Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Hank Paldum

#55351 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

Koliko se brane postupci Forte i način kako se izražava sa argumentom da je “Ostali” rekao bi čovjek da se zove Dervo Kosova Finci, unuk migranata iz Mađarske i Češke a ono običan FGRovac sa kompleksima, Edin, sin Izeta, Ostali.
kakabanja213

#55352 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kakabanja213 »

Hank Paldum wrote: 05/05/2023 13:14 Koliko se brane postupci Forte i način kako se izražava sa argumentom da je “Ostali” rekao bi čovjek da se zove Dervo Kosova Finci, unuk migranata iz Mađarske i Češke a ono običan FGRovac sa kompleksima, Edin, sin Izeta, Ostali.
I sta je tu problem. Pa nije Borg, ne upravlja njime kocka.
Škobo Habu

#55353 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Škobo Habu »

Hank Paldum wrote: 05/05/2023 13:14 Koliko se brane postupci Forte i način kako se izražava sa argumentom da je “Ostali” rekao bi čovjek da se zove Dervo Kosova Finci, unuk migranata iz Mađarske i Češke a ono običan FGRovac sa kompleksima, Edin, sin Izeta, Ostali.
Ti na ovaj način samo potvrđuješ svoje vlastite komplekse. :lol:
KojiJa

#55354 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KojiJa »

Chmoljo wrote: 05/05/2023 13:05
Roccohljup wrote: 05/05/2023 13:03 ma zalibo me na kojem od službenih jezika dotični piše, ali su sa mnom kao stranka završili. Da mi je ko pričao da će se nakon izbora ovako ko čkepi ušutiti oko svega i prepustiti svim ostalim da kolo vode, ne buih mu vjerovao. A tek da će glavne face bukvalno nestati iz javnog života nakon što su zasjeli u stolice mi je dno dna. Zadnja ste mi opcija bili neke normalne građanske stranke a sad zaista vidim da ste se prihvatili ovu našu političku kaljužu i ponašanje tipičnih bih političara. Aferim...
Da, to je nesto o cemu se treba pricati, pitati i propitivati.

Ali lakse je reklamirati fortin ustasluk kroz ovu tw poruku, jer je veliki zahmet naglabati sta bi i kako bi trebalo. Ovako se na sijelu raspali trac partija, lako za upamtit, lako za skontat i to je to, zna se za koga treba na iducim izborima.
Realno ovi što su se upalili Forto=Ustaša su ionako uglavnom SDA glasačko tijelo, čuj mene goveda, SDA glasačko tijelo, NS ni iz džepa ni u džep.
Hajvan

#55355 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hajvan »

varas se

vjerni glasac od osnutka

Ali, od juce pa - pa
kakabanja213

#55356 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kakabanja213 »

Evo ovako se gubi glas. Ja cu ostati glasac i dalje ali kako iduv iz gluposti u glupost ko zna sta se moze desiti.
Nebozemlja

#55357 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Nebozemlja »

I meni ovo ide na kurac, također sam glasač NS-a.
Vazna1

#55358 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Vazna1 »

Nažalost i oni su razočarali, što se mene tiče završio sam sa glasanjem vjerojatno za sva vremena.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#55359 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Velkoski »

nije Forto U, samo je glup‚

2023. godina, zaposlite savjetnike/pr menadžere. Vjerujem da bi mu svako sa preko 12 IQ rekao kakve će reakcije dobiti
elSaik

#55360 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by elSaik »

Dakle, ako sam shvatio dobro: do sada vjerni glasači socijal-liberalne stranke koja u veoma tradicionalnom društvu između ostalih podržava LGBTIQ populaciju (ovo kao primjer nečeg "najradikalnijeg" neprihvatljivog kod nas) odustaju od takve stranke jer je predsjednik iste kopirajući tviter status zadržao "svibanj."

:zoka:
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#55361 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by PreWiBa »

elSaik wrote: 05/05/2023 17:25 Dakle, ako sam shvatio dobro: do sada vjerni glasači socijal-liberalne stranke koja u veoma tradicionalnom društvu između ostalih podržava LGBTIQ populaciju (ovo kao primjer nečeg "najradikalnijeg" neprihvatljivog kod nas) odustaju od takve stranke jer je predsjednik iste kopirajući tviter status zadržao "svibanj."

Mislim da je ovo više kulminacija događaja.
Sama činjenica da je ta ista liberalna stranka pristala da bude u sjeni stranke poput NiP-a, ideološkoj sestri SDA, je nekima neprihvatljivo.

Glasači možda jesu obrazovaniji pa ne nasjedaju na svaku kamoanju, ali zato i imaju dedet puta veće standarde.
Anquilla

#55362 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Anquilla »

elSaik wrote: 05/05/2023 17:25 Dakle, ako sam shvatio dobro: do sada vjerni glasači socijal-liberalne stranke koja u veoma tradicionalnom društvu između ostalih podržava LGBTIQ populaciju (ovo kao primjer nečeg "najradikalnijeg" neprihvatljivog kod nas) odustaju od takve stranke jer je predsjednik iste kopirajući tviter status zadržao "svibanj."

Mislim da si dobro shvatio.

Sad ide apstinencija, nema veze što većina glasača NS-a pretpostavlja da SDA glasači nikad ne ostanu kući.
Riječ "stijeg" je od jučer najveći grijeh Edina Forte :lol:
Vazna1

#55363 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Vazna1 »

Mala je razlika između botova one zločinačke organizacije i pojedinih koji su kontra nje. To kako on priča je totalno nebitno makar onima koji su za tu stranku glasali iz čistih uvjerenja. Problem su stvari koje su pričali ranije, a koje su pogazili nakon izbora, problem je meni lično udruživanje sa derivatom zločinačke organizacije koji je samo malo uljudniji što će nažalost i vrijeme pokazati, problem je Ramo Isak, problem je Helez, problema je još dosta. Svibanj nije problem.
Hank Paldum

#55364 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

Prije nekoliko mjeseci bi Fortin tweet za mnoge bio simpatičan.

Međutim postoje ljudi, iako je na ovom forumu teško povjerovati, koji su glasači Fortine stranke, koji mrze SNSD i HDZ isto koliko SDA.
Gdje im se gadi “Nećemo sa SDA jer nećemo sa nacionalističkim strankama” i onda gledaju kako se Forto smije sa vrhom HDZ BiH.
Ovaj tweet ja samo tOčka na I i posljedica tog gađenja.
HelaS

#55365 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by HelaS »

Nijedan član NS niti iskren glasač, neće "otići" zbog nekakvog Twitta, koji je, usput, copy/paste zvaničnog teksta Vijeća ministara.
Bloo
Globalna šefica

#55366 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bloo »

Jer Bosanci nisu Ostali. :D
Hank Paldum

#55367 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

Bloo wrote: 05/05/2023 20:53
Jer Bosanci nisu Ostali. :D
Zvuči ružno ali zvanično pripadaju toj kategoriji.
Još ružnije je kada ovi FGR Bošnjaci se izjasne Bosancima tj. Ostalima, naprave od sebe dobrovoljno manjinu i žrtvu i uzmu pravo glasa pravim manjinama u Bosni i Hercegovini, jer ih je po stare dane uhvatio pubertet i žele biti buntovnici sa svojim first world problems.

Podsjećaju mnogo na ovu woke generaciju sa 500 gendera, rođen kao muško, izgleda kao muško, a kuka kako je ugrožen jer se osjeća kao žensko a u objektu nema ženskog WC-a.
Bloo
Globalna šefica

#55368 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bloo »

Hank Paldum wrote: 05/05/2023 21:10 Zvuči ružno ali zvanično pripadaju toj kategoriji.
Još ružnije je kada ovi FGR Bošnjaci se izjasne Bosancima tj. Ostalima, naprave od sebe dobrovoljno manjinu i žrtvu i uzmu pravo glasa pravim manjinama u Bosni i Hercegovini, jer ih je po stare dane uhvatio pubertet i žele biti buntovnici sa svojim first world problems.

Podsjećaju mnogo na ovu woke generaciju sa 500 gendera, rođen kao muško, izgleda kao muško, a kuka kako je ugrožen jer se osjeća kao žensko a u objektu nema ženskog WC-a.
Naravno da pripadaju kad nacionalističke kleroetnije kolo vode i potpisuju Ustav. :D
Možda ga je sramota da se izjasni kao Bošnjak kad vidi ko se sve izjašnjava Bošnjakom. :D
Hank Paldum

#55369 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

Bloo wrote: 05/05/2023 21:16
Hank Paldum wrote: 05/05/2023 21:10 Zvuči ružno ali zvanično pripadaju toj kategoriji.

Naravno da pripadaju kad nacionalističke kleroetnije kolo vode i potpisuju Ustav. :D
Možda ga je sramota da se izjasni kao Bošnjak kad vidi ko se sve izjašnjava Bošnjakom. :D
Ma ja, Čika Peđi, Mandiću i Stojanoviću nisu ni karadžić, mladić, plavšićka i genocid ogadili srpstvo ali su zato Sebija i par hodža ogadili Forti Bošnjanstvo.
agent_zero

#55370 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by agent_zero »

Neki se ufatili k'o pjani plota, a zna se da svakom političaru PR vodi profile.

Dakle nije Forto pisao, a ako dio PR tima čine i osobe hrvatske nacionalnosti, onda imaju pravo da pišu jezikom kojim oni govore.
-Chesterfield-

#55371 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by -Chesterfield- »

Vazna1 wrote: 05/05/2023 18:44 Mala je razlika između botova one zločinačke organizacije i pojedinih koji su kontra nje. To kako on priča je totalno nebitno makar onima koji su za tu stranku glasali iz čistih uvjerenja. Problem su stvari koje su pričali ranije, a koje su pogazili nakon izbora, problem je meni lično udruživanje sa derivatom zločinačke organizacije koji je samo malo uljudniji što će nažalost i vrijeme pokazati, problem je Ramo Isak, problem je Helez, problema je još dosta. Svibanj nije problem.
Šta imaš protiv Rame?
agent_zero

#55372 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by agent_zero »

Roccohljup wrote: 05/05/2023 13:03 Da mi je ko pričao da će se nakon izbora ovako ko čkepi ušutiti oko svega i prepustiti svim ostalim da kolo vode, ne bih mu vjerovao. A tek da će glavne face bukvalno nestati iz javnog života nakon što su zasjeli u stolice mi je dno dna. Zadnja ste mi opcija bili neke normalne građanske stranke a sad zaista vidim da ste se prihvatili ovu našu političku kaljužu i ponašanje tipičnih bih političara. Aferim...
I mene to razočarava.
zippoo87

#55373 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

Hank Paldum wrote: 05/05/2023 21:38

Ma ja, Čika Peđi, Mandiću i Stojanoviću nisu ni karadžić, mladić, plavšićka i genocid ogadili srpstvo ali su zato Sebija i par hodža ogadili Forti Bošnjanstvo.
Hank...jesi li to poceo glasati za NS ?
Ako nisi,razguli na teme svoje omiljene stranke i tamo prosipaj ove svoje gluposti,gdje imas jos par kolega botova,mozda se kod njih prime tvoje gluposti. :-D
-Chesterfield-

#55374 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by -Chesterfield- »

agent_zero wrote: 05/05/2023 21:42 Neki se ufatili k'o pjani plota, a zna se da svakom političaru PR vodi profile.

Dakle nije Forto pisao, a ako dio PR tima čine i osobe hrvatske nacionalnosti, onda imaju pravo da pišu jezikom kojim oni govore.
Nisi nigdje napisao balije.
Možda je slučajnost, ali ono što sam pročitao od tvojih upisa sadržavalo je tu riječ.

A moguće da baš potrefim post sa tim izrazom.
agent_zero

#55375 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by agent_zero »

:thumbup:
Locked