Ti si promasio i loptu i go i kompletan stadion kad mozes njih dvojicu uporediti. Mislim da si Dinu zamijenio sa Bakirom. On je bio alfa i omega svega. Malo te ponijelo, ocigledno.
Narod i Pravda (Konakovic)
- Styling
#27551 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- skrbavi-admin
#27552 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
bosanci - bosnjaci od Dzeme Bijedica nisu imali bosnjaka sa pasuljem u glavi.... sve sama ološ, bijeda, prodavaci, profiteri, pijacari, varalice, smetljari, silnici, izdajnici, debili, kreteni, sitnosicarnici.....
mi jednostavno nismo sposobni biti cestiti, pismeni, napredni....... i to je velika tuga..... skoro sa sigurnoscu mozes ocekivat da ce biti ili nastati od bosnjaka bandit.... - sto je u biti osobenost neciste krvi.....
mi jednostavno nismo sposobni biti cestiti, pismeni, napredni....... i to je velika tuga..... skoro sa sigurnoscu mozes ocekivat da ce biti ili nastati od bosnjaka bandit.... - sto je u biti osobenost neciste krvi.....
-
Vaya
#27553 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
@sajber87 lazovcino stara...
Da vidim sta ces sada slagati...
Znaci otvori video od 50:40 i odgledaj ga do kraja i rwci sta je tvoj uvazeni Kifla rekao...i reci mi gdjw je spomenuo Bosnjake u Turskoj?
Znaci Kifla, hladno, bez imalo istrucavanja 2x govori, kako u BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu i Sjevernoj Makedoniji zivi 5 miliona Bosnjaka muslimana...
Koliko bi nas bilo da je prebrojao jos Bosnjake katolike, protestante, ateiste, agnostike, pagane, zoroastrijance...
Koji ste vi lazovi i petljance...tacno se vidi da ste iz SDA nikli i da vam je tako skola...jednom udahne i 3x slaze...
Treba ovaj dramaturski press pogledati jos jednom i vidjeti da je izrek'o pored 5 miliona, jos jedno 100 dobrih i kvalitetnih lazi...
Puh...
-
laik1981
-
Vaya
#27555 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znaci Kiflinu kuknjavu kako Bisera sjedi i zaposljava svoju familiju, rodbinu, sina, zeta...slusam zadnjih 5 godina...
Danas na pressu prica opet kako je nasao katastrofalno stanje u ministarstvu, kako je Bisera svog sofera zaposlila kao pomocnika ministra...Kroz 3 minute, kada je izdeklamovao gdje ga je Brkic vodao svuda po svijetu u ova prva 3 mjeseca, kaze da je to ipak uspio da izlobira i izdogovara sa "pola ministarstva", jer po sistematizaciji od 200 uposlenih MVP, upraznjeno je 70 mjesta...
Pa gdje su onda svi ti SDA-ovi uhljebi, jeb'o im ja mater?
Hoce glupan da spoji sve u jednu firmu; Energoinvest, BH Gas i Sarajevo Gas, da se ne placaju 3 ruke, nego sve od jednom...jebem ti uciteljicu...
-
sajber87
#27556 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tacno ne znas da citasVaya wrote: ↑08/05/2023 16:22
![]()
@sajber87 lazovcino stara...![]()
Znaci otvori video od 50:40 i odgledaj ga do kraja i rwci sta je tvoj uvazeni Kifla rekao...i reci mi gdjw je spomenuo Bosnjake u Turskoj?![]()
Znaci Kifla, hladno, bez imalo istrucavanja 2x govori, kako u BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu i Sjevernoj Makedoniji zivi 5 miliona Bosnjaka muslimana...![]()
Koliko bi nas bilo da je prebrojao jos Bosnjake katolike, protestante, ateiste, agnostike, pagane, zoroastrijance...![]()
Koji ste vi lazovi i petljance...tacno se vidi da ste iz SDA nikli i da vam je tako skola...jednom udahne i 3x slaze...
Treba ovaj dramaturski press pogledati jos jednom i vidjeti da je izrek'o pored 5 miliona, jos jedno 100 dobrih i kvalitetnih lazi...
Puh...
- relativno84
#27557 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jao Milunka
-
Vaya
#27558 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Boze sacuvaj...sajber87 wrote: ↑08/05/2023 16:50Tacno ne znas da citasVaya wrote: ↑08/05/2023 16:22
![]()
@sajber87 lazovcino stara...![]()
Znaci otvori video od 50:40 i odgledaj ga do kraja i rwci sta je tvoj uvazeni Kifla rekao...i reci mi gdjw je spomenuo Bosnjake u Turskoj?![]()
Znaci Kifla, hladno, bez imalo istrucavanja 2x govori, kako u BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu i Sjevernoj Makedoniji zivi 5 miliona Bosnjaka muslimana...![]()
Koliko bi nas bilo da je prebrojao jos Bosnjake katolike, protestante, ateiste, agnostike, pagane, zoroastrijance...![]()
Puh..., bosnjake u turskoj sam pomenuo ja kao bosnjake na balkanu, a konakovic je rekao bosnjake muslimane , dakle 5 miliona bosnjaka i muslimana na balkanu, a ti si avdo j vucicevicu pomenuo 5 miliona bosnjaka bez muslimana, sad malo premotaj sta si pisao da li si rekao bosnjake ili bosnjake muslimane. Dakle dolazimo kad premotamo moje i tvoje postove da si avdo j vucicevicu po receptu tvog ideoloskog idola lagao svjesno i uzimao samo djelice i konstruisao svoju istinu na osnovu istrgnutih rijeci. Opet bacas masu smajlija, pokazujes frustraciju (opozicionu
)znajuci da ces dobiti ovakav odgovor koji ce te avdo j vucicevicu postaviti na mjesto gdje pripadas, medju botovske podanike odlazeceg rezima i pokusaje da radite po receptu vaseg prekodrinskog wagner ucitelja
![]()
Ti si stvarno patoloski, neizljecivi slucaj lazova...
Upravu si, znao sam da ce biti laz opet odgovor sa tvoje strane...
Ali nema veze, vidi se i cuje se sta kaze na videu...to sto ti i dalje lazes, to je nista neocekivano od tebe...
-
sajber87
#27559 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kada mi lazov kao ti kaze da lazem onda to znaci da vjerovatno govorim istinuVaya wrote: ↑08/05/2023 17:11Boze sacuvaj...sajber87 wrote: ↑08/05/2023 16:50
Tacno ne znas da citas, bosnjake u turskoj sam pomenuo ja kao bosnjake na balkanu, a konakovic je rekao bosnjake muslimane , dakle 5 miliona bosnjaka i muslimana na balkanu, a ti si avdo j vucicevicu pomenuo 5 miliona bosnjaka bez muslimana, sad malo premotaj sta si pisao da li si rekao bosnjake ili bosnjake muslimane. Dakle dolazimo kad premotamo moje i tvoje postove da si avdo j vucicevicu po receptu tvog ideoloskog idola lagao svjesno i uzimao samo djelice i konstruisao svoju istinu na osnovu istrgnutih rijeci. Opet bacas masu smajlija, pokazujes frustraciju (opozicionu
)znajuci da ces dobiti ovakav odgovor koji ce te avdo j vucicevicu postaviti na mjesto gdje pripadas, medju botovske podanike odlazeceg rezima i pokusaje da radite po receptu vaseg prekodrinskog wagner ucitelja
![]()
Ti si stvarno patoloski, neizljecivi slucaj lazova...
Upravu si, znao sam da ce biti laz opet odgovor sa tvoje strane...
Ali nema veze, vidi se i cuje se sta kaze na videu...to sto ti i dalje lazes, to je nista neocekivano od tebe...
- Styling
#27560 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
E, jest vam Dino trn u oku, volim nego pare.
Samo naprijed, ministre. Satari bagru.
-
Vaya
#27561 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A sto lazes da kaze da je rekao 5 miliona Bosnjaka i muslimana? Sto lazes da je rekao " I " ?sajber87 wrote: ↑08/05/2023 17:30Kada mi lazov kao ti kaze da lazem onda to znaci da vjerovatno govorim istinu. Opet ponavljam vratis se na post gdje si rekao da je konakovic pomenuo 5 miliona bosnjaka a nisi rekao muslimana. Svjesno si izostavio muslimana jer znas da na zapadnom balkanu zaista zivi skoto 5 miliona bosnjaka i muslimana. Da te podsjetim to je tvoj prvi post, avdo j vucicevicu mozes li nam kopirati taj tvoj post i pokazati ko govori istinu, jednostavno je
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#27562 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kako se bojite Konakovica to je cudo
-
sajber87
#27563 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Rekao je bosnjaka muslimana, ti si rekao samo bosnjaka, ti si sebi preveo kako ti se svidjalo a ja sam shvatio onako kako je onaj ko je izrekao bosnjaka muslimana i mislio, to sto ti trazis mrvu da se zakacis i ispinujes situaciju tvoj je problem. Dakle zasto si namjerno izostavio muslimane u svom postu, ja znam zasto ali lijepo bi bilo da priznas da si svjesno to uradioVaya wrote: ↑08/05/2023 17:34A sto lazes da kaze da je rekao 5 miliona Bosnjaka i muslimana? Sto lazes da je rekao " I " ?sajber87 wrote: ↑08/05/2023 17:30
Kada mi lazov kao ti kaze da lazem onda to znaci da vjerovatno govorim istinu. Opet ponavljam vratis se na post gdje si rekao da je konakovic pomenuo 5 miliona bosnjaka a nisi rekao muslimana. Svjesno si izostavio muslimana jer znas da na zapadnom balkanu zaista zivi skoto 5 miliona bosnjaka i muslimana. Da te podsjetim to je tvoj prvi post, avdo j vucicevicu mozes li nam kopirati taj tvoj post i pokazati ko govori istinu, jednostavno je
![]()
Jos bi trebao da znas da se na bajram na kosovo ide kod muslimana a ne kod bosnjaka jer bosnjak moze da bude i pravoslavac i katolik
Last edited by sajber87 on 08/05/2023 17:43, edited 1 time in total.
-
internazionale
#27564 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Hajd sda-ovce što Dinu ne vole, al' ova df stoka su čudo.
Utrkuju se Sabinin mali, krme Mešalić i krelac Begić ko će više hraknuti
A jes ih pomokrio
Utrkuju se Sabinin mali, krme Mešalić i krelac Begić ko će više hraknuti
A jes ih pomokrio
- relativno84
#27565 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Cuj satri bagru to ja bagra zato sto mvp na presici gleda sam sebe i divi se sebi, pa nije lijepo od tebe, ali dobro sve je to do odgoja. Nego reci ti nama kako ti gledas na taj otvoreni balkan, valja li to sta?
-
kakabanja213
#27566 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bez zajebancije, stvarno nemam pojma o plinu i komplikacijama oko dopremanja do BiH , ali je li se ovi stvarno medjusobno nazivaju partnerima a ne mogu se dogovoriti oko zakona o gasu?????!!!!! Partneri iz RS ce biti protiv??? Jesu li to teske teme oko kojih se treba kasnije dogovarati???? Pa sta su onda lakse teme?????
- BHCluster
#27567 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A sjeverna interkonekcija?
- BHCluster
#27568 Re: Pučanstvo i Pravda (Konakovic)
Nisu oni tu zato što je lako, već zato što su mislili da će biti lako.kakabanja213 wrote: ↑08/05/2023 17:54 Bez zajebancije, stvarno nemam pojma o plinu i komplikacijama oko dopremanja do BiH , ali je li se ovi stvarno medjusobno nazivaju partnerima a ne mogu se dogovoriti oko zakona o gasu?????!!!!! Partneri iz RS ce biti protiv??? Jesu li to teske teme oko kojih se treba kasnije dogovarati???? Pa sta su onda lakse teme?????
-
noviforumas
#27569 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dobar je sajber
Ovo me podsjeca na ono kad je Dino pogresno upotrijebio rijec "katarza," pa su pojedini forumasi nekom mentalnom i jezickom gimnastikom pokusavali da nam objasnje da, zapravo, nije nista pogrijesio, nego samo mi obicni smrtnici ne kontamo Velikog Vodju.
-
Bossona
#27570 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bakirov Šefikus Džaferović odjednom progledao:relativno84 wrote: ↑08/05/2023 17:48Cuj satri bagru to ja bagra zato sto mvp na presici gleda sam sebe i divi se sebi, pa nije lijepo od tebe, ali dobro sve je to do odgoja. Nego reci ti nama kako ti gledas na taj otvoreni balkan, valja li to sta?
Prekodrinska sluga, SrbAlijin sin turkofilno amanetskih manira kaže da je Mini Srbija dobar trening za srpski svEt / Open BalkanSamo su nerazumni ljudi protiv "mini Šengena"
Trebamo koristiti sve regionalne formate kako bi unaprijedili saradnju cijele regije, rekao je Džaferović.https://avaz.ba/vijesti/bih/600307/dzaf ... ni-sengena
Alijina i Bakirova Bi-ser hurmašica nastavila stopama Izdajnikobegovića da Bosnu isporuči svojim prekodrinkim gazdama u momentu održavanj izbora kada se javnost o tome bavila, imala je dobrog učitelja najvećeg Srbina kojeg nam je SANU podvalila....IZETBEGOVIĆ: "Mini Šengen" je dobra ideja za Bosnu i Hercegovinu i region
"Mali Šengen nije politička asocijacija. To je ekonomska asocijacija i ne smemo se bojati konkurencijskog pritiska Srbije", rekao je predsednik SDA.
Opcija "Mini Šengena" je dobra ideja za Bosnu i Hercegovinu i region zapadnog Balkana, ocenio je predsednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović.
- Mali Šengen je šansa za Bosnu i Hercegovinu. To nije politička asocijacija, to nije Velika Albanija ni Velika Srbija. To je ekonomska asocijacija i ne smemo se bojati konkurencijskog pritiska Srbije. Mali Šengen će biti dobra vežba za EU - rekao je večeras Izetbegović.
https://pink.rs/politika/235774/izetbeg ... u-i-region
Turković potpisala pristupanje "mini Šengenu"
10.11.2020.
" Naš čitav region prihvata standarde Zajedničkog tržišta EU-a i ubrzava svoj put ka EU. Zajedno smo jači", istakla je ona.
https://www.politicki.ba/news/read/13007
-
sajber87
#27571 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
U demokratiji ne postoji veliki vodja, obzirom na tvoju terminologiju tezis drugacijem drustvu, uostalom u svijetu se i vodi trenutno velika bitka izmedju demokratija i autokratija diktatura i sl. Mi smo ocigledno na razlicitim stranama. Drustvo sda snsd df hdz a i njihovih satelita su svjetske autokrate diktatori, ja zelim da se moj narod okrene zapadnim demokratijama gdje ne postoje velike vodje.noviforumas wrote: ↑08/05/2023 17:58Dobar je sajber![]()
Ovo me podsjeca na ono kad je Dino pogresno upotrijebio rijec "katarza," pa su pojedini forumasi nekom mentalnom i jezickom gimnastikom pokusavali da nam objasnje da, zapravo, nije nista pogrijesio, nego samo mi obicni smrtnici ne kontamo Velikog Vodju.
- Styling
#27572 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne valja.relativno84 wrote: ↑08/05/2023 17:48Cuj satri bagru to ja bagra zato sto mvp na presici gleda sam sebe i divi se sebi, pa nije lijepo od tebe, ali dobro sve je to do odgoja. Nego reci ti nama kako ti gledas na taj otvoreni balkan, valja li to sta?
- 512MB
#27573 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kako ne kužiš, lakše teme su one koje hrvatima i srbima odgovaraju, teže teme su one koje Bošnjacima odgovaraju i koje jačaju državu.kakabanja213 wrote: ↑08/05/2023 17:54 Bez zajebancije, stvarno nemam pojma o plinu i komplikacijama oko dopremanja do BiH , ali je li se ovi stvarno medjusobno nazivaju partnerima a ne mogu se dogovoriti oko zakona o gasu?????!!!!! Partneri iz RS ce biti protiv??? Jesu li to teske teme oko kojih se treba kasnije dogovarati???? Pa sta su onda lakse teme?????
Kifla nas uvjerava da to treba prihvatit.
- muha_sa
#27574 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ima li iko da valja il su svi tu u pet deka 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#27575 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kifla bio i ostao klasični SDA kadar....sere o svemu a šupalj ko čmarni kolutić
da barem ima pameti, koliko ima ega, bar pismene savjetnike da nađe
da barem ima pameti, koliko ima ega, bar pismene savjetnike da nađe