Nisam valjda zivorad uzp itd i za tebe, zar i ti sine brute necu dusu da grijesim dok ne das odgovor
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
sajber87
- Bloo
- Globalna šefica
-
sajber87
#104453 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisu sda ni dfarchi_a wrote: ↑20/05/2023 21:51Predsjedništvo BiH, Parlamentarna skupština BiH, Kanton.sajber87 wrote: ↑20/05/2023 21:45
Moze li se znati na kojoj listi su bila ta imena, mislim na kojoj od lista trojke jer pretpostavljam da si i ti jedan od razocaranih glasaca iste, ja jos nisam izgubio nadu da cu na forumu naletiti na glasaca sda
![]()
Sto se tice razocarenja mislio sam na sledece izbore koje si pominjao
I ne, nisu u ovoj koaliciiji koja je na silu formirana u entitetu FBiH suspenzijom Ustava na 24 sata. I ne, nisu iz jedne stranke, već iz dvije različite stranke.
-
mirza_15
#104454 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Je li patetika i lažna poređenja sve što vam je ostalo? Smijem li reci da sam očistio i pomeo sobu da ti i slični tebi to ne povežu sa etničkim čišćenjem? Koja bolest hebo te! To korištenje emocionalnih ucjena i pucanja na jeftine emocije, populizam, patriotizam... kada nemaš šta drugo da ponudiš su poznato od davnina. Samo kod mene to ne prolazi. Ustvari, meni se ljudi koji koriste sve to u političke svrhe gade jer pokazuju da im ništa nije sveto. Tomašica, Srebrenica, ubijena djeca Sarajeva, kapija u Tuzli, genocid, agresija.... Sve je to moneta za potkusurivanje i dobijanje jeftinih političkih poena takvih hulja kojima je patriotizam posljednje utočište. Zato taj pokušaj emocionalne ucjene ostavi za one koji takav jeftin spin puše. Meni se samo gade ljudi koji potegnu etničko čišćenje kada se spomene metla u političkom smislu da bi diskreditovali svoje oponente. Jadno, jadnije, SDFA.archi_a wrote: ↑20/05/2023 21:18 Biće "pometeni", biće "očišćeni", "dolazimo" ....
U normalnim društvima promjena vlasti znači popravljanje stvari, uvođenje novih ideja, zadržavanje i dobrih ideja od prijašnjih vlasti, a ne nikako osveta ili ČIŠĆENJE! Zna se ko je meo i čistio! Hitler u WW2 I četnici 92! Da su moralni tu sintagmu sigurno ne bi koristili, ako ni zbog čega ono zbog etničkog čišćenja koje je agresor usavršio 90-tih! :/
Lik iz Bluke ne pomišlja da pomete stanivukovića, milorada i bolumentu, al zato je dobacio do Novog Grada u Sarajevu gdje bi da "čisti i mete". Bra'o momci.
Ja znam šta mi je činiti i nisam jedini, u to sam siguran. Brzo će izbori.
- 512MB
#104455 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Eto Mijatovića sa ekavicom da mete po Rajvosa bre
-
mishic
#104456 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
"AMBASADOR VENECUELE U UN-u DIEGO ARRIA OTVORENO O AGRESIJI NA BiH: "Najveći zločin u ratu je dobio nagradu, a žrtve su dobile kaznu!"
Velika istina za kojom najmanje mare oni koji su za to najviše krivi.
Velika istina za kojom najmanje mare oni koji su za to najviše krivi.
- Login77777
#104457 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sdO nOrod znO…archi_a wrote: ↑20/05/2023 21:18 Biće "pometeni", biće "očišćeni", "dolazimo" ....
U normalnim društvima promjena vlasti znači popravljanje stvari, uvođenje novih ideja, zadržavanje i dobrih ideja od prijašnjih vlasti, a ne nikako osveta ili ČIŠĆENJE! Zna se ko je meo i čistio! Hitler u WW2 I četnici 92! Da su moralni tu sintagmu sigurno ne bi koristili, ako ni zbog čega ono zbog etničkog čišćenja koje je agresor usavršio 90-tih! :/
Lik iz Bluke ne pomišlja da pomete stanivukovića, milorada i bolumentu, al zato je dobacio do Novog Grada u Sarajevu gdje bi da "čisti i mete". Bra'o momci.
-
archi_a
#104458 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koja bolest hebo te!mirza_15 wrote: ↑20/05/2023 22:22Je li patetika i lažna poređenja sve što vam je ostalo? Smijem li reci da sam očistio i pomeo sobu da ti i slični tebi to ne povežu sa etničkim čišćenjem? Koja bolest hebo te! To korištenje emocionalnih ucjena i pucanja na jeftine emocije, populizam, patriotizam... kada nemaš šta drugo da ponudiš su poznato od davnina. Samo kod mene to ne prolazi. Ustvari, meni se ljudi koji koriste sve to u političke svrhe gade jer pokazuju da im ništa nije sveto. Tomašica, Srebrenica, ubijena djeca Sarajeva, kapija u Tuzli, genocid, agresija.... Sve je to moneta za potkusurivanje i dobijanje jeftinih političkih poena takvih hulja kojima je patriotizam posljednje utočište. Zato taj pokušaj emocionalne ucjene ostavi za one koji takav jeftin spin puše. Meni se samo gade ljudi koji potegnu etničko čišćenje kada se spomene metla u političkom smislu da bi diskreditovali svoje oponente. Jadno, jadnije, SDFA.archi_a wrote: ↑20/05/2023 21:18 Biće "pometeni", biće "očišćeni", "dolazimo" ....
Last edited by archi_a on 20/05/2023 22:37, edited 1 time in total.
-
archi_a
#104459 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koja bolest hebo te!Login77777 wrote: ↑20/05/2023 22:25sdO nOrod znO…archi_a wrote: ↑20/05/2023 21:18 Biće "pometeni", biće "očišćeni", "dolazimo" ....
Ja znam šta mi je činiti i nisam jedini, u to sam siguran. Brzo će izbori.![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#104460 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Izetbegović: “Pročišćavanje” SDA davno planirano, borce treba zbrinuti, BiH ne smije opet u zastojarchi_a wrote: ↑20/05/2023 21:18 Biće "pometeni", biće "očišćeni", "dolazimo" ....
Izetbegović: Krajnje je vrijeme da se krene u čišćenje pravosuđa
O eventualnom odlasku sa čela stranke Izetbegović je kazao da nema razloga za promjene.
“Te priče o nekim čišćenjima i nekim velikim reformama unutar SDA… Čemu? Ne mijenja se struktura onih koji pobjeđuju, ne mijenja se ni trener, ne mijenja se tu ništa bitno. Poneko čišćenje, treba odstranjivati one koji se upuste u ono u šta se ne treba upustiti, toga bude u velikim strankama. Mi to čistimo bez velike pompe. U ovom trenutku imamo najjaču strukturu SDA ikada”
Kme?
- Login77777
#104461 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
archi_a
#104462 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vjeruj da te takvog i zamišljam. 
Ne neću zaokružiti sda kao ni do sad.
Al vas par jurišnika ste mi zgadili i ono malo imena kojih možda i ima u ovoj oktrojisanoj vlasti u entitetu fBiH tako da za njih ne bih glasao ni da sam ostanem stajati na kontra strani.
Vaš narativ i obraćanje prema neistomišljenicima, pogotovo posljednjih mjeseci, od kad ste dobili nekakva "krila" mene najviše podsjeća na ono što se dešava u srbiji. Targetiranje, nesuvisli komentari, uvrede. Lobotomija totalna. Kad iz žvaljavih usta političara, za koje vidim da i ne kontaju šta su im nadležnosti i koju funkciju obnašaju i za šta su nadležni izleti "doooooolaaazimOooooo, pomešćeeeeeemOooo, obračunat ćemoooooo sEEeeeee, proganjat ćemOOOO". Režim? Često govore o tome, a najviše me na to podsjećaju.
Al vas par jurišnika ste mi zgadili i ono malo imena kojih možda i ima u ovoj oktrojisanoj vlasti u entitetu fBiH tako da za njih ne bih glasao ni da sam ostanem stajati na kontra strani.
Vaš narativ i obraćanje prema neistomišljenicima, pogotovo posljednjih mjeseci, od kad ste dobili nekakva "krila" mene najviše podsjeća na ono što se dešava u srbiji. Targetiranje, nesuvisli komentari, uvrede. Lobotomija totalna. Kad iz žvaljavih usta političara, za koje vidim da i ne kontaju šta su im nadležnosti i koju funkciju obnašaju i za šta su nadležni izleti "doooooolaaazimOooooo, pomešćeeeeeemOooo, obračunat ćemoooooo sEEeeeee, proganjat ćemOOOO". Režim? Često govore o tome, a najviše me na to podsjećaju.
Last edited by archi_a on 20/05/2023 22:56, edited 2 times in total.
-
made_in_sarajevo
#104463 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
arci nije stranacki lik, samo malo vise voli sda nego bilo koga ali nije stranacki lik. Sve je ovo veliki napad na bosnjake koji su nevini i samo slucajno se 20 godina vrti prica da je sda=bosnjaci. pa sad bilo kakvo hapsenje ili ciscenje odma se kmeci da su bosnjaci ugrozeni
- Login77777
#104464 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sdO spika…archi_a wrote: ↑20/05/2023 22:47 Vjeruj da te takvog i zamišljam.
Vaš narativ i obraćanje prema neistomišljenicima, pogotovo posljednjih mjeseci, od kad ste dobili nekakva "krila" mene najviše podsjeća na ono što se dešava u srbiji. Lobotomija totalna. Kad iz žvaljavih usta izleti "doooooolaaazimOooooo, pomešćeeeeeemOooo, obračunat ćemoooooo sEEeeeee, proganjat ćemOOOO". Režim? Često govore o tome, a najviše me na to podsjećaju.
-
sajber87
#104465 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koja je razlika zaokruziti sda ili stranku koja je sda satelit i koja ima jedan jedini cilj a to je da mandate isporuci sda u nakon izboraarchi_a wrote: ↑20/05/2023 22:47 Vjeruj da te takvog i zamišljam.
Vaš narativ i obraćanje prema neistomišljenicima, pogotovo posljednjih mjeseci, od kad ste dobili nekakva "krila" mene najviše podsjeća na ono što se dešava u srbiji. Lobotomija totalna. Kad iz žvaljavih usta izleti "doooooolaaazimOooooo, pomešćeeeeeemOooo, obračunat ćemoooooo sEEeeeee, proganjat ćemOOOO". Režim? Često govore o tome, a najviše me na to podsjećaju.
-
Bodkin
#104466 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jedan covjek jedan grupa nije za to da neki vojin koji je iz rsa uredjuje i komentarise politiku u federaciji 
Bas cudno
Sta kaze, pometen na izborima vuce na etnicko ciscenje
Bas cudno
Sta kaze, pometen na izborima vuce na etnicko ciscenje
- Student_u_Ostavci
#104467 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zaokružio bih i one naciste iz Njemačke ili fašiste iz Italije prije ovih sarajevskih HNSovaca. Oni barem ne cvile strancima za intervenciju. 
Ali Vojin će da čisti po Sarajevu.
Ali Vojin će da čisti po Sarajevu.
-
mirza_15
#104468 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vode ovi iz Trojke Bošnjake u nove Tomašice priča.made_in_sarajevo wrote: ↑20/05/2023 22:49 arci nije stranacki lik, samo malo vise voli sda nego bilo koga ali nije stranacki lik. Sve je ovo veliki napad na bosnjake koji su nevini i samo slucajno se 20 godina vrti prica da je sda=bosnjaci. pa sad bilo kakvo hapsenje ili ciscenje odma se kmeci da su bosnjaci ugrozeni
-
sajber87
#104469 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U sda su znali od starta da je rumeni efendic njihov trojanski konj ali forumski rodoljubi nisu znaliIdemedosumom wrote: ↑20/05/2023 21:50 Je li sada rumenka brane ovi iz "ne daj islam Lendo" tabora?
Da li su ga branili, dok se još nije znalo da je Baketov trojanac u trojka alijansi?
-
archi_a
#104470 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne, samo su bošnjaci puno više više krivi za sve što se dešava, a ako ne puno više, onda jednako kao i oni koji 20 i kusur godina blokiraju i vremensku prognozu u Bosni i Hercegovini. E, takav je narativ stvoren, to je trojka uradila.made_in_sarajevo wrote: ↑20/05/2023 22:49 arci nije stranacki lik, samo malo vise voli sda nego bilo koga ali nije stranacki lik. Sve je ovo veliki napad na bosnjake koji su nevini i samo slucajno se 20 godina vrti prica da je sda=bosnjaci. pa sad bilo kakvo hapsenje ili ciscenje odma se kmeci da su bosnjaci ugrozeni
Ne, ne volim sda, bakira i sebiju, al ovi su mi još gori. Pa možeš onda misliti koliko su mi ovi mrski, jer su ovo uradili na način na koji su radili.
Samo vi čistite. Pa da se uberu plodovii rada, aBd.
- Login77777
#104471 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Prvo treba zaokruziti 2024 MiGdada, Fikreta „njihA“ Prevljaka, Tigra i ostale velikane.Student_u_Ostavci wrote: ↑20/05/2023 22:52 Zaokružio bih i one naciste iz Njemačke ili fašiste iz Italije prije ovih sarajevskih HNSovaca. Oni barem ne cvile strancima za intervenciju.
Ali Vojin će da čisti po Sarajevu.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#104472 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Luzeri zakrvavljenih ocijumirza_15 wrote: ↑20/05/2023 22:54Vode ovi iz Trojke Bošnjake u nove Tomašice priča.made_in_sarajevo wrote: ↑20/05/2023 22:49 arci nije stranacki lik, samo malo vise voli sda nego bilo koga ali nije stranacki lik. Sve je ovo veliki napad na bosnjake koji su nevini i samo slucajno se 20 godina vrti prica da je sda=bosnjaci. pa sad bilo kakvo hapsenje ili ciscenje odma se kmeci da su bosnjaci ugrozeni
-
sajber87
#104473 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jesam li dobro shvatio da ti ne volis sda bakira sebiju, ne volis trojku, ali volis one politicke opcije koje ce poslije izbora isporuciti mandate sda u bakiru i sebijiarchi_a wrote: ↑20/05/2023 22:55Ne, samo su bošnjaci puno više više krivi za sve što se dešava, a ako ne puno više, onda jednako kao i oni koji 20 i kusur godina blokiraju i vremensku prognozu u Bosni i Hercegovini. E, takav je narativ stvoren, to je trojka uradila.made_in_sarajevo wrote: ↑20/05/2023 22:49 arci nije stranacki lik, samo malo vise voli sda nego bilo koga ali nije stranacki lik. Sve je ovo veliki napad na bosnjake koji su nevini i samo slucajno se 20 godina vrti prica da je sda=bosnjaci. pa sad bilo kakvo hapsenje ili ciscenje odma se kmeci da su bosnjaci ugrozeni
Ne, ne volim sda, bakira i sebiju, al ovi su mi još gori. Pa možeš onda misliti koliko su mi ovi mrski, jer su ovo uradili na način na koji su radili.
Samo vi čistite. Pa da se uberu plodovii rada, aBd.![]()
- Student_u_Ostavci
#104474 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
'Mi boljih od njih nemamo'Login77777 wrote: ↑20/05/2023 22:58Prvo treba zaokruziti 2024 MiGdada, Fikreta „njihA“ Prevljaka, Tigra i ostale velikane.Student_u_Ostavci wrote: ↑20/05/2023 22:52 Zaokružio bih i one naciste iz Njemačke ili fašiste iz Italije prije ovih sarajevskih HNSovaca. Oni barem ne cvile strancima za intervenciju.
Ali Vojin će da čisti po Sarajevu.![]()
![]()
Reče proslavljeni član KK Bosna
- Login77777
#104475 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije nista slagao. To vam je vrhunac.Student_u_Ostavci wrote: ↑20/05/2023 22:59'Mi boljih od njih nemamo'Login77777 wrote: ↑20/05/2023 22:58
Prvo treba zaokruziti 2024 MiGdada, Fikreta „njihA“ Prevljaka, Tigra i ostale velikane.![]()
Reče proslavljeni član KK Bosna![]()
Jedva cekam prpine ankete prije izbora.