Prazna tibina sinoć je bila jeziva za gledati.mirza_15 wrote: ↑13/05/2023 08:49 Što se mene tiče položili su za sva vremena. Ja im ne bih popustio i tjerao bih svoje dok se boje ne rastope. Kada sinoć nisu bili neka više ne dolaze. Eto ono zna kako Ajla radi. Veliki menadžeri koji imaju dovoljno ulaznih informacija. Ako im se popusti, za 6 mjeseci će opet oni tjerati i smjenjivati, a nova uprava i trener će morati redovno da im se klanjaju i izvinjavaju.
Ne pitate se ništa! Ništa! Shvatite to jednom. Vi ste nečiji instrument svjesno ili ne, a ne znam šta je gore od to dvoje. Da ste izmanipulisane ovce ili da svjesno radite za interes nekog drugog lobija za vlastiti interes. Bruka te se samo tako.
Ma čini mi se da je problem što se nikad nije znalo šta su uopšte ovlasti direktora - odgovaranje za zakonitost rada, finansijsko poslovanje, usklađivanje djelovanja kluba, dakle sve osim sportskog segmenta.
Ajli je dodat sad i taj sportski segment, ali je istina da uopšte nema niko, osim rukovodstva Kluba, uvid u njen rad, osim u vezi dovedenih igrača. Taj dio posla nije loše uradila, za ostalo fakat ne znam ni ja a ni HZ.
Jednom je spomenula, što je živa istina, ugovor sa Opštinom Centar u vezi Koševa, da je prilično nepovoljan za nas.
I jeste, dobili bi stadion pod koncesiju, preuzeli bi sve obaveze, morali uložiiti milione maraka a, primjera radi, ne bi imali pravo koristiti parking.
Korištenje parkinga na dane utamica bi se regulisalo posebnim ugovorom.
Javnost je uvjeravana da je taj ugovor bio dobar, ali i laik vidi da nije.
Nikad se ne pokreće pitanje je li imala ulogu i koliku u spašavanju od tog ugovora, jer se samo gledaju negativne stvari.
Mirvić je tvrdoglav, ona nigdje ne ide, na sjever će možda na nakim sljedećim utakmicama biti pozvana djeca iz osnovnih škola... I neće niko iz ovog profitirati, samo će ostati gorak okus poslije svega.