Знам, одмах сам прочитао (за Босанчицу)Didier wrote: ↑04/05/2023 23:59Мени кад кликнем оде на неку другу страницу, ево сад сам нашао.Avetinho wrote: ↑04/05/2023 23:43
Онај један твој пост Ћирилицом ми је баш био легао добро, па сам ѕбог тога и ја своју тастатуру пребацио на Ћирилицу. Онда ме неко питао како сам то урадио, је ли преко Google Translator, па сам му онда објаснио да није, и како треба, и у процесу поменуо и твој пост Ћирилицом. Ето то, и хвала ти још једном на инспирацији.
Едит: сад видим, није избрисан тај пост. Тема: Дешаванја у Србији, страна 2461, пост 61523
Ћирилица![]()
![]()
Ма мени су невјероватни људи који не желе користити ћирилицу и који причају како је то српско писмо. Иста прича је и са територијом, не дају им да се одвоје, а неће на кафу у Лукавицу да оду. Који курац ба, то је све моја земља, идем гдје хоћу и не дам им ћирилицу, нити било шта што је заједничко.
Иʍɖʍ н босɖɴvнчɣ ɴɖ mɖсmɖmɣϸн![]()
![]()
![]()
Изнад пише како имам и босанчицу на татстатури.
А то, за Лукавицу и Бања Луку и Јахорину итд. и мене нервира. Пуна уста јединствене недјељиве, а доста нас се понаша као да је РС већ друга нека држава. Мени није и ја волим отић као на своје, што и јест.
Узгред, има у Лукавици онај одличан рибљи ресторан "Топлик", ја сам био пар пута и опет ћу, и фамилију и пријатеље повест.