Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#39351 Re: Utakmice.
Dizdarevic je opwt krivac za gol. Nabiti ga nogom
- Maharadza
#39352 Re: Utakmice.
Ali tačno insan se ponada malo, ali onda prikažu našu klupu, pa vidiš onoga Repuha... pa Obuću... i apsolutno sav mogući optimizam "ispari" u roku milisekunde i skontaš da je sve osim poraza odličan rezultat s takvim (ne)stručnim štabom....
- vicious
#39353 Re: Utakmice.
Ma sta treba stručni stab da udjei umjesto cirjaka doda cistu loptu u 3 na 2 situaciji, de nemoj me zajebavati
-
mond
#39354 Re: Utakmice.
Dobro je neko rekao, falit će dva boda protiv Sloge.
- Logovan
#39355 Re: Utakmice.
Bravo, svaka nam čast. Opet ispuštamo dva boda na ISTI način. NEVJEROVATNO. Pa da smo normalno primili dva gola, shvatio bih, ali OPET kao prije par mjeseci. 
-
old_spice
#39356 Re: Utakmice.
Može pitari bez sjevera, ljepše jel de? Gdje podrška..
-
cmf
#39357 Re: Utakmice.
Kad su poceli nasi igraci sa valjanjem i seljackim forama gotovo je bilo. I neka. Bruka.
Zeljo nije imao sanse da da go osim zahvaljujuci nasim debilima.
Zeljo nije imao sanse da da go osim zahvaljujuci nasim debilima.
- Logovan
-
old_spice
-
Piaty
#39360 Re: Utakmice.
Ma i ovakav Zeljo bi bio bolji u Europi od nas
- Grean
- jalijas74
#39362 Re: Utakmice.
Ja sam mislio da je Alaim (kao covjek je prevelik) najgori golman u istoriji Sarajeva ali ovaj Dizdarevic nista ozbilno nije odbranio. Jel ih Luga ista uci na tim trenizima ? Adilovic otkako je otisao ovaj je sve gori i gori.
Ima u ovim nizim ligama golmana koji odbrane po 10-15 cistih golova po utakmici ovaj nas ni poluprilike nije ustanju skinuti osim ako lopta ne ide direktno na njega.
Sve u svemu karina smo velika i neka se odigraju jos ta dva kola da odmorimo zivce od njih.
Ima u ovim nizim ligama golmana koji odbrane po 10-15 cistih golova po utakmici ovaj nas ni poluprilike nije ustanju skinuti osim ako lopta ne ide direktno na njega.
Sve u svemu karina smo velika i neka se odigraju jos ta dva kola da odmorimo zivce od njih.
- Silvester071
- East_side
#39364 Re: Utakmice.
Kratak i idealan opis situacije. Na ovakav način zijanit 4 boda na dva derbija u jednoj sezoni a njima dati dva. Sad bi im bježao 8 bodova a ne dva. Pa se sad vadi dole na Veležu kojem također gore bodovi za Evropu i Igmanu kojem gori za opstanak. Još ovakav luzerski mentalitet. 5. pozicija na kraju djeluje sve realnije...
- Logovan
#39365 Re: Utakmice.
Da, baš, bilo bi 7:0, ako ne i 10:0.
- Dinostula
#39366 Re: Utakmice.
Dizdarevic u ovom drugom mandatu nije imao ozbiljne parade gledam golmana Sirokog sta je protiv nas odbranio jeza me uhvati.jalijas74 wrote: ↑12/05/2023 23:16 Ja sam mislio da je Alaim (kao covjek je prevelik) najgori golman u istoriji Sarajeva ali ovaj Dizdarevic nista ozbilno nije odbranio. Jel ih Luga ista uci na tim trenizima ? Adilovic otkako je otisao ovaj je sve gori i gori.
Ima u ovim nizim ligama golmana koji odbrane po 10-15 cistih golova po utakmici ovaj nas ni poluprilike nije ustanju skinuti osim ako lopta ne ide direktno na njega.![]()
![]()
Radovic,Serbecic i DIzdarevic nisu u kakvoj formi sve su nam pobjede na neku silu.Nikog nismo razbili do sada sve je na neki indiviualni kvalitet.Boriti se do kraja ove dvije tekme pa sta bude.
Last edited by Dinostula on 12/05/2023 23:48, edited 1 time in total.
-
al-em
#39367 Re: Utakmice.
Mi odavno nismo imali trenera.
- Silvester071
#39368 Re: Utakmice.
Neka pogledamo tekmu ovu opet vcr, sutra, Dizdarevic 15-tak lopti njima u posjed...tanak golman meni Bgm...
Ali opet nevezano za njega, tanko
Ali opet nevezano za njega, tanko
-
radijator
#39369 Re: Utakmice.
Od 80te minute do kraja, trebaju gledat 10x minimalno, i da im vise nikad, ALI NIKAD, ne naumpadne onako primitivno se ponasat, valjat, ubacivat lopte, i sl. Ramicu odbit 50% od plate momentalno. Onaj gol u 96toj boli, al ne koliko onaj primitivizam protkan picicima koji su nosili dres od te 80te minute i koji nisu bili.u stanju sastavit tri pasa. Fuj!! 
Last edited by radijator on 12/05/2023 23:56, edited 1 time in total.
-
Labirint
#39370 Re: Utakmice.
Pregledao sam utakmica i utakmica za života (kao i većina vas ovdje) i ne sjećam se da sam ikad vidio da igrač sa klupe namjerno ubacuje loptu u teren kako bi.. Ne znam ni ja sta, usicario ko biva 20 sekundi i onda nakon toga teatralno se seta preko čitavog terena. Pritom taj "sportista" ima 20 godina tek. Bolje nismo ni zaslužili...
-
last mohicans
#39372 Re: Utakmice.
Najprije, HZ, neka mi se napuše. Dozvoliti da se bijednici šepure na sred Koševa je level genijalnosti kao i ovaj KLOCINA Dizdarević na golu. Ja sam cijelo djetinstvo branio, pa kasnije kao omladinac po turnirima, livadama, betonu i parketu. Za njega sam Buffon, a iste smo visine. Ono nije golman, ono je parmak veći od Bandovića i Alaima. Ziljkić prvo poluvrijeme i nešta, od 55te ne moze hodati i zajebaje se, gubi opasne lopte, oni nešto čekaju sa izmjenom. Šerbečić i dalje sranja pravi i zahvaliti mu se, on je kiks igrač, kao što su oba golmana. Dal najbolji igrač večeras uz Keremiyaha. Cjeli bojkot moze ga podudlati Dalu kada mu cijeli stadion aplaudira na izlasku. Stručni štab, t.j dva kloca na klupi u vidu Repuha i Obuće ne zna dobijenu utakmicu provesti kraju. Neandretalac Ramić daje priliku Peljti da još više produži utakmicu i odvede je u neizvjesnost. Zadnjih 10 minuta nabijamo lopte a imaš kvalitet da igraš. Pružaš propalitetima po ko zna koji put da se vrate sa aparata. Krpić ne može gola dati ni Vrbanjuši daje ti gol. Amaterski odigrano zadnjih 20 minuta koliko se igralo. Nemam više riječi, podero sam grlo. Jebem ti više i Koševo, seliti si si s njega, hiljadu puta sam razočaran s njega otišao. Imao bih još, ne mogu. Ko je prenosio da vratim utakmicu?
-
mirza_15
#39373 Re: Utakmice.
Nemojte pretjerivati. Bili smo u takvoj situaciji kada su oni imali sve, a mi na viršlama bili pa nas nisu derali.
Puno zavisi od utakmica u ponedeljak i srijedu. Jako nam je važno da Široki ne uzme Slobodu. U tom slučaju, ako Velež izgubi finale kupa, mi možemo i izgubiti u Mostaru i dobiti Igman za prolaz dalje. Igman sljedeću igra sa Tuzlom kući i ako dobije mislim da mu neće trebati bodovi na Koševu. Također, ako Velež uzme Kup, slavit će dva dana i doći bez motiva, fizički i emocionalno potrošenu na utakmicu protiv nas. Sve je i dalje u našim nogama i u najboljoj smo poziciji. I bod iz Mostara bi mogao biti dovoljan ako Široki ne pobijedi u ponedeljak. Željo će teško uzeti Slobodu zadnje kolo ako Slobodi bude trebalo za opstanak. I iz tog razloga je utakmica u ponedeljak važna.
Znam da je frustrirajuće ovako ostati bez bodova (Željo je u drugom bio praktično bezopasan do 78 i gola), ali treba ohladiti glavu što prije i spremati se za Velež. Je li neko kartonisam osim Ramića za tu utakmicu? Je li treći žuti bio nekome?
Puno zavisi od utakmica u ponedeljak i srijedu. Jako nam je važno da Široki ne uzme Slobodu. U tom slučaju, ako Velež izgubi finale kupa, mi možemo i izgubiti u Mostaru i dobiti Igman za prolaz dalje. Igman sljedeću igra sa Tuzlom kući i ako dobije mislim da mu neće trebati bodovi na Koševu. Također, ako Velež uzme Kup, slavit će dva dana i doći bez motiva, fizički i emocionalno potrošenu na utakmicu protiv nas. Sve je i dalje u našim nogama i u najboljoj smo poziciji. I bod iz Mostara bi mogao biti dovoljan ako Široki ne pobijedi u ponedeljak. Željo će teško uzeti Slobodu zadnje kolo ako Slobodi bude trebalo za opstanak. I iz tog razloga je utakmica u ponedeljak važna.
Znam da je frustrirajuće ovako ostati bez bodova (Željo je u drugom bio praktično bezopasan do 78 i gola), ali treba ohladiti glavu što prije i spremati se za Velež. Je li neko kartonisam osim Ramića za tu utakmicu? Je li treći žuti bio nekome?
-
mirza_15
#39374 Re: Utakmice.
Nisi razbio Široki u gostima? Leotar isto? Protiv Zrinjskog nisi odigrao vrhunsku utakmicu? Volimo ga pretjerati ro je čudo jedno.Dinostula wrote: ↑12/05/2023 23:47Dizdarevic u ovom drugom mandatu nije imao ozbiljne parade gledam golmana Sirokog sta je protiv nas odbranio jeza me uhvati.jalijas74 wrote: ↑12/05/2023 23:16 Ja sam mislio da je Alaim (kao covjek je prevelik) najgori golman u istoriji Sarajeva ali ovaj Dizdarevic nista ozbilno nije odbranio. Jel ih Luga ista uci na tim trenizima ? Adilovic otkako je otisao ovaj je sve gori i gori.
Ima u ovim nizim ligama golmana koji odbrane po 10-15 cistih golova po utakmici ovaj nas ni poluprilike nije ustanju skinuti osim ako lopta ne ide direktno na njega.![]()
![]()
Radovic,Serbecic i DIzdarevic nisu u kakvoj formi sve su nam pobjede na neku silu.Nikog nismo razbili do sada sve je na neki indiviualni kvalitet.Boriti se do kraja ove dvije tekme pa sta bude.
- Dinostula
#39375 Re: Utakmice.
Musa i Serbecic su dobili treci kako sam skontao.mirza_15 wrote: ↑13/05/2023 00:00 Nemojte pretjerivati. Bili smo u takvoj situaciji kada su oni imali sve, a mi na viršlama bili pa nas nisu derali.