Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elk wrote: ↑19/05/2023 12:56
To ne sijeku. Samo struja, kablovska, plin...to se mora.
Upravitelj, voda, centralno grijanje ne mora. Pisah davno da sam imao morona koji nije vodu od rata platio. I nista.
Ma nemora mu ni iskljuciti cudi me da ih ne tuze za naplatu. Znam da ima stanova koji imaju duga za centralno hiljade maraka ali ne razumijem da ih nisu tuzili pa sudski to naplatili.
Prije par mjeseci je bio clanak na kliksu lik iz banjaluke imao dug za vodu ili nesto. Sud mu zaplijenio i prodao tv da se izmiri dug. Jos dug iz neke godine 2011 ili tako nesto.
Truba wrote: ↑21/05/2023 00:30
U ovom je stanu bila moja kolegica
Uvjerena je da lazu za kvadraturu
Ma sumnjam da lazu. Ovako odokativno dnevna/kuhinja je 12m2 po namjestaju, u kupatilo stane ves masina koliko vidim dakle mora imati malo vise od 5m2 i hodnik. Dodje ti na tih 22m2. Samo sto ljudi uvijek kontaju da je 22m2 puno vise nego sto zaista jeste. 22m2 je nista.
Meni je veci problem lokacija Moglo bi se to srediti i bilo bi izvrsno za rentanja ali ga hebe lokejsn. Da je recimo u strogom centru- no problem
Lokacija je extra to je opcina centar
Centar glavnig grada u srce Europe
Odlicno za iznajmiti studentima medicine stomatologije arhitekture... 400 km kirija
Meni vala nije. Moji kriteriji su strozi Ovo srediti kao hotelsku sobu-da. Kao stan-ne tj.nije mi za zivota, vise za prespavati i istusirati se, eventualno dorickovati i napraviti kafu.
Ja sam za 20 minuta pjeske u centru grada, pet minuta autom ako nije guzva.
Ova zgrada je odlicna, tu i Dina ima stan, Sekina ahbabica apotekarka, tj njena mater. Ovaj stan mi je malo nejasan, samo 22 kvadrata, nisam znao da ima tako malih stanova tu i jos ima pogled na dzamiju. Pretpostavljam da je u pitanju bivsi smjestaj za hauzmajstora.
dječak sa šibicama wrote: ↑21/05/2023 18:29
I onda kaze bolja Grbavicetina od Kosevskog.
Ja sam za 20 minuta pjeske u centru grada, pet minuta autom ako nije guzva.
Ova zgrada je odlicna, tu i Dina ima stan, Sekina ahbabica apotekarka, tj njena mater. Ovaj stan mi je malo nejasan, samo 22 kvadrata, nisam znao da ima tako malih stanova tu i jos ima pogled na dzamiju. Pretpostavljam da je u pitanju bivsi smjestaj za hauzmajstora.
Ima nas koji smo navikli na ravnicu Meni je penjanje do mog dede uz Asikovac vazda bilo kao da sam krenula na planinu. Ekspedicija prava. Pogotovo zimi
dječak sa šibicama wrote: ↑21/05/2023 18:37
Nemate vi pojma nema vece romantike od silaska sa Brdodzamije na Sedam brace, kroz zelenilo, tisinu, ulazak u gradsku vrevu na latinskoj.
Vidi se da niste sarajlije
Nisam, priznajem. Rodjena sam blizu Sarajeva. U Novom gradu