Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
axe22 wrote: ↑06/05/2023 18:09
Ovo SK ne prenosi uzivo trening 3?
Ne vidim nigdje na rasporedu
(10-11 SK kanala, na pola se vrte snimci i opet ne mogu na neki pustit f1)
trening 3 je na nova sport
Hvala druze.
(taj kanal ne znam da sam i jednom pogledao)
ITNet wrote: ↑04/05/2023 11:43
A sto to? Sta mu je to Bosna dala bogati? Momak rodjen gore, Znas li kako funkcionise to u FIA-i oko licenci i pod kojom zastavom vozis? Probaj dobiti od nasih licencu za racing u EU pod BH zastavom pa cemo onda pricati, dobices karinu jer je nas AMS karina velika. Znas li da je Max rodjen u Belgiji nastupa pod Holandskom zastavom?
Smijesna mi i povrsna ta neka prica, konacno imamo nekoga naseg u ovom F1 svijetu i sad nesto kao eto necu ga podrzavati jer ne vozi za BH zastavom, nidje veze te nek zatucane fudbalsko seljacke price
Razmisljanje prosjecnog Bosnje i SDA glasača. Dabogdo da je ovakva stoka otisla iz drzave a momci poput Dine ostali ovdje
Student_u_Ostavci wrote: ↑06/05/2023 23:00
Hahah bio sam ubijeđen da će se ovo desiti. Lekler se od juče kliže k'o po ledu,
a ti Maxe čekaj svoj brzi krug
Ja upalio njegov live sa bolida na F1 TV da pratim posljednji brzi krug jer je u prvom izlazu imao ljubičasti drugi sektor, kad se razbi, baš je pritiskao očito preko granice, tako je i izgledalo.
Student_u_Ostavci wrote: ↑06/05/2023 23:00
Hahah bio sam ubijeđen da će se ovo desiti. Lekler se od juče kliže k'o po ledu,
a ti Maxe čekaj svoj brzi krug
Ja upalio njegov live sa bolida na F1 TV da pratim posljednji brzi krug jer je u prvom izlazu imao ljubičasti drugi sektor, kad se razbi, baš je pritiskao očito preko granice, tako je i izgledalo.
U prvom brzom je na samom kraju imao grešku koja mu je izbila top3.
U želji da se opere, nagazio je. Ona krivina gdje je izletio jeste brza ali ne toliko brza
Max je u svom prvom brzom odmah napravio grešku i čekao je do kraja za drugi pokušaj. Nije dočekao. Svejedno će opet biti prvi ili drugi.
nadam se scenariju da Perez dobar dio utrke vodi , naravno da ga Max stigne , i onda da vidimo kako će ga preteći ,
tj. da li Perez ima namjeru da mu tek tako prepusti poziciju ,
ili da i on vozi za pobjedu , i da povede u prvenstvu....
mayab wrote: ↑07/05/2023 09:27
nadam se scenariju da Perez dobar dio utrke vodi , naravno da ga Max stigne , i onda da vidimo kako će ga preteći ,
Dok on dodje do situacije da napadne Pereza, ako uopste dodje u tu situaciju, Perez ce imati prednost od 10-15 sekundi minimalno. Tako da, max se moze nadati, ili greski ili SC. A valja i njemu prezivjeti start i ne napraviti nigdje gresku
mayab wrote: ↑07/05/2023 09:27
Taj scenarij ce biti gotovo sigurno izuzev nekih nepredvidjenih situacija. To i mene zanima kako i da li ce Red Bull reagovati u tom slucaju.