Demokratska fronta Željko Komšić

Škobo Habu

#59476 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

512MB wrote: 16/05/2023 14:17 Ko bi reko da će se kod Bošnji poprimit škutorski narativ "Ta će Komšić, ća je uradio on to dosad ća, alkos i skijaš" :-)

Jebo vas Čović, glasajte onda za njega.
Glas za Komšića je glas za Izetbegoviće. Ne samo za Bakira i Seku, već za njihovo kompletno ideološko nasljeđe: Bičakćića, Brankovića, Nedžada Polića, Šaju, reisa Cerića, Islamsku aktivnu omladinu, rahmetli šejha Brčića, Bakira Alispahića, Osmicu itd.

Neka neko listu dopuni...slobodno.
Student_u_Ostavci

#59477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Student_u_Ostavci »

Škobo Habu wrote: 16/05/2023 14:56
512MB wrote: 16/05/2023 14:17 Ko bi reko da će se kod Bošnji poprimit škutorski narativ "Ta će Komšić, ća je uradio on to dosad ća, alkos i skijaš" :-)

Glas za Komšića je glas za Izetbegoviće. Ne samo za Bakira i Seku, već za njihovo kompletno ideološko nasljeđe: Bičakćića, Brankovića, Nedžada Polića, Šaju, reisa Cerića, Islamsku aktivnu omladinu, rahmetli šejha Brčića, Bakira Alispahića, Osmicu itd.

Glas za trojku je glas za HDZ, HDZ90, HRS, HNP, SNSD, Ujedinjenu srBsku i Stevandića....

Neka neko listu dopuni slobodno :zzzz:
lerdi

#59478 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Student_u_Ostavci wrote: 16/05/2023 15:11
Škobo Habu wrote: 16/05/2023 14:56

Glas za trojku je glas za HDZ, HDZ90, HRS, HNP, SNSD, Ujedinjenu srBsku i Stevandića....

Neka neko listu dopuni slobodno :zzzz:
Ramu Isaka, Sanju Vlaisavljević...
jazzer

#59479 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jazzer »

Da li primjecujete novi trend na forumu?

Ovi SDA-ovci vise ne pisu na temama ''SDA'', ''Sebija'', ''Fadil Novalic'', ''Respiratori'' i srodnim temama.

Tamo nema ni najvecih entuzijasta medju njima.

Pitam se zasto? :lol:

Sada su na temi politicka desavanja u BiH, gdje pljuju po svemu i svacemu sto uradi trojka i drze se maksime
''necu o tome sta je SDA radila prethodnih 30 godina, hajmo malo o trojci''. :)
Styling

#59480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

jazzer wrote: 16/05/2023 15:50 Da li primjecujete novi trend na forumu?

Ovi SDA-ovci vise ne pisu na temama ''SDA'', ''Sebija'', ''Fadil Novalic'', ''Respiratori'' i srodnim temama.

Sada su na temi politicka desavanja u BiH, gdje pljuju po svemu i svacemu sto uradi trojka i drze se maksime
A Trojka ubi i nogama i rukama. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#59481 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

jazzer wrote: 16/05/2023 15:50 Da li primjecujete novi trend na forumu?

Istrauminirani jer kad udju u bingo, konzum, merkator, na svakom cosku sky cola, amidzinca mi ima posla preko glave, saljeva stravu i trecu smjenu.
Novak20

#59482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

.ebo sebe jest brz ovaj populista. Stvarno zna što narod voli da čuje.

Niti se zna obim destrukcije, niti je utvrđena šteta od poplava, niti se zna zašto VM treba da da pare onome tko pravi kuću ili vikendicu na plavnom području bez da je osigura od poplava, a već se licitira sa što većim sumama pomoći.

Moj prijedlog je da se izdvoji 500 milijuna za pomoć poplavljenom stanovništvu.

Hoće li me poslušati Borjana ? :D

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30 ... ojiti.html
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić odgovorio je danas na inicijativu kolege Denisa Bećirovića o izdvajanju novca za poplavljena područja.

"S obzirom da je stigao zahtjev gospodina Bećirovića za vanrednu sjedicu, mogu reći da taj zahtjev podržavam, ali mislim da je suma koju je predvidio u zahtjevu suviše mala za ozbiljnu sanaciju šteta nastalih poplavama (2 miliona KM za Krajinu i 300 hiljada KM za Čelić), kaže Komšić: "Moj je prijedlog da se za sanaciju šteta u Krajini izdvoji pet miliona, za sanaciju šteta u Čeliću izdvoji million, a za sanaciju šteta u RS-u dva miliona."
Login77777

#59483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Login77777 »

Novak20 wrote: 18/05/2023 15:02 .ebo sebe jest brz ovaj populista. Stvarno zna što narod voli da čuje.

Niti se zna obim destrukcije, niti je utvrđena šteta od poplava, niti se zna zašto VM treba da da pare onome tko pravi kuću ili vikendicu na plavnom području bez da je osigura od poplava, a već se licitira sa što većim sumama pomoći.

Moj prijedlog je da se izdvoji 500 milijuna za pomoć poplavljenom stanovništvu.

Hoće li me poslušati Borjana ? :D

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30 ... ojiti.html
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić odgovorio je danas na inicijativu kolege Denisa Bećirovića o izdvajanju novca za poplavljena područja.

"S obzirom da je stigao zahtjev gospodina Bećirovića za vanrednu sjedicu, mogu reći da taj zahtjev podržavam, ali mislim da je suma koju je predvidio u zahtjevu suviše mala za ozbiljnu sanaciju šteta nastalih poplavama (2 miliona KM za Krajinu i 300 hiljada KM za Čelić), kaže Komšić: "Moj je prijedlog da se za sanaciju šteta u Krajini izdvoji pet miliona, za sanaciju šteta u Čeliću izdvoji million, a za sanaciju šteta u RS-u dva miliona."
Posto voli bacati sa milionima okolo. Jel skupio onu jednu za graDZansku? :lol:
elk

#59484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by elk »

:lol:
Zlokobna tisina zadnjih sedmica... Nije se posvadjo ima 2 mjeseca. Da se ne priprema za iduci mandat, onaj u psbih? Mir, tisina, pasiva, plata :?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#59485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Truba »

danas je sveti deziderije
da je vođa katolik moglo bi mu se danas čestitati imendan
jazzer

#59486 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jazzer »

elk wrote: 18/05/2023 16:20 :lol:
Zlokobna tisina zadnjih sedmica... Nije se posvadjo ima 2 mjeseca. Da se ne priprema za iduci mandat, onaj u psbih? Mir, tisina, pasiva, plata :?
Moze mandat bilo gdje, nije gadljiv na budzetske pare.
Škobo Habu

#59487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

Nakon podmetanja noge od strane Skake i Izetbegovićevih političkih balija jednoj moralnoj i intelektualnoj gromadi poput Bogića Bogićevića, koji je u ratu Alijinim balijetinama služio kao alibi za "građansku, multietničku, multikonfesionalnu, demokratsku RBiH", nakon čega se - čisto sumnjam - ni sam reis neće naći pozvan da ukaže na takvu vrstu "noža u leđa" jednom dokazanom patriotu i čovjeku prije svega, vi koji držite do Komšića i Izetbegovićevih talibana treba da držite jezik za zubima.

Gdje ti Željko sad da kaže: "Neka, tako se gradi pravedno i demokratsko društvo. Neko zbog ovoga treba da dobije po prstima. Ja sam zgrožen!"
Truba

#59488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Truba »

hehe nevidljivi

ko je studirao francusku revoluciju znao je da revolucija ždere svoju djecu i da je većina tih prvaka zaglavila na giljotini koju su namijenili plemićima i neprijateljima republike

eh u svoj toj frci u "parlamentu" bio je jedan lik koji za svih tih 4-5 krvavih godina terora i revolucije i kontra revolucije nije rekao nijednu riječ
kad su ga poslije pitali za povijest što si ti tamo radio
kaže pokušavo ostati živ :lol: :lol: :lol: :lol:
BHCluster

#59489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

Škobo Habu wrote: 24/05/2023 09:17

Nakon podmetanja noge od strane Skake i Izetbegovićevih političkih balija jednoj moralnoj i intelektualnoj gromadi poput Bogića Bogićevića, koji je u ratu Alijinim balijetinama služio kao alibi za "građansku, multietničku, multikonfesionalnu, demokratsku RBiH", nakon čega se - čisto sumnjam - ni sam reis neće naći pozvan da ukaže na takvu vrstu "noža u leđa" jednom dokazanom patriotu i čovjeku prije svega, vi koji držite do Komšića i Izetbegovićevih talibana treba da držite jezik za zubima.

Gdje ti Željko sad da kaže: "Neka, tako se gradi pravedno i demokratsko društvo. Neko zbog ovoga treba da dobije po prstima. Ja sam zgrožen!"
Samo jedno obicno ljudsko smece moze nesto sto je skuhano u redovima sdO i trojke a naravno Bogicevic izvukao deblji kraj moze to spocivati DF-u i Komsicu pogotovo nakon sto sto je trojka uspjela pogaziti sva svoja predizborna/opozicijska obecanja.
"Posebno boli činjenica da su u to bili uključeni i oni koji su me predložili, a čija mi je glasačka podrška, nažalost, bila uskraćena u trenucima kad se odlučivalo o novom gradskom rukovodstvu", poručio je Bogićević.
Škobo Habu

#59490 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

BHCluster wrote: 24/05/2023 10:22
Škobo Habu wrote: 24/05/2023 09:17

Samo jedno obicno ljudsko smece moze nesto sto je skuhano u redovima sdO i trojke a naravno Bogicevic izvukao deblji kraj moze to spocivati DF-u i Komsicu pogotovo nakon sto sto je trojka uspjela pogaziti sva svoja predizborna/opozicijska obecanja.
"Posebno boli činjenica da su u to bili uključeni i oni koji su me predložili, a čija mi je glasačka podrška, nažalost, bila uskraćena u trenucima kad se odlučivalo o novom gradskom rukovodstvu", poručio je Bogićević.
Pitam opet, pošto si ti poznat da imaš problem sa logikom, gdje Komšić sada da upre prstom i izjavi kako je frapiran načinom izbora gradonačelnika Sarajeva i da to Bogić Bogićević nije zaslužio ničim.

Je l' se bori za Bakirovu i reisovu "građansku državu" ili onu Bogića Bogićevića. Ja znam da se bori za ovu prvu, dok za tebe nisam siguran.

Isti si Komšić - jedno misliš, drugo radiš, treće govoriš.
Bosanski_kralj

#59491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bosanski_kralj »

Bosanski_kralj wrote: 09/05/2023 13:50
De mi nabroj šta je Komšić, za ovo perioda od kako je u politici, uradio korisno, dobro i opipljivo.... za nas građane i za državu BiH?
Ima li iko da nabroji?

ja i dalje čekam
BHCluster

#59492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

Škobo Habu wrote: 24/05/2023 11:09
BHCluster wrote: 24/05/2023 10:22

Pitam opet, pošto si ti poznat da imaš problem sa logikom, gdje Komšić sada da upre prstom i izjavi kako je frapiran načinom izbora gradonačelnika Sarajeva i da to Bogić Bogićević nije zaslužio ničim.

Je l' se bori za Bakirovu i reisovu "građansku državu" ili onu Bogića Bogićevića. Ja znam da se bori za ovu prvu, dok za tebe nisam siguran.

Isti si Komšić - jedno misliš, drugo radiš, treće govoriš.
Vi (sdO i trojka) sta mislite o Bogicevicu ste pokazali. Sramotno! Sad vam Komsic kriv. Tipicno! A sto se tice gradjanske drzave tu je trojka zabila zadnju chiviju u mrtvacki sanduk iste svojim koaliranjem sa nacionalistima, likovima s amricke crne liste, onim sto velicaju ratne zlocince/zlocine. Fuj!
BHCluster

#59493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

Bosanski_kralj wrote: 24/05/2023 12:56
De mi nabroj šta je Komšić, za ovo perioda od kako je u politici, uradio korisno, dobro i opipljivo.... za nas građane i za državu BiH?
Ima li iko da nabroji?

ja i dalje čekam
Tema ima 2380 stramica, ako imas mozga??? Krenes od pocetka siguran sam da ce naci ovo sto trazis.
Bosanski_kralj

#59494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bosanski_kralj »

BHCluster wrote: 24/05/2023 12:58

Ima li iko da nabroji?

ja i dalje čekam
Tema ima 2380 stramica, ako imas mozga??? Krenes od pocetka siguran sam da ce naci ovo sto trazis.
Ja imam mozga da i tebi dam, vjeruj mi.

Pošto si ti ljubitelj i poštovalac lika i djela ŽK de ti nabroj, napravi jedan sistemtičan (youtube) pregled "vrhunskih političkih poteza Željka Komšića"
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#59495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _BataZiv_0809 »

Bosanski_kralj wrote: 24/05/2023 13:03
Pošto si ti ljubitelj i poštovalac lika i djela ŽK de ti nabroj, napravi jedan sistemtičan (youtube) pregled "vrhunskih političkih poteza Željka Komšića"
Google-"najkraci video na youtube ginisov rekord"
BHCluster

#59496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

BHCluster wrote: 24/05/2023 12:58

Ja imam mozga da i tebi dam, vjeruj mi.

Hvala na potvrdi.
dr_Evil

#59497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dr_Evil »

https://radiosarajevo.ba/multimedia/vid ... tvu/319856

I ostale smijurije :D
palermo

#59498 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

Ima li iko da nabroji?

ja i dalje čekam
Bio umjesto Čovića. Malo li je.
BHCluster

#59499 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

_BataZiv_0809 wrote: 24/05/2023 13:04
Google-"najkraci video na youtube ginisov rekord"
Taj rad
Image
Truba

#59500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Truba »

nije niko handrio bosnu x2 po 8 godina iz predsjedništva :D
Post Reply