+1
RD ubi baju koliko je dobra stvar za par kafa mjesečno ... s tim što ja sa RD koristim syncler player , je da nije besplatan , ali puno mi je brži i elegantniji od kodija .
Moderator: Benq
Došao na temi za Kodi pitati se kako ga još neko koristi...
Da. Za svaki portal skener ce ti napraviti poseban fajl sa hitovima tj. pogocima po naški. Ovisno kakav je cfg (configs), negdje ti automatski napravi fajl sa nazivom portala, a negdje rucno nazoves prije skeniranja (izgleda da je tako kod tebe) fajl kako želiš.Student_u_Ostavci wrote: ↑04/05/2023 22:46 Jel hit ovo kolko ti listi izbaci?![]()
U folderu hits mi je taj moj dokument koji sam naveo na početku skeniranja i tu mi je 10 listi. To je 10 hitova ili?
Ne znam previše ali svih tih 10 listi rade.
Sad, jel te liste mogu prestati raditi, to još ne znam.
Jbg druže, radi normalno. Vidiš da se i @dale ne javlja, znači i kod njega funkcioniše.ANamelessGhoul wrote: ↑04/05/2023 23:21 Opet ja za elementum![]()
Ništa mi ne pušta s rutrackera, ali apsolutno ništa. Iako sam registrovan i sve unio podatke u postavkama,ali jok
Tako jeStudent_u_Ostavci wrote: ↑04/05/2023 22:46 Jel hit ovo kolko ti listi izbaci?![]()
U folderu hits mi je taj moj dokument koji sam naveo na početku skeniranja i tu mi je 10 listi. To je 10 hitova ili?
Ne znam previše ali svih tih 10 listi rade.
Sad, jel te liste mogu prestati raditi, to još ne znam.
Evo htjelo jeirac300 wrote: ↑05/05/2023 00:04Jbg druže, radi normalno. Vidiš da se i @dale ne javlja, znači i kod njega funkcioniše.ANamelessGhoul wrote: ↑04/05/2023 23:21 Opet ja za elementum![]()
Ništa mi ne pušta s rutrackera, ali apsolutno ništa. Iako sam registrovan i sve unio podatke u postavkama,ali jokZnači do tebe je. Provjeri dobro jesi li upisao ispravno user/pass. Ja sam jednom pogresno pass ukucao i mislio da mi ne radi.
Takodje, nakon unosa user/pass skrolaj skroz dole i stisni OK. Jeste banalno, ali ne kosta te ponoviti.
I do cega je bilo?ANamelessGhoul wrote: ↑05/05/2023 03:00Evo htjelo jeirac300 wrote: ↑05/05/2023 00:04
Jbg druže, radi normalno. Vidiš da se i @dale ne javlja, znači i kod njega funkcioniše.Znači do tebe je. Provjeri dobro jesi li upisao ispravno user/pass. Ja sam jednom pogresno pass ukucao i mislio da mi ne radi.
Takodje, nakon unosa user/pass skrolaj skroz dole i stisni OK. Jeste banalno, ali ne kosta te ponoviti.![]()
Mozda je stranica bila down u tom trenutku kada si trazio.
Cestitam.
Dovoljno u browser unijeti url i provjeriti.

SFVIP Playersemsasuljakovic wrote: ↑11/05/2023 12:02 Da li neko ima provjeren link za najnoviju verziju stalker playera za MAC adrese za windows, i koja je alternativa tom playeru?
Tivimate koristim na androidu, međutim treba mi nešto za windows.