Najveći uspjeh - četvrta mislim.
Doris peta -šesta , Danijela sedma i to je to.
Moderator: _BataZiv_0809
Maloj iz Ujedinjenog Kraljevstva ne mogu pera odbiti.kamberovica polje wrote: ↑13/05/2023 23:25 Litvanka ima najjaču noge večeras, čak bolje i od Poljakinje.
mozemo, ako imas sta love na kartici, mozes ovdje, pod rest of The World, maximalno 20 x
pa sto gledas ako je cirkus onda , jbt dodje bosanceros da se pravi pametan i za najgledaniji muzicki festival na svijetu da kaze da je cirkus
+1Dosadno mii wrote: ↑13/05/2023 23:30 Mojih top 3
1. Hrvatska
2. Finska
3. Njemacka
Ovo ostalo neke baladice dosadno
tramvajtrojka wrote: ↑13/05/2023 23:30pa sto gledas ako je cirkus onda , jbt dodje bosanceros da se pravi pametan i za najgledaniji muzicki festival na svijetu da kaze da je cirkus
pametni bosnjo uvijek za ismijavanja bio![]()
I ja kontam, ljudi naprave svemirsku produkciju, dovedu 26 drzava, ono bas kvalitetna razbibriga, nista bitno, ali hajde, zabavno. Ali mora kod nas vazda biti komentar kako ovo nista ne valja…tramvajtrojka wrote: ↑13/05/2023 23:30pa sto gledas ako je cirkus onda , jbt dodje bosanceros da se pravi pametan i za najgledaniji muzicki festival na svijetu da kaze da je cirkus
26 plus države koje su ispale u polufinaluGandalfSivi wrote: ↑13/05/2023 23:33I ja kontam, ljudi naprave svemirsku produkciju, dovedu 26 drzava, ono bas kvalitetna razbibriga, nista bitno, ali hajde, zabavno. Ali mora kod nas vazda biti komentar kako ovo nista ne valja…tramvajtrojka wrote: ↑13/05/2023 23:30
pa sto gledas ako je cirkus onda , jbt dodje bosanceros da se pravi pametan i za najgledaniji muzicki festival na svijetu da kaze da je cirkus
Ma ljudi dragi,produkcija ove Evrovizije je nesto najzahtjevnije za odraditi u ovoj bransi,muzickoj industriji.teskeredzic_22 wrote: ↑13/05/2023 23:3426 plus države koje su ispale u polufinaluGandalfSivi wrote: ↑13/05/2023 23:33
I ja kontam, ljudi naprave svemirsku produkciju, dovedu 26 drzava, ono bas kvalitetna razbibriga, nista bitno, ali hajde, zabavno. Ali mora kod nas vazda biti komentar kako ovo nista ne valja…![]()
Može ovo u Zetru sve.zippoo87 wrote: ↑13/05/2023 23:37Ma ljudi dragi,produkcija ove Evrovizije je nesto najzahtjevnije za odraditi u ovoj bransi,muzickoj industriji.
Jbte toliko nastupa,svaki razlicit i trazi druge rekvizite,specijalni efekti,ekrani,ozvucenje,bina...pa jbte mi ovo ne bi znali ni organizovati nikada...prvo jer nemamo dvorane za ovako nesto,drugo jer nemamo ljudi koji znaju ovo raditi...jedino da sve iz EU dovucemo![]()
Ovo najgledanije?tramvajtrojka wrote: ↑13/05/2023 23:30pa sto gledas ako je cirkus onda , jbt dodje bosanceros da se pravi pametan i za najgledaniji muzicki festival na svijetu da kaze da je cirkus
Radi, glas je 0,99 eura, možeš iskoristiti 20 glasova, ja sam dao samo jedan umjetnicima iz Rijekenelle_tz wrote: ↑13/05/2023 23:30mozemo, ako imas sta love na kartici, mozes ovdje, pod rest of The World, maximalno 20 x
https://www.esc.vote/
Javite ako neko glasa preko ove stranice , da li radi i za koga ste glasali
Pa ko je rekao da cirkus ne valjaGandalfSivi wrote: ↑13/05/2023 23:33I ja kontam, ljudi naprave svemirsku produkciju, dovedu 26 drzava, ono bas kvalitetna razbibriga, nista bitno, ali hajde, zabavno. Ali mora kod nas vazda biti komentar kako ovo nista ne valja…tramvajtrojka wrote: ↑13/05/2023 23:30
Pa da nam se i Zetra doraspadne i onda ni nje nemamo.teskeredzic_22 wrote: ↑13/05/2023 23:38Može ovo u Zetru sve.zippoo87 wrote: ↑13/05/2023 23:37
Ma ljudi dragi,produkcija ove Evrovizije je nesto najzahtjevnije za odraditi u ovoj bransi,muzickoj industriji.
Jbte toliko nastupa,svaki razlicit i trazi druge rekvizite,specijalni efekti,ekrani,ozvucenje,bina...pa jbte mi ovo ne bi znali ni organizovati nikada...prvo jer nemamo dvorane za ovako nesto,drugo jer nemamo ljudi koji znaju ovo raditi...jedino da sve iz EU dovucemo![]()
Polufinale Holivud Ilidža![]()