Ne tvrdim ja da je nebi dobio vec kako si sam rekao uz ispunjavanje uslovadrndalo wrote: ↑04/05/2023 16:14Posto ja evo znam ponesto o tome, deder mi reci zasto ne bi dobio licencu ako bo je trazio...? Uz ispunjavanje uslova...ITNet wrote: ↑04/05/2023 11:43 A sto to? Sta mu je to Bosna dala bogati? Momak rodjen gore, Znas li kako funkcionise to u FIA-i oko licenci i pod kojom zastavom vozis? Probaj dobiti od nasih licencu za racing u EU pod BH zastavom pa cemo onda pricati, dobices karinu jer je nas AMS karina velika. Znas li da je Max rodjen u Belgiji nastupa pod Holandskom zastavom?
Smijesna mi i povrsna ta neka prica, konacno imamo nekoga naseg u ovom F1 svijetu i sad nesto kao eto necu ga podrzavati jer ne vozi za BH zastavom, nidje veze te nek zatucane fudbalsko seljacke price![]()
Uslove ispunjava, samo bi je trebao traziti ako zeli. Posto vjerovatno ne zeli, kao ni Zlatan, neka mu je sa srecom, kao i svakom drugom Stephanu Johansonnu kod FIA-e...
Nista dobio nije, nista dao nije...
Reci ti meni da si ti u istoj situaciji da li bi ti doveo svoje djete sa nekih 7 godina u Bosnu i trazio neku FIA karting Licencu? Ganjao neku karting karijeru u Bosni i trosio svoje pare? Ili bi to uradio u drzavi gdje je djete rodjeno gdje imas sve uslove za to, gdje je dosta stvari dzaba i cak ti daju pare da vozis jer ima sponzora itd...?
Zlatan rodjen u BiH, nije zaigrao za BiH jer su mu starom trazili pare da igra za BiH to svi znaju o cemu pricamo? Tj. o tome i pricamo, a sutra taj isti Zlatan da dodje negdje svi bi poletili da se slikaju da mu muda zanose nebi mu niko reko u lice picko jedna sto nisi za Bosnu igrao, tako da mi je smijesna ta sva prica, kontas? Koliko smo sportista dobrih uzgubili jer nam je drzava smece, konacno imamo nekoga u F1 svijetu ali jok nece Bosnjo da ga podrzi jer eto ne vozi pod BiH zastavom, nidje veze pijaca razmisljanje