te objasni?
Ni sada nam nije poklonio europu, jer nismo u europi. Usput, ako se referiraš na gol Hodžić, onda se prethodno moraš referirati i na gol Haračića. Ustvari najlakše je biti površan.
I Sarajevo je htjelo da nastavi, bar po svemu sto je javno dostupno.
Pa jeste najlakse biti povrsan, evo ti prvi tako gledas.
Ta Bijeljina… Zeljo je imao sve u svojim rukama, tri kola prije kraja.
Da li smatras da ste zakinuti u obje utakmice-i protiv Krupe i protiv Sarajeva? Da su ijednu od tih utakmica dobili, bili bi prvaci, bez obzira na sudijsku lakrdiju u Bijeljini.
Dakle, upitan je i taj jedan “ukradeni” trofej, kamoli mnozina.
Ricken wrote: ↑21/05/2023 21:41
Živimo u gradu u kojem sport i kultura skoro nepostoje. Rukomet, odbojka, košarka, pa i fudbal, realno tavorimo u seljačkom nivou takmičenja.
Prvo grad mora shvatiti šta želi od sporta.
A za ovo se slazemo
Last edited by Anquilla on 21/05/2023 21:47, edited 1 time in total.
luckylaka wrote: ↑21/05/2023 21:27
Njih mi ne interesujemo ,mene licno oni interesuju I drago mi je sto su u europi.Mi se ipak razlikujemo id njih.Je li bilo na Grbavici danas bar 2000
Jedva milja i po
Ispracamo legendu kluba gospodski a mogli ga sutnuti u Igman I da ga zaboravimo