Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jordan1961 wrote: ↑17/05/2023 21:56
Dobro, pusti njega. Nego odakle tebi ovi tvoji kvocjenti (suma = 3.5)?
Napisao sam ti ispod dijela o bradvici, da je on napisao da je 3 ja bi napisao da ne govori istinu i da je 4, posto je napisao 2.5 ja sam napisao da nije nego je 3.5. To pola je opet da ti ponovim jer nisi procitao iznad zbog prepucavanja konakovica i sda da ministarstvo odbrane zbog nacina odlucivanja vrijedi manje od ostalih miniatarstava.
Ali da te vratim na sustinu, sda df je prodao jedno ministarstvo koje je sada vraceno
Znaci nema konzistencije u pristupu vrednovanja ministarstava. Sto god Bradvica kaze ti dodas svoju marzu od 1. Tako ispade po ovome sto si napisao.
tramvajtrojka wrote: ↑17/05/2023 22:21
mere li da ih posaljemo u Mehmeda Spahe da sviraju citav dan sude mi ispred centrale SDA
Ljepse je ispred vjecne vatre i EU PVC stolarije na nacionalnom spomeniku.
Dalija taman da odslusa hitove svoje skolske mladosti, Forto djuska uz zestoke zvukove koji su konacno potjerali seljakluk iz grada, a Trenerko nece doci ako ne dobije pozivnicu. Dino i Covic na balkonu, ljepota.
Napisao sam ti ispod dijela o bradvici, da je on napisao da je 3 ja bi napisao da ne govori istinu i da je 4, posto je napisao 2.5 ja sam napisao da nije nego je 3.5. To pola je opet da ti ponovim jer nisi procitao iznad zbog prepucavanja konakovica i sda da ministarstvo odbrane zbog nacina odlucivanja vrijedi manje od ostalih miniatarstava.
Ali da te vratim na sustinu, sda df je prodao jedno ministarstvo koje je sada vraceno
Znaci nema konzistencije u pristupu vrednovanja ministarstava. Sto god Bradvica kaze ti dodas svoju marzu od 1. Tako ispade po ovome sto si napisao.
Odgovor na lazne teze u njegovom tekstu, pojasnjene na razumljiv nacin, jer vidim da ti je sustina jasna a forma te buni. Iskreno ovo prvo mi je puno vaznije
dječak sa šibicama wrote: ↑17/05/2023 22:28
Ne moze Tomson pred SDA, moze Dino da preradi pjesmu premda to nije u njegovom stilu, ali ovaj put bi mu oprostili.
Razvijanje pluralističkog i solidarnog društva koje unapređuje kvalitetu života za radnice i radnike, ugrožene slojeve i cjelokupno društvo;
Ovo je jedan od osnovnih postulata socijaldemokratije. Socijaldemokratija ne priznaje onu popusi mi pa cu ti pomoci. Ali u naseg SDP- su za sada, mi cemo i sa nacistima jer druhog rjesenja nema, a uzgred i SDA je bio sa njima.
kakabanja213 wrote: ↑17/05/2023 23:04
Ovo je jedan od osnovnih postulata socijaldemokratije. Socijaldemokratija ne priznaje onu popusi mi pa cu ti pomoci. Ali u naseg SDP- su za sada, mi cemo i sa nacistima jer druhog rjesenja nema, a uzgred i SDA je bio sa njima.
Ja mislim da je SDP ujedno i konzervativna stranka sa tradicionalnim vrijednostima, zato i ima poveznica sa SDA, ali i razlika, u smislu bez religije u javnom prostoru. Ispravite me ako griješim.