Ukupno je bilo 350 000 izbjeglica u Njemackoj, ostale Evropske drzave koje su imale vece brojeve i nisu trazili da se vrate.
Komsic nije kriv za nepovratak u RS.
Ukupno je bilo 350 000 izbjeglica u Njemackoj, ostale Evropske drzave koje su imale vece brojeve i nisu trazili da se vrate.
Komsic se u te tokove razumije kao Mara u krivi kurac.
kod nas se u 1998 vratilo djece u školu nisu hrvatski znali pričati sve na njemačkom
Naravno da se pominje samo berlinski proces ali bot ne bi bio bot da ne spinuje i laze.laik1981 wrote: ↑09/05/2023 11:15OB se svodi samo na jedinstveni ekonomski prostor u kojem bi mi opet maksimalno popusili foru je smo najnekonkurentniji, a sistem je takav da ce uraditi sve da budemo jos nekonkurentiji. U ovakvom odnosu snaga za nasu privredu bi bilo pogibeljno ozbiljnije ulaziti u price o OB.A_A_AKCIJA wrote: ↑09/05/2023 10:49
OB je previše ozbiljna priča,.da je ovako usput tabirimo.
Zavisno od detalja, može biti velika Srbija, može biti kratica do EU.
Sve zavisi šta se ispregovara.
Đavo je u detaljima
Ja sam drugacije shvatio Konakovca juce. Rekao je prvo zavrsiti sa berlinksim procesom, pa onda pricati o ob. Koliko sam upratio on je u potpunosti bio protiv ob, tako da je njegova prica od juce djelovala bas cudno ili se samo radi o politickim igricama i blefovima. Kako god prica o nekakvih 5 miliona "bosnjaka muslimana" mu bas nije trebala.
Jos jedan udar na bosnjake.Vaya wrote: ↑09/05/2023 12:17 https://www.klix.ba/vijesti/bih/opcinsk ... /230509074
Znaci pored svih silnih prica, kriminalac, lopov, druguje sa mafijom, sky aplikacija, na kraju ce ga uhapsiti jer je otpustio 5 ljudi iz opstine prije 3 godine...![]()
Imam osjecaj da ce se Semiru obnoviti postupak za onu saobracajku sto je napravio...![]()
Aktivnosti se provode u koordinaciji s EUROPOL-om, a odnose se na krivična djela organizovanog kriminala i pranja novca, kao i koruptivna krivična djela zloupotrebe položaja ili ovlasti, te primanje i davanje dara.
Operativno-taktičkom akcijom je obuhvaćeno više od 10 fizičkih i pravnih osoba koje se sumnjiče za organizovani kriminal i zloupotrebe u višemilionskim iznosima, a pretresi se vrše na više od 20 lokacija.
Znaci ti poredis Asime, tendere, respiratore, reviziju tuzbe protiv Srbije itd znaci sve ono sto se desilo sa necim sto ti mislis da ce se desiti?Lug wrote: ↑09/05/2023 11:39jao kad izgravas seosku mladu. Pa na dobrom putu su da sve ovo urade, a tad ce biti kasno, Prekasno! Dobili su poluge vlasti i sve njihove izjave upravo to potvrdjuju da ce sve uraditi da se tako i desi.. e sad koliko ce biti uspjesni, pitanje je.. i ti jos uvijek nekim dijecijim ponasanjem dovodis to kao u pitanje.. eto nisu nista izdali. Drzavna imovina, energetika, OB.. sve njihove izjave govore upravo o toj izdaji. Da ponovim, kad se to desi, kasno je za sve! Ali, sve ti to znas.Login77777 wrote: ↑09/05/2023 11:22
Znaci sve sto si naveo se nije ni desilo. Ali to tebe ne sprecava da podmeces i lazes da su drugi nesto uradili ili izdali.
I Al Capone je pao na porezuVaya wrote: ↑09/05/2023 12:17 https://www.klix.ba/vijesti/bih/opcinsk ... /230509074
Znaci pored svih silnih prica, kriminalac, lopov, druguje sa mafijom, sky aplikacija, na kraju ce ga uhapsiti jer je otpustio 5 ljudi iz opstine prije 3 godine...![]()
Imam osjecaj da ce se Semiru obnoviti postupak za onu saobracajku sto je napravio...![]()
Pa jel ubio covjeka ili nije?Vaya wrote: ↑09/05/2023 12:17 https://www.klix.ba/vijesti/bih/opcinsk ... /230509074
Sanu je osmislila sda, sda je osmislila df, molim te budi precizan, jer vecina botova je kao protiv sda ali su za df, sto je naravno prevara jer bi preko df a da vrate sda , njima je sanu sda sve
Naravno da ga je ubio i naravno da je trebao da odgovara za to...u zatvoru...Login77777 wrote: ↑09/05/2023 12:23Pa jel ubio covjeka ili nije?Vaya wrote: ↑09/05/2023 12:17 https://www.klix.ba/vijesti/bih/opcinsk ... /230509074
potvrđivanje optužnice nema nikakve veze sa ovom današnjom akcijom "start". sasvim dva odvojena postupka.sime_cipol wrote: ↑09/05/2023 12:23I Al Capone je pao na porezuVaya wrote: ↑09/05/2023 12:17 https://www.klix.ba/vijesti/bih/opcinsk ... /230509074
![]()
ti samo naslove citas jeldeVaya wrote: ↑09/05/2023 12:17 https://www.klix.ba/vijesti/bih/opcinsk ... /230509074
Svako ko je za nesto kriv neka ide u zatvor.Vaya wrote: ↑09/05/2023 12:31Naravno da ga je ubio i naravno da je trebao da odgovara za to...u zatvoru...
Ali ja govorim o licemjernosti ovdje...
Da su NES i SBiH ostali uz Trojku, Hadzibajric bi bio dozivotni nacelnik SG i o njemu bi pravili pjesme kao najsposobnijem lokalnom menadzeru....Semiru bi mozda cak i dali da KS vodi...pricalo bi o njegovim poduhvatima u NG i hrabrosti kako da se usprotivi dinastiji Izetbegovica...
Medjutim posto nisu podrzali Trojku na FBiH...imam osjecaj da im slijede teska vremena, evo krenulo je sa Hadzibajricem, ocekujem uskoro isto i za Semira, ili za njega da ce se mozda sacekati 2024, pa da ga uoči izbora spenglate u zatvor...
Ja sam i SDA i DF i SZBiH i NES samo nisam sarajevska HNS. Nema tu nikakvog prefiksa 'kao'. Nastavljemo borbu protiv sajber kriminala i sajber laži
Kad su ga zarobili, s obzirom da je u TOBiH bio u junu 1992 godine a tad, barem zvanično, nije postojala ARBiH?Login77777 wrote: ↑09/05/2023 10:28Odgovorio sam ti jednom davno za Lendu. Zarobila ga ARBiH kako ce onda biti clan ARBiH?![]()
Zarobili ga kao pripadnika JNA.
Posteno, a ne prica sda ne valja a df se precutkuje, fino priznas da si sda ovac u dusi da samim tim stojis uz sva nedjela prema bosni i bosnjacima u zadnjih 20 30 godina a samim tim si i sve ovo kasnije navedeno sto su obicni sda priljepci.Student_u_Ostavci wrote: ↑09/05/2023 12:44Ja sam i SDA i DF i SZBiH i NES samo nisam sarajevska HNS. Nema tu nikakvog prefiksa 'kao'. Nastavljemo borbu protiv sajber kriminala i sajber laži![]()