Mogu razumjeti navijače Barse da su kontra Reala ali da ima neko da ono baš navija za Siti - to ne mogu.
Osim ako ima 11 godina
Najjjjjsretniji bih bio da Džeku uvede u finalu 20 minuta pred kraj - dok Inter gubi ... i da Edin zabije 3 gola.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nikad talijane nemoj podcjenjivati znaju oni igrat finala na jednu tekmu a sjeti se lisabona 2020 kad je city ispo od lyona tad se igrala jedna temaMarlboroGold wrote: ↑16/05/2023 22:58 Ova utakmica je bila smor... dva puta sam zaspao dok sam gledao.
Ko god sutra prođe Intera će rasuti.
Zar ima neko uopste da pored nasih klubova moze navijati za stranu klub.Ok sympathizer kluba,volis pogledati englesku,njemacku spansku ligu Ali navijati za Real Barsu,City,Bayern. I jos uz to see nervirati moze neko sa 11 godina.Da u isto vrijeme igra Zrinjski- Velez I City -Real ne bi mi bilo ni na kraju pameti pogledati ovaj drugi skup pretplacenih zvijezdatap3ah75 wrote: ↑17/05/2023 12:33 Nisam neki navijač Reala ali zar ima neko da inače navija za Siti?
Mogu razumjeti navijače Barse da su kontra Reala ali da ima neko da ono baš navija za Siti - to ne mogu.
Osim ako ima 11 godina![]()
Najjjjjsretniji bih bio da Džeku uvede u finalu 20 minuta pred kraj - dok Inter gubi ... i da Edin zabije 3 gola.![]()
U cemu je problem? Cuj 11 godinatap3ah75 wrote: ↑17/05/2023 12:33 Nisam neki navijač Reala ali zar ima neko da inače navija za Siti?
Osim ako ima 11 godina![]()
Najjjjjsretniji bih bio da Džeku uvede u finalu 20 minuta pred kraj - dok Inter gubi ... i da Edin zabije 3 gola.![]()
Pa onda sam dobro napisao
Netacno, prije dolaska zaljevskog novca, bili su sampioni Engleske 2x, FA kup uzeli 4 puta, Liga kup 2x i uzeli su evrospki kup kupova.
Sta ti iz daleke Bosne znas o engleskom fudbalu?Romanija wrote: ↑17/05/2023 13:55Netacno, prije dolaska zaljevskog novca, bili su sampioni Engleske 2x, FA kup uzeli 4 puta, Liga kup 2x i uzeli su evrospki kup kupova.
Problem je da su mediji u Engleskoj totalno naklonjeni Liverpulu i ManUnitedu, slicno kao sto je slucaj sa Realom u Spaniji, i sire neku alternativnu stvarnost i istoriju. Sve se otelo kontroli kad su skontali da ce Pep od PL napraviti Bundesligu, i tu su prednjacili ljudi u medijima bliski Liverpulu - to je garant nekih 70% novinara i 'pundits' u svim medijima - nakon sto dva puta nisu uzeli ligu mada su presli 90 poena.
Do dolaska Pepa nisi nikad mogao u novinama ili na radiju procitati/cuti 'nation-state', 'sovereign-funds', 'oil-money', 'murder-regime', 'sport-washing', pridjevi koji se sada svakodnevno pripisuju Sitiju, a vec tada su uzeli dvije titule i FA kup. I k'o sto rekoh kad je celavi prevarant dos'o i dokazo im da ce vremenom otrti pod Sir Alex-om, Sir Ramsey-om, pocela je kampanja koju sire Miguel Delaney, sve novine, novinari on-line Atheletic-a uz veliku pomoc Wengera, fudbalskih ljudi iz Spanije, etc.
Ako uzmu 'treble' bice totalni haos, vec novinari na radiju najavljuju to. Meni kao navijacu Chelsea je najsmjesnije sto su se malo kutarisali nas, plus sto Pep kako stvari stoje, ne ide nigdje.
Zanimljive teorije.

Ma dobro, ne shvataj bukvalno.Romanija wrote: ↑17/05/2023 13:55 Netacno, prije dolaska zaljevskog novca, bili su sampioni Engleske 2x, FA kup uzeli 4 puta, Liga kup 2x i uzeli su evrospki kup kupova.
Problem je da su mediji u Engleskoj totalno naklonjeni Liverpulu i ManUnitedu, slicno kao sto je slucaj sa Realom u Spaniji, i sire neku alternativnu stvarnost i istoriju. Sve se otelo kontroli kad su skontali da ce Pep od PL napraviti Bundesligu, i tu su prednjacili ljudi u medijima bliski Liverpulu - to je garant nekih 70% novinara i 'pundits' u svim medijima - nakon sto dva puta nisu uzeli ligu mada su presli 90 poena.
Do dolaska Pepa nisi nikad mogao u novinama ili na radiju procitati/cuti 'nation-state', 'sovereign-funds', 'oil-money', 'murder-regime', 'sport-washing', pridjevi koji se sada svakodnevno pripisuju Sitiju, a vec tada su uzeli dvije titule i FA kup. I k'o sto rekoh kad je celavi prevarant dos'o i dokazo im da ce vremenom otrti pod Sir Alex-om, Sir Ramsey-om, pocela je kampanja koju sire Miguel Delaney, sve novine, novinari on-line Atheletic-a uz veliku pomoc Wengera, fudbalskih ljudi iz Spanije, etc.
Ako uzmu 'treble' bice totalni haos, vec novinari na radiju najavljuju to. Meni kao navijacu Chelsea je najsmjesnije sto su se malo kutarisali nas, plus sto Pep kako stvari stoje, ne ide nigdje.
Pa već su najbogatiji, ne trebaju im navijači nikako.jeza u ledja wrote: ↑17/05/2023 15:10 Znaci sto vise titula, to veca popularnost? Nista, onda da sacekamo jos desetak godina dominacije Citija pa ce i oni biti najpopularniji.![]()