Sve što izađe iz trojanske kuhinje je u osnovi laž ili spin.
Istina je, njima i njihovim pristalicama, stran pojam.
Ako te kući nisu naučili kako da komuniciraš, teško će student ili bilo tko drugi uspjeti da to moderiše. Nema tu pomoćiagent_zero wrote: ↑10/05/2023 10:26Dokle ide taj bezobrazluk sda botina na ovom formu, da bi ono moderisali ko smije pisati i šta smije pisati. Još im fali onaj Student, kojem je svaki peti post na tom fonu.Login77777 wrote: ↑10/05/2023 09:26
Jasno je meni da bi ti volio da je u BiH kao kod vasi prijatelja rusa i kineza (izjava Haris Z.) ali ovo je jos demokratija i ne mozes nikog ucutati. Ako ti ne odgovaraju druga misljenja mozes na neki forum kojeg vodi putin ili neko iz kine.
Nije ti ovo drzava bakira.![]()
Zahiragic kaze ono sto Bakir misli, a ne zeli da izgovori.Point. wrote: ↑10/05/2023 10:54Kakva opravdanja, samo kažem da je on te gluposti izvalio u svoje ime a ne u ime stranke. Ovdje se spinuje da 200.000 hiljada Bošnjaka ili koliko ih ima što glasaju za SDA žele u ruski svet što je naravno besmislica a i krajnje opasno za same Bošnjake. Ja još nisam čuo nekog drugog iz te ekipe da javno zagovara to što je njemu u tintari._BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2023 10:48 Za Zahiragica naramak opravdanja, a Konakovicu sve uzimas za zlo, pointe dodji sebi lafe nisi ti taj
Ja bih lično ovakve izjave sankcionisao kartom za KPD Zenica.
upravo tako. zahiragić nije ono sam smislio nego se o tome priča po minderima._BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2023 11:31Zahiragic kaze ono sto Bakir misli, a ne zeli da izgovori.Point. wrote: ↑10/05/2023 10:54
Kakva opravdanja, samo kažem da je on te gluposti izvalio u svoje ime a ne u ime stranke. Ovdje se spinuje da 200.000 hiljada Bošnjaka ili koliko ih ima što glasaju za SDA žele u ruski svet što je naravno besmislica a i krajnje opasno za same Bošnjake. Ja još nisam čuo nekog drugog iz te ekipe da javno zagovara to što je njemu u tintari.
Kao Vulin kod Vuchicha.
Dobro to zapamti.
ibro je ovim priznao krivično djelo, jer je činjenica da je ibri isplaćeno 150 tisuća. u njegovom imovinskom kartonu tih para nema, što znači da nema nikakav ugovor o pozajmici niti izvod iz banke da je transakcija obavljena.Kada je riječ o teškim optužbama Tužilaštva da je Hadžibajrić uzeo 150.000 KM mita, saznajemo da se radi o jednom sarajevskom investitoru koji je kupio, na osnovu javnog konkursa, parcelu od 195 metara kvadratnih u općini Stari Grad, tačnije u ulici Maguda na broju 3.
Prodaja, za parcelu koju je platio 137.500 KM okončana je 14. juna 2021. godine.
Međutim, godinu kasnije Hadžibajrić je od ovog investitora uzeo 150.000 KM. Tužilaštvo tvrdi da je riječ o mitu, dok Hadžibajrić, kako saznajemo, smatra da je to zajam.
Zna point dobro da Zahiragic nema svoj stav, a i da ga ima ne bi ga smio pustati u javnost bez aminovanja stranke. Jako si ga dobro opisao. Bakirov i Sebijin Vulin. Tesko ovoj raji koja ima neki pro-zapadni stav prihvatiti cinjenicu da je stranka koju podrzavaju obicna kriminalno-radikalna i antizapadna skupina uhljupa._BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2023 11:31Zahiragic kaze ono sto Bakir misli, a ne zeli da izgovori.Point. wrote: ↑10/05/2023 10:54
Kakva opravdanja, samo kažem da je on te gluposti izvalio u svoje ime a ne u ime stranke. Ovdje se spinuje da 200.000 hiljada Bošnjaka ili koliko ih ima što glasaju za SDA žele u ruski svet što je naravno besmislica a i krajnje opasno za same Bošnjake. Ja još nisam čuo nekog drugog iz te ekipe da javno zagovara to što je njemu u tintari.
Kao Vulin kod Vuchicha.
Dobro to zapamti.
Pa ne govori ovo u vezi Lende samo Siske. Eto imas i taj screen gdje o tome govore. Bio je i jedan drugi izvor koji je tacno opisao Lendu i kako je hapsen od ARBiH. Lik je bio JNA agresor na RBiH.
Jesam rekao gdje da podrzava ruse? Rekao sam da je BiH demokratska drzava i da on nece nikome moci braniti da iznese svoje misljenje. Posto je gore napisao da u ozbiljnoj drzavi mi ne bi mogli iznjeti svoje misljenje. Na sta sam mu ja rekao da ide kod prijatelja rusa i kineza (izjava Haris Z).Point. wrote: ↑10/05/2023 10:40O čemu ti lažeš i petljaš? Je li Palermo ikad rekao išta pozitivno za ruse i kineze? Spinujete izjavu parmaka Zahirovića koju je iznijeo u svoje lično ime a nikako u ime stranke ili nekog programa dok u je u isto vrijeme trojkin koalicioni relaksivač Čović govorio o potrebi većem okretanju BiH ka Moskvi dok je ŽK zatvarao vrata putinoruskom štakoru od ambasadora a jedan novi Dodik, kojem Kiflica tepa, odlikuje Putka.Login77777 wrote: ↑10/05/2023 09:26
Jasno je meni da bi ti volio da je u BiH kao kod vasi prijatelja rusa i kineza (izjava Haris Z.) ali ovo je jos demokratija i ne mozes nikog ucutati. Ako ti ne odgovaraju druga misljenja mozes na neki forum kojeg vodi putin ili neko iz kine.
Ima nas koji nemaju pamćenje zlatne ribice.
Svasta nesto bi oni nama radili da mogu. Sva sreca pa se pitaju kao Refik Lendo.agent_zero wrote: ↑10/05/2023 10:26Dokle ide taj bezobrazluk sda botina na ovom formu, da bi ono moderisali ko smije pisati i šta smije pisati. Još im fali onaj Student, kojem je svaki peti post na tom fonu.Login77777 wrote: ↑10/05/2023 09:26
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30 ... _foto.htmlpalermo wrote: ↑09/05/2023 22:45Prpa.ba wrote: ↑09/05/2023 20:53 Od momenta kad smo naceli temu gasa, do momenta kada su se racionalni, kozmopolitski relaksirani umovi vec priviknuli na kantonalno preduzece po principu "haj, sta fali, ali SDffAaaa" nije prosla ni sedmica.
Dinokio ce nas uvesti u Otvoreni Balkan, a necemo ni znati.![]()
Pa sta drugo ocekujes. Sad kad bude izborni zakon tek ces vidjeti obrazlozenja I pravdanja. Al rekoh par puta, ne.mozes na silu postati drzavotvoran narod. Ili jesi ili nisi, ili imas to u sebi ili nemas. A men se cini da se ipak nema.
Ne branim ga uopšte nego mi vremenska linija, koja je dostupna na netu, ne štima sa tvojom tvrdnjom.Login77777 wrote: ↑10/05/2023 12:14Pa ne govori ovo u vezi Lende samo Siske. Eto imas i taj screen gdje o tome govore. Bio je i jedan drugi izvor koji je tacno opisao Lendu i kako je hapsen od ARBiH. Lik je bio JNA agresor na RBiH.
Ni prvih ni zadnji. Imas i onog smrada Ajnadzica.
Nije mi jasno zasto imas potrebu ga braniti.
Kad je El Bake branio slobodu govora ne kontam.Login77777 wrote: ↑10/05/2023 12:19Jesam rekao gdje da podrzava ruse? Rekao sam da je BiH demokratska drzava i da on nece nikome moci braniti da iznese svoje misljenje. Posto je gore napisao da u ozbiljnoj drzavi mi ne bi mogli iznjeti svoje misljenje. Na sta sam mu ja rekao da ide kod prijatelja rusa i kineza (izjava Haris Z).Point. wrote: ↑10/05/2023 10:40
O čemu ti lažeš i petljaš? Je li Palermo ikad rekao išta pozitivno za ruse i kineze? Spinujete izjavu parmaka Zahirovića koju je iznijeo u svoje lično ime a nikako u ime stranke ili nekog programa dok u je u isto vrijeme trojkin koalicioni relaksivač Čović govorio o potrebi većem okretanju BiH ka Moskvi dok je ŽK zatvarao vrata putinoruskom štakoru od ambasadora a jedan novi Dodik, kojem Kiflica tepa, odlikuje Putka.
Ima nas koji nemaju pamćenje zlatne ribice.
Jer ovdje on nece nikome zabraniti da govori sto zeli. Nije ovo drzava Bakira i SDA da on nekom nesto moze zabraniti.
Opet ne citas pravilno.
Kojom logikom tvoj mozak radi i kako sklapa zakljucke meni ostaje nepoznanica.Styling wrote: ↑10/05/2023 06:37Vama očigledno smeta svaka promjena i napredak. Navikli da živite u SDA žabokrečini pa vas hvata panika šta sada kada dođu reforme i promjene. Širite i primate se na šuplju o izdaji i raspadu države a priori, jer se neko usudio da nešto konačno pokrene, a da pri tome ne znate navesti niti jedan primjer vaše tvrdnje šta je to što su “prodali” i “izdali”.Jordan1961 wrote: ↑10/05/2023 02:46
Nazalost, jedina gora opcija od ove sada je da se nereformisana SDA vrati. Ako u medjuvremenu nakon Trojke ista od drzave ostane.
A drzava se ne moze raspasti po savovima jer nije iz komada sastavljena. Topovima, zlocinima itd. jeste kasapljena ali je ipak opstala kao (kakva-takva) drzava. Zato to ne ide bas tako lako kako bi Srbija tj. Hrvatska htjele.
Bitno je mantrati o izdaji, pa možda se kod nekoga i primi priča.
Bakir jeste glup ali teško mi povjerovati da je toliko paglu da u ovom vremenu teži ka agresorima sa Istoka._BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2023 11:31Zahiragic kaze ono sto Bakir misli, a ne zeli da izgovori.Point. wrote: ↑10/05/2023 10:54
Kao Vulin kod Vuchicha.
Dobro to zapamti.
Nisu to bili zadnji ekseri. Bilo ih je i u medjuvremenu (Haris je zakucao i jedan sa Reformom policije, Lagumdzija i Niksic sa Zakonom o prebivalistu, Tihic sa Prudskim (ne)sporazumom - taj se ekser malo ukrivio pa ispao a evo zadnje ce izgleda zabijati Trojka ovih dana.agent_zero wrote: ↑10/05/2023 09:26Dijete, kao i većina djece ovdje što piše koja su rođena u ratu i nakon rata, izdaja države je počela još početkom 90tih, a zadnji ekser u kovčeg su joj zabili tvoj omiljeni dedo Alija s Kovača i Haris Siladžić u Dejtonu.Almir_ wrote: ↑10/05/2023 07:02 Izdaja drzave pocinje od obiljezavanja njenih znacajnih datuma.
Ili se ne pojavis ili pocnes sa danom zalosti susjedne ti drzave koja nije nikad odustala od Velike srbije.
Druga stvar na drzavnom nivou Sda i Df su postavili stav,i nema gasovoda bez zakona i bez pitanja drzave BiH.
U Mostaru izborni zakon Ne, i u vezi gasovoda ista stvar.
Trojka ce to isporuciti jer se osjecaju duzni prema Hdz i Covicu.
Samo je pitanje veliko koliko ce nas zaduzuti,i kako cemo to vratiti.
Nisu stranci se aktivirali sto nas vole,nego imaju svoj interes.
A ti sad palamudi o tom što si napisao do kraja života.
To znam, govorim u ovom vaktu čežnuti za Kepecovom kremljskom kitom._BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2023 13:07Covjek prodao reviziju presude za genocid agresorima sa istoka covjece
I to je na stolu sa glupim i kratkovidim covjekom kao sto je on. Rado bi on bio Putkov gubernator na ovo fildzan drzave sto je ostalo. Zaha je tu da pusti probni balon.Point. wrote: ↑10/05/2023 13:08To znam, govorim u obom vaktu čežnuti za Kepecovom kremljskom kitom._BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2023 13:07
Covjek prodao reviziju presude za genocid agresorima sa istoka covjece
Takvi likovi idu tamo gdje ce se osjecati sigurnije, a igraju za onoga ko im vise ponudi.Point. wrote: ↑10/05/2023 13:08_BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2023 13:07
Covjek prodao reviziju presude za genocid agresorima sa istoka covjece
To znam, govorim u ovom vaktu čežnuti za Kepecovom kremljskom kitom.
Zar u priču o reviziji jednu od glavnih uloga ne igra i Aljoša?
Je li moguće pokrenuti novu tužbu sa pravim ljudima?
nije stvar u gluposti, nego u nagonu za preživljavanjem.Point. wrote: ↑10/05/2023 13:01Bakir jeste glup ali teško mi povjerovati da je toliko paglu da u ovom vremenu teži ka agresorima sa Istoka._BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2023 11:31
Zahiragic kaze ono sto Bakir misli, a ne zeli da izgovori.
Kao Vulin kod Vuchicha.
Dobro to zapamti.
Vidjećemo.
Sta mislite je li Dino upitao Zvizdica sta o tome kada je primao u stranku?_BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2023 13:15 Zvizdic je bio skupa sa hodzom Softicem u delegaciji koja je isla pusit kurac Vucicu.
Koliko znam svi rokovi su prosli, gotovo je.