Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
il dottore wrote: ↑17/05/2023 20:29
Je li se iko oglasio ispred nk zeljeznicar povodom cupanja stolica od strane njihovih navijaca slaveci osvojeni bod na stadionu AFH
Primitivizmu se mora jednom stati u kraj
il dottore wrote: ↑17/05/2023 20:29
Je li se iko oglasio ispred nk zeljeznicar povodom cupanja stolica od strane njihovih navijaca slaveci osvojeni bod na stadionu AFH
Primitivizmu se mora jednom stati u kraj
Čupaju se stolice na oba stadiona i ne vidim čemu postovi "vi čupate, ne nego vi čupate, mi smo fini". Na oba stadiona štete, razvaljene ograde, stolice, itd.
Mi možemo i izgubiti sljedeću i opet je zadnje kolo sve u našim rukama. Ako pobjedimo sljedeću gotovo. Ako odigramo nerješeno u zadnjem kolu nam dosta bod.
mirza_15 wrote: ↑17/05/2023 23:09
Mi možemo i izgubiti sljedeću i opet je zadnje kolo sve u našim rukama. Ako pobjedimo sljedeću gotovo. Ako odigramo nerješeno u zadnjem kolu nam dosta bod.
Ali možete u nekim kombinacijama biti i 6. Vjerovatno nećete, ali postoje opcije po kojima niste u Europi. Naša liga je luda i nepredvidiva.
Ali možete u nekim kombinacijama biti i 6. Vjerovatno nećete, ali postoje opcije po kojima niste u Europi. Naša liga je luda i nepredvidiva.
Ma mi imamo dvije meč lopte. Ništa nam ne zavisi od jedne utakmice a u obije možemo da riješimo svoj status. Željo isto ima sve u svojim rukama i vrlo vjerovatno je siguran i sa 4. Čudno, ali sa 4 ste sigurni ako i Velež i Široki uzmu 6, a niste sigurni ako samo Široki uzme 6, a vi 4 jer će se gledati gol razlika između vas. Mada ne vjerujem da će Široki zadnje kolo uzeti Leotara u Trebinju. Kako god, u situaciji ste da se dva kola prije kraja pitate i da ne morate gledati druge što je po meni veliki uspjeh sa onakvom ekipom.
Možemo, ali neka hvala, nemoj mi toga haha
Ma ne bih ni ja volio. Realno i bod nam igra u Mostaru. Samo kažem da i ako izgubimo opet ne moramo gledati druge nego sami odlučujemo.
mirza_15 wrote: ↑18/05/2023 00:17
Ma ne bih ni ja volio. Realno i bod nam igra u Mostaru. Samo kažem da i ako izgubimo opet ne moramo gledati druge nego sami odlučujemo.
Ma ja, opet je sve u nasim rukama. Pobijediti i zavrsiti pricu konacno.
U narednoj sezoni:
- U prvih 11 minimalno jedan U-21 igrac i on ce morati stalno biti na terenu. U zapisniku jos tri U-21 igraca
- Broj stranaca ostaje isti, u zapisniku dozvoljeno pet stranih fudbalera
- Sezona pocinje 30. jula
- Prelazni rok pocinje 20. juna
- Jesenji dio zavrsava 16. decembra
- Proljetni dio pocinje 12. februara
- U finalu kupa igrat ce se dvije utakmice
- U utakmicama juniora, kadeta i pionira dozvoljeno po sedam izmjena
Logovan wrote: ↑18/05/2023 11:52
U narednoj sezoni:
- U prvih 11 minimalno jedan U-21 igrac i on ce morati stalno biti na terenu. U zapisniku jos tri U-21 igraca
Vico krme ostaje, balijska bagra u savezu ostaje, sudijska govna ostaju. Sve je isto samo pravde nema. Mozete vi mijenjati koliko hocete
Logovan wrote: ↑18/05/2023 11:52
U narednoj sezoni:
Vico krme ostaje, balijska bagra u savezu ostaje, sudijska govna ostaju. Sve je isto samo pravde nema. Mozete vi mijenjati koliko hocete
Kontam i ja tako dokle ovo više i šta bi trebalo da se desi tj. da se promijeni pa da stvari krenu na bolje.... kad skontah da bi za tako nešto morao kompletan narod jedan zamijeniti ili "reprogramirati" tj. izbrisati onu korumpiranost i sebičnost koje su dubokom ukorijenjene u biću nas prokletnika. Ali pričamo ipak o narodu koji je dozvolio da mu fakin VARTA reklamu nametnu kao državnu zastavu... pa gdje ćeš dalje, nuff said.
mirza_15 wrote: ↑18/05/2023 00:17
Velez bez Vehabovica,Prsesa ,Lausa bi trebao biti lak plijen za vas I da se osigurate za europu,nama bi Sloboda mogla izbiti europu ako nam Leotar ne pomogne
Logovan wrote: ↑18/05/2023 11:34
Velez bez Vehabovica,Prsesa ,Lausa bi trebao biti lak plijen za vas I da se osigurate za europu,nama bi Sloboda mogla izbiti europu ako nam Leotar ne pomogne
Bez Lauša mogu biti samo jači, njega vile nosaju već pet utakmica zaredom da ne dobije direktni crveni već u 15. toj minuti.
luckylaka wrote: ↑18/05/2023 12:48
Bez Lauša mogu biti samo jači, njega vile nosaju već pet utakmica zaredom da ne dobije direktni crveni već u 15. toj minuti.
Ako je Kosevo gradski stadiona sta F.K.Sa ima traziti odstetu za polomljene stolice.Hoce od sirotinje pare na guzove.Onakve stolice na pijaci 2 k.m.,imaju obraza traziti 40 k.m.za 20 polomljenih.Mislim zamijenite ih onim sto ste odnijeli sa Grbavice imace te I viska taman za sledece derbi
luckylaka wrote: ↑19/05/2023 13:28
Ako je Kosevo gradski stadiona sta F.K.Sa ima traziti odstetu za polomljene stolice.Hoce od sirotinje pare na guzove.Onakve stolice na pijaci 2 k.m.,imaju obraza traziti 40 k.m.za 20 polomljenih.Mislim zamijenite ih onim sto ste odnijeli sa Grbavice imace te I viska taman za sledece derbi
luckylaka wrote: ↑19/05/2023 13:28
Auh brate, sad si samog sebe nadmasio. A realno, veliki je izazov bio pred tobom.